Vergaderen in een Rijksmonument

Raadhuis Grootschermer

, Grootschermer, Noord-Holland

Altijd al eens in een bijzondere, historische omgeving willen vergaderen? Even weg van alle hectiek en in alle rust praten over de toekomst van jullie bedrijf of organisatie? Dan is de raadzaal van het voormalige raadhuis van de gemeente Zuid- en Noord Schermer de ideale plek. Het 400 jaar oude raadhuis is sinds kort beschikbaar gesteld voor vergaderingen, trainingen, workshops en presentaties. De rust van de landelijke omgeving, gecombineerd met de historische uitstraling van de raadzaal in het schitterende Rijksmonument, maken Raadhuis Grootschermer tot een meer dan inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. 

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Grootschermer, Noord-Holland
 •   Bijzondere, historische omgeving
 •   Ultramodern presentatiescherm en overal wifi
 •   Catering op maat door lokale cateraars
 •   Voldoende parkeergelegenheid
 •   Huur gehele pand € 220,--/dagdeel inclusief koffie en thee
 • Raadhuis Grootschermer

  In alle rust vergaderen? Brainstormen in een bijzondere omgeving? Even weg van alle hectiek kunnen praten over de toekomst van jullie bedrijf? Kom dan naar Grootschermer, waar je kunt vergaderen in dit bijna 400 jaar oude raadhuis. Dit historische pand is een unieke locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Authentiek ingericht, maar voorzien van de meest moderne apparatuur. Dat vergaderen op zo'n unieke locatie niet duur hoeft te zijn, bewijst dit raadhuis in Grootschermer. Je huurt het gehele pand voor € 220,-- per dagdeel, inclusief koffie, thee, water en gebruik van alle aanwezige apparatuur. 

  Wie neemt er plaats op de burgemeestersstoel?

  De raadzaal op de eerste etage van het Rijksmonument biedt plaats aan 12 tot 16 personen in vergaderopstelling. Deze ruimte beschikt over een lange vergadertafel met originele stoelen van de vroegere raadsleden. De eerste vraag tijdens jullie vergadering luidt ongetwijfeld: wie neemt er plaats op de stoel van de burgemeester? De intieme raadzaal is een unieke locatie voor een vergadering of training, je waant je hier in vroegere tijden. Maar dan wel met alle moderne gemakken: het gehele pand is voorzien van wifi en er is een ultramodern presentatiesysteem aanwezig.

  De hele locatie voor jullie zelf

  Het raadhuis van Grootschermer is exclusief beschikbaar voor jullie bijeenkomst, er zijn dus geen andere gasten aanwezig. Je kunt gebruik maken van verschillende ruimtes, waardoor het eenvoudig is om in kleinere groepen te werken. Voor presentaties, workshops en lezingen biedt het raadhuis ruimte aan 30-40 personen. 

  Geen winstoogmerk

  Om bijeenkomsten perfect te laten verlopen is er altijd een enthousiaste gastheer of gastvrouw aanwezig. Koffie, thee, lunch, diner of een afsluitende borrel kunnen uiteraard verzorgd worden, het raadhuis werkt hiervoor samen met lokale cateraars. Het pand wordt beheerd door Stichting Raadhuis Grootschermer en zij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. De Stichting doet dat zonder winstoogmerk. Door deze prachtige locatie te huren help je als bedrijf mee om dit fraaie culturele erfgoed in stand te houden. Bijzonder!

  Vergaderbreaks in en rondom het Raadhuis

  Je vergadering combineren met een leuke activiteit in of rond Grootschermer? Dat kan! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de beeldentuin van Nic Jonk of neem een kijkje in de Museummolen. Of misschien willen jullie wel een potje knikkeren op de baan tegenover het raadhuis? Grootschermer is niet voor niets het knikkerdorp van Nederland. Daarnaast kunnen er diverse andere vergaderbreaks plaatsvinden, enkele suggesties:

  Waar ligt het Raadhuis?

  Deze historische vergaderlocatie ligt midden in het centrum van Grootschermer, provincie Noord-Holland. In de omgeving van het raadhuis is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het raadhuis van Grootschermer is uitstekend te bereiken met de auto of het openbaar vervoer, de bus stopt zelfs voor de deur. Parkeren kan op loopafstand van het raadhuis tegenover De Troefmarkt.

  • 9
   Door:

   ‘Wij komen graag terug’

   Onlangs hebben we met ons bedrijf, Dailycool uit Alkmaar, een managementmeeting gehouden in het Raadhuis van Grootschermer.

   We hadden de gehele dag het fraaie gebouw exclusief tot onze beschikking. We konden daarom in alle rust vergaderen. De verzorging was perfect en de lunch, geserveerd in het pand zelf, was uitstekend.

   Kortom, het was een prettige, fijne en inspirerende locatie en wij komen in 2018 graag terug voor een nieuwe bijeenkomst.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *