Laguna Beach

Laguna Beach

, Schoorl, Noord-Holland

Zodra je Laguna Beach binnenstapt, waan je je op een onbewoond tropisch eiland. Totaal afgelegen van de buitenwereld zorgeloos vergaderen aan een prachtige lagune. En dat gewoon aan het Noord-Hollandse strand. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De vergaderlocatie is ook nog eens uitgerust met supersnel wifi en alles wat maar nodig is om jouw meeting tot een succes te maken. Pas op, want het betoverende uitzicht kan de deelnemers gemakkelijk afleiden, dus zorg voor een interessant programma! Lukt het niet de aandacht vast te houden, combineer de meeting dan met een heerlijke outdoor teamactiviteit! Vergaderen voelt een beetje als vakantie bij Laguna Beach!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-300 personen
 •   30 kamers
 •   60 bedden
 •   Schoorl, Noord-Holland
 •   Op het strand aan een lagune
 •   De hele locatie alleen voor jullie
 •   Diverse mogelijkheden voor teambuilding
 •   Ook meerdaags vergaderen mogelijk
 •   Vergaderen met zandkorrels tussen je tenen
 • Vergaderen bij Laguna Beach aan zee

  Écht inspirerend vergaderen doe je bij Laguna Beach. Deze unieke vergaderlocatie ligt verscholen achter de duinen bij Schoorl. Je waant je op een Bounty-eiland, maar toch ligt de locatie op slechts een uurtje rijden van Amsterdam. Plan je vergadering in één van de volledig ingerichte groepsruimtes mét terras! Je geniet hier van optimale privacy, de gehele locatie staat exclusief tot jullie beschikking.Laat de dagelijkse beslommeringen ver achter je en stap in de wereld van Laguna Beach!

  Vergaderen met uitzicht op de lagune

  Laguna Beach is voorzien van twee zeer inspirerende vergaderruimtes, beide voorzien van supersnel WiFi, een flatscreen en een flip-over. In de Boardroom kunnen maximaal 12 personen uitkijken over het strand en de duinen. Vanuit de grotere zaal (capaciteit 45 personen) verruim je je blik gemakkelijk met het prachtige uitzicht over de lagune en de daarachter liggende zee. 's Middags ga je lekker naar buiten voor één van de spannende outdoor teamactiviteiten aan het strand of op het water.

  Lunch, borrelplank of barbecue

  Hoewel je op deze plek al gauw in de ban van Robinson Crusoë en Vrijdag bent, betekent dat niet dat je je eigen maaltje bij elkaar moet scharrelen. Tijdens het middaguur kan er een lunch met verschillende broodjes geserveerd worden. Na het vergaderen of de activiteit geniet je van de heerlijke hartige hapjes van de borrelplank. Wil je goed en uitgebreid afsluiten reserveer dan een barbecue bij het nabijgelegen Paviljoen Struin.

  Het meerdaagse vergaderarrangement

  Een meerdaags arrangement behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de overnachting kan je terecht bij Hotel Camperduin, dat zich op slechts 200 m. afstand van de Laguna Beach bevindt. Een barbecue bij Paviljoen Struin zit, evenals de overnachting, bij het arrangement inbegrepen. Organiseer je een groot evenement aan het strand en wil je allemaal blijven slapen? Dan is het mogelijk om het kleine kustdorpje Camperduin af te huren. Het beschikt over 160 bedden: deels in een hotel, deels in een groepsaccommodatie en verder verdeeld over verschillende zomerhuisjes, allemaal op minder dan 150 meter afstand van elkaar!

  Activiteiten

  De lagune, het strand en de zee bij Laguna Beach nodigen uit tot buiten zijn en bewegen. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden. Echte durfals kunnen een uurtje kitesurfen vanaf de dijk. Minder risicovol is het suppen op de Laguna of uitwaaien in de duinen op een hippe elektrische step. BuitenBusiness kan ook verschillende inspirerende activiteiten verzorgen. Wij komen met alle plezier naar deze prachtige locatie om voor jullie een van de volgende vergaderbreaks te organiseren:

  Waar vind ik deze verborgen Lagune

  Laguna Beach ligt verborgen aan de lagune van Camperduin, ongeveer 5 kilometer ten westen van het centrum van Schoorl en op een half uurtje rijden van Alkmaar. Hoewel de locatie aanvoelt als een onbewoond eiland in de Stille Zuidzee, rijd je er vanaf Amsterdam in ongeveer een uurtje naar toe. Laguna Beach ligt aan een prachtige lagune op 200 meter afstand van Hotel Camperduin. Parkeren doe je op parkeerterrein Camperduin. Vanaf daar loop je in ongeveer 5 minuten naar Laguna Beach.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *