Modern vergaderen in een monumentale kerk

Theaterkerk Hemels

, Twisk, Noord-Holland

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie, kom dan naar Theaterkerk Hemels in Twisk. Deze bijzondere vergaderlocatie ligt in Noord-Holland, in de buurt van Alkmaar en is gevestigd in een gerestaureerde kerk. Veel authentieke details zijn behouden gebleven, maar de multifunctionele ruimte beschikt over alle moderne technieken die nodig zijn om je vergadering of presentatie tot een succes te maken. De eigenaren verzorgen zelf het licht- en geluid en de catering. Theaterkerk Hemels een complete en unieke vergaderlocatie, van harte welkom!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-100 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Twisk, Noord-Holland
 •   Unieke en inspirerende vergaderlocatie
 •   Moderne zaal in een monumentale kerk
 •   Mogelijkheid tot video- of geluidsopnames
 •   Overnachten onder eeuwenoude balken
 •   Minder dan een uur rijden van Amsterdam en Lelystad
 • Theaterkerk Hemels

  Zoek je een bijzondere vergaderlocatie, kom dan naar Theaterkerk Hemels in het pittoreske Twisk. Deze authentieke kerk ligt in Noord-Holland, niet ver van Alkmaar. Eind vorige eeuw is het gebouw volledig gerenoveerd. Loop tussendoor of na afloop een rondje door het dorp en verbaas je over de andere goed bewaarde monumentale panden in dit Noord-Hollandse dorp. 

  Een moderne zaal in een authentieke kerk

  De multifunctionele zaal in de kerk heeft een bijzondere uitstraling. De ruimte heeft een prachtige akoestiek en alles wat nodig is om een vergadering of presentatie vlekkeloos te laten verlopen is aanwezig, zoals een laptop, een projectiescherm, een geluidsinstallatie, flipovers en indien gewenst ook een podium en opnameapparatuur. De zaal heeft plek voor 100 tot 150 personen. De eigenaren hebben veel ervaring in de verzorging van licht en geluid en de catering, ze adviseren je graag over de mogelijkheden.

  Overnachten in hemelse sferen

  Tip voor de trainer: de kerk beschikt over een eigen bed en breakfast. Slapen doe je in de hemelse sfeer van de kerkzolder met de eeuwenoude balken. De gezellige en comfortabele slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. ’s Morgens serveren de eigenaren zelf een smakelijk ontbijt in de monumentale kerkzaal. 

  Geavanceerde mogelijkheden op technisch gebied

  Aan techniek geen gebrek in deze kerkzaal. Eigenaar René heeft jarenlange ervaring als theatertechnicus en regelt zelf het licht en geluid in de zaal. Ook is er een mogelijkheid om geluid en/of beeld op te nemen. Handig voor videoreflectie of gewoon om het overleg of de presentatie terug te kijken.

  Ligging en bereikbaarheid

  Twisk is een klein dorp in West-Friesland, waar nog veel monumentale panden goed bewaard zijn gebleven. Een van deze panden is Theaterkerk Hemels. Deze unieke vergaderlocatie ligt op iets meer dan 30 kilometer van Alkmaar en is in minder dan een uur bereikbaar vanuit Amsterdam en Lelystad.

  • 9
   Door:

   Theaterkerk Hemels was het decor voor onze teammiddag (20 collega's). Wij zijn zeer gastvrij ontvangen. Eten & drinken was goed verzorgd. Het is een prachtige locatie op een hele mooie plek. Een aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *