Hotel in de duinen

Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

, Schoorl, Noord-Holland

Aan de rand van het pittoreske dorpje Schoorl ligt dit mooie 4-sterrenhotel. Je kunt hier vergaderen en overnachten in het breedste, hoogste en mooiste duingebied van Nederland. Hotel Jan van Scorel ligt midden in de natuur en op korte afstand van het strand en de zee. Deze locatie leent zich uitstekend voor effectieve bijeenkomsten, mooie wandelingen en inspirerende (teambuildings)activiteiten. Een ideale plek voor een training, intensieve teamdag of geslaagde brainstorm aan zee.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   86 kamers
 •   172 bedden
 •   Schoorl, Noord-Holland
 •   Hotel in de duinen van Schoorl
 •   Midden in de natuur
 •   Vers en biologisch lunch en diner
 •   Gratis gebruik van zwembad en sauna
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €69,- p.p.
 • Vergaderen in de mooiste duinen van Nederland

  Wie houdt er niet van de duinen in Nederland. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel bevind jij je in de mooiste duinen van Nederland. Aan de ene kant van Schoorl kun je genieten van strand, zee en duinen en aan de andere kant kan je het polderlandschap ontdekken. 

  Vergaderlocatie in de natuur

  Dit mooie hotel biedt je het beste van twee werelden: enerzijds het strand, de zee, de duinen en het bos, anderzijds het Noord-Hollands polderlandschap. Beiden heuvelachtige gebieden met prachtige vergezichten en een inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst. Het hotel beschikt over 9 multifunctionele vergaderruimtes en diverse boardrooms aan de rand van de duinen. Leuk: de ruime Tuinzaal kijkt uit op de groene binnentuin van het hotel. Wil je letterlijk buiten vergaderen? Met één stap buiten de deur sta je direct midden in de natuur. Zoek een plekje in de tuin, in het bos of op het strand voor een out-of-the-box vergadering. 

  Hotel in de duinen

  Dit mooie hotel in de duinen beschikt over 86 hotelkamers, restaurant 'KanunniK', bar 'De Trappist', een mooie binnentuin met terras en buitenbar 'Il Palazzo'. Je overnachting vindt plaats in een comfort- of deluxe hotelkamer. Tijdens je verblijf maak je gratis gebruik van alle faciliteiten in het hotel zoals het verwarmde binnenzwembad, de sauna en solarium. 

  Goed gevulde vergaderkoffers en biologische streekproducten

  Je verblijf wordt hier tot in de puntjes verzorgd. Bij aankomst geurt de koffie je tegemoet en staat een goed gevulde vergaderkoffer voor je klaar. De koelkast in de vergaderruimte voorziet je van verfrissende dranken en op de tafels liggen gezonde appels. Lunches en diners worden bereid met verse, biologische ingrediënten, zoveel mogelijk uit de directe omgeving. Je verblijf wordt ingericht zoals jij dat wenst, of je nu kiest voor een aangeklede borrel, verrassende barbecue of een uitgebreid 5-gangen diner, alles is mogelijk. Bij het 8-uurs vergaderarrangement is een afsluitende borrelgarnituur in de bar van het hotel standaard inbegrepen. 

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  Het hotel ligt aan de voet van de Schoorlse Duinen en is het perfecte startpunt voor activiteiten in dit prachtige duingebied. Schoorl kent drie flinke klimduinen, ideaal om je hoofd los te maken tijdens een flinke wandeling, klimpartij of fietstocht. Daarnaast zijn er op het terrein bij het hotel of op het strand diverse teambuildingactiviteiten mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties: 

  Kijk voor meer inspirerende teambuilding activiteiten op onze activiteitenpagina.

  Ligging van dit mooie hotel in de duinen

  Hotel Jan van Scorel ligt midden in de duinen van Schoorl, nabij Alkmaar. Het hotel is goed bereikbaar vanuit Amsterdam en ligt op loopafstand van strand en zee.

 •    
  • 9.5
   Door:

   Hotel Jan van Scorel is een fijne locatie direct aan de duinen. Daar hebben we van een geweldige Bootcamp les genoten! Enthousiaste instructeur en pittige oefeningen.. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *