Groen vergaderen in Amsterdam

Amsterdam Farm Lodge

, Amsterdam, Noord-Holland

Groen vergaderen ín Amsterdam? Het kan bij Amsterdam Farm Lodge! Deze unieke vergaderlocatie biedt je een geweldige ervaring op een bijzonder stadslandbouwproject in Amsterdam Noord. Rust, ruimte en groen zijn kernbegrippen voor deze locatie. Van harte welkom bij Amsterdam Farm Lodge!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-45 personen
 •   20 kamers
 •   45 bedden
 •   Amsterdam, Noord-Holland
 •   Groen vergaderen dichtbij de stad
 •   Onderdeel van duurzaam stadslandbouwproject
 •   Genieten van lekkers uit eigen moestuin
 •   Zeven ruime appartementen (75 m2)
 •   20 autominuten van Schiphol
 • Amsterdam Farm Lodge

  Groen vergaderen in Amsterdam? Kom naar Amsterdam Farm Lodge, een unieke vergaderlocatie in Amsterdam Noord. In deze groene oase geniet je van rust en ruimte, met het centrum van Amsterdam binnen handbereik! Amsterdam Farm Lodge is een bruisende, groene plek waar je kunt werken, leren, genieten, overnachten en elkaar op een inspirerende manier kunt ontmoeten. 

  Vergaderen en overnachten in Amsterdam

  De Amsterdam Farm Lodge beschikt over verschillende ruimtes waar je kunt vergaderen. De initiatiefnemers van Amsterdam Farm Lodge, Rogier & Nicole, komen graag in gesprek met jullie over de mogelijkheden. Bij meerdaagse bijeenkomsten kun je gebruik maken van één of meerdere ruim opgezette appartementen (75 m2). Ieder appartement beschikt over 3 slaapkamers, een woonkamer, een eetkamer, een aparte WC, een badkamer en een goed uitgeruste keuken.

  Duurzaam stadslandbouwproject NoordOogst

  De Amsterdam Farm Lodge maakt deel uit van een kleinschalig, duurzaam stadslandbouwproject (NoordOogst) dat tot doel heeft de ecologische voetdruk te verkleinen. Op het terrein worden verschillende duurzame initiatieven samengebracht, zoals een stadstuinderij (waar je groenten kan oogsten), een bloemenpluktuin, een imker, een natuurspeeltuin, een varkensboer en een vegetarische 'take-away'.

  Gebruik van gerecyclede materialen en reststromen

  Ook de lodge past geheel binnen de filosofie van het project: het meubilair en de inrichting bestaat grotendeels uit gerecycelde materialen en er wordt gebruik gemaakt van reststromen. Verwacht geen overbodige luxe, maar wel veel comfort en natuurlijk een bijzondere ligging. Alle basics zijn aanwezig en slaapcomfort is verzekerd door het gebruik van speciale Matt-matrassen, ontwikkeld met hulp van de Technische Universiteit Delft. Deze matrassen hebben een cover van TENCEL, wat beter absorbeert dan katoen, zachter is dan zijde en koeler is dan linnen. 

  Vergaderbreaks en activiteiten

  Over een vergaderbreak hoef je niet lang na te denken, op het terrein is namelijk van alles te beleven. Breng een bezoek aan de wijngaard, de imker of de varkensboer, pluk je eigen groenten of bloemen in de pluktuin, of organiseer een (teambuilding)activiteit op het grasveld. In het recreatiegebied "Het Twiske", dichtbij de Lodge, kun je een bootje huren of een verfrissende wandeling maken. Een combinatie met een bezoek aan Amsterdam ligt ook voor de hand. Met de beschikbare huurfietsen ben je binnen 10 minuten bij de veerboot, die je in een kwartier naar hartje centrum brengt. 

  Goed bereikbare vergaderlocatie in Amsterdam

  De Amsterdam Farm Lodge is uitstekend te bereiken met de auto. Vanaf afrit 18 (S118) van ring A10 duurt het slechts 4 minuten om bij de vrije parkeerplaats van de lodge te komen. Deze vergaderlocatie in Amsterdam is ook zeer goed bereikbaar vanaf Schiphol. Huurauto's zijn beschikbaar op de luchthaven en het duurt 20 minuten om bij de Lodge aan te komen. De kosten van een taxi-bus van TCA voor 5-7 personen van het vliegveld naar de lodge bedragen €37,50.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *