Houten dijkhuisje tussen de weilanden

Bertollo's Houten Dijkhuisje

, Abcoude, Noord-Holland

Vergaderen in een houten dijkhuisje midden in de weilanden tussen Abcoude en Oudekerk aan de Amstel. Onder de rook van Amsterdam, in een uniek natuurgebied gelegen aan het riviertje de Winkel. Kom hier vergaderen en genieten van natuur, rust en ruimte. Proef hoe een goed bord pasta hoort te smaken, geniet van een vers kopje Pellini Caffe met homemade crostata en voel de inspiratie stromen. Welkom in Bella Italia in de lage landen!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-5 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Abcoude, Noord-Holland
 •   Houten dijkhuisje in de weilanden
 •   Bella Italia in de lage landen
 •   Het hele huisje voor jezelf
 •   Leuke vergaderbreak: zelf pizza bakken!
 •   Vergaderen vanaf € 52,50 per persoon
 • Vergaderen in je eigen houten dijkhuisje

  Onder de rook van Amsterdam, in een uniek natuurgebied aan het riviertje de Winkel ligt dit houten dijkhuisje om in te vergaderen, te brainstormen en geïnspirereerd te raken. Een kleinschalige vergaderlocatie die helemaal privé tot je beschikking staat. Dit is eigenlijk zo'n adresje die je liever voor jezelf zou willen houden: een uniek plekje, onderscheidend en anders-dan-anders. Alles klopt hier: de plek, de sfeer, de inspiratie en het heerlijke Italiaanse eten. Kom genieten van natuur, rust en ruimte. Proef hoe een goed bord pasta hoort te smaken, geniet van een vers kopje Pellini Caffe met homemade crostata en voel de inspiratie stromen...

  Betaalbaar en onderscheidend

  De sfeer in het houten dijkhuisje is informeel en persoonlijk. Je huurt het dijkhuisje exclusief voor jullie groep. Er is rust en ruimte, het eten en drinken is gewoon goed en de prijzen zijn zeer betaalbaar. Dit is een unieke vergaderlocatie met een bijzonder goede prijs-kwaliteit verhouding. Zoals je in Italië voor 1,50 de lekkerste cappuchino krijgt en voor € 5,-- de beste pizza, kan je hier voor een ongewoon redelijke prijs de hele dag vergaderen in een inspirerende omgeving. 

  Italiaans dijkhuisje

  Je beschikt altijd over het hele houten dijkhuisje, met een vergaderruimte van ruim 50m2, inclusief flipover, Wifi, IPod-dockingstation, beamer, brainstormbox en bibliotheek met managementliteratuur. Er is 1 grote ovale tafel aanwezig (Dutch design) waar in Coronatijd 1-5 personen ruim aan kunnen zitten werken/vergaderen. Voor diners met kleine gezelschappen (2 tot 5 personen) kan ook coronaproof aan deze tafel gegeten worden. En natuurlijk, bij mooi weer eet je buiten!

  Dichtbij Amsterdam maar toch helemaal buiten

  Zoek je een echte buitenlocatie, maar toch dichtbij Amsterdam, dan is deze vergaderlocatie in Abcoude een toppertje. Je vindt hier een fantastische mix van platteland en bella Italia. Geniet van de zonovergoten weilanden en rietkagen. Drink een lekkere Italiaanse cappuccino op de steiger aan het riviertje, of onderbreek je zakelijke bijeenkomst om even de benen te strekken over de landelijke dijkweggetjes. Inspiratie verzekerd!

  Lekkers uit de houtgestookte pizzaoven

  Het dijkhuisje ligt aan de rand van natuurgebied Botshol. Het gebied is een ongerept moeras- en plassengebied met rietkagen, moerasbos, meren, riviertjes, weilanden en dijken. Er zijn vele mooie dijkweggetjes om over te wandelen, of er kan een mooie rondwandeling worden gemaakt. Het dijkhuisje beschikt over een authentieke houtgestookte pizzaoven. Zin om zelf je pizza te rollen, beleggen en bakken? Dat kan, prijs op aanvraag. Wil je alleen het lekkers uit deze Italiaanse houtoven proeven tijden een lunch of diner, dat kan ook, wij verzorgen authentieke Italiaanse menu’s. Onze pizza’s zijn inmiddels beroemd.

  Daarnaast kunnen wij diverse vergaderbreaks verzorgen, zoals:

  Kijk voor nog meer inspirerende teambuildingactiviteiten op onze activiteitenpagina.

  • 9
   Door:

   Top locatie, alles aanwezig, zou het zo weer huren! Heerlijke lunch.

  • 10
   Door:

   We waren erg tevreden over de locatie. Deze was inderdaad inspirerend, ondanks het wat slechtere weer. Goede ontvangst; alle faciliteiten aanwezig en heerlijk gegeten (zeer goed rekening houdend met alle dieetwensen).

   Ook waren we erg blij met de workshop Spiegelen met honden. Dunya deed het geweldig en alle deelnemers waren meer dan tevreden.

   We gingen rijker naar huis!

  • 9
   Door:

   We hebben hier met z'n 3en een dag de tijd genomen om alle lopende projecten door te spreken, te brainstormen over nieuwe projecten en hier een start mee gemaakt. Het was een hele productieve dag. Werk en gezelligheid kunnen combineren en elkaar ook weer wat beter leren kennen. We waren met 3 dietisten, waarvan 1 vegetarisch en 2 glutenvrij moesten eten: het was heerlijk en ruim voldoende! Wij komen hier nog eens terug.

  • 9
   Door:

   Een prachtige locatie. Heerlijk rustig gelegen, gevoelsmatig ver weg van alle drukte, maar toch kun je Amsterdam aan de horizon zien liggen. Nathalie verzorgt haar gasten goed en maakt een heerlijke maaltijd klaar. Kortom: een aanrade

  • 9
   Door:

   Mooie knusse locatie, perfecte originele verzorging, door alles in het Italiaans aan te bieden. Ook het zelf pizza bakken in een echte hout gestookte oven buiten was een heerlijke afsluitende teamactiviteit. Eens een heel andere teambuildingsdag op een meer dan bijzondere locatie.

  • 8
   Door:

   Rustgevend en intiem met een goede ondersteuning/catering

  • 9
   Door:

   Uitstekend, heerlijke verwennerij met lekkere dingen en fantastisch eten.

  • 9
   Door:

   Heerlijk rustige omgeving voor een goede "heidag"! Uitstekende verzorging.

  • 8
   Door:

   Dag Nathalie, complimenten voor het eten! VARA uitgeverij.

  • 9
   Door:

   Voor coaching van individuen of kleine groepen ben ik erg kritisch in het kiezen van een passende omgeving. Het dijkhuisje van Werk aan de Winkel biedt rust, privacy en kwaliteit in het hart van de randstad. Voeg daar bij de professionele gastvrijheid van Nathalie Berthollo en je hebt een prachtige locatie voor cursus of coaching

  • 8
   Door:

   Hartelijk dank voor de fijne ontvangst! We hebben de dag als zeer prettig en nuttig ervaren en komen alweer terug!

  • 10
   Door:

   De ideale locatie voor het bepalen van onze strategie. De rust van de omgeving en de rust van Nathalie zorgde ervoor dat wij volledig gefocused konden zijn. Met een zitje aan het water en achter het huisje was er een fijne uitvalbasis om in kleine groepjes dingen door te nemen. Een vergaderlocatie die ik iedereen kan aanraden, Nathalie bedankt voor alle goede zorgen!

  • 9
   Door:

   Leuke locatie, mooie ligging lekker informeel Gezellig met houtkachel voortreffelijke gastvrouw Perfecte catering!

  • 9
   Door:

   Vorig jaar hebben collega’s deze lokatie “ontdekt”. Omdat zij, en de artiesten die zij meenamen (een van de bekenste Nederlandse bands), hier laaiend enthousiast over waren, heeft ons Management Team afgelopen woensdag Werk Aan De Winkel bezocht. Ook zij waren zeer te spreken over de rustieke lokatie, gastvrije ontvangst en uitstekende kookkunst van gastvrouw Nathalie. Ze had een overheerlijk 3-gangenmenu bereid. Zeer aan te bevelen om naar deze locatie te gaan als je door niets of niemand gestoord wilt worden en tijdens de onderbrekingen van het landschap wilt genieten.

  • 9
   Door:

   Begin januari hebben we nu voor de 2de keer onze beleidsdag hier gehouden. De rustige omgeving is prachtig en stil, geeft veel inspiratie en nodigt uit tot een ferme wandeling of in de winter een schaatstochtje. De gezellige inrichting geeft een warme intieme sfeer. Nathalie verzorgt de catering met een uitstekende Italiaanse lunch en diner. En ook buitengewoon lekkere hapjes. Het was weer prima verzorgd ook voor 12 personen. Als je dan toch hard moet vergaderen is dit de plaats om dat te doen. Je gaat met een uitgerust positief gevoel weer naar huis.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *