De Boereplaats

De Boereplaats

, Waarland, Noord-Holland

In de landelijke omgeving tussen Alkmaar en Schagen, aan de rand van de Schaapskuilpolder, ligt het dorpje Waarland. Omringd door akkers met kool schittert daar De Boereplaats, met op de achtergrond de werkende Waarlandsmolen. De boerderij is in 2007 zo authentiek mogelijk verbouwd, met veel oog voor detail. Je vergadert hier in een landelijke setting met een knipoog naar vroeger, maar wel met alle luxe en gemakken van nu.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-35 personen
 •   3 kamers
 •   6 bedden
 •   Waarland, Noord-Holland
 •   Luxe met een knipoog naar vroeger
 •   Vergaderen met uitzicht op de akkers
 •   Dichtbij Heerhugowaard en Alkmaar
 •   Boerenspellen & vergaderbreaks
 •   8-uurs vergaderarrangement va €42,50
 • Landelijk vergaderen bij De Boereplaats

  Samen met je collega's inspiratie opdoen in een landelijke omgeving? Stap even weg van de drukte om je heen en kom vergaderen bij De Boereplaats in Waarland. Op deze landelijke vergaderlocatie bij Heerhugowaard kun je terecht voor een vergadering, heisessie, workshop, presentatie of training. We kunnen je één ding garanderen: na afloop van je sessie zal je De Boereplaats vol nieuwe inspiratie verlaten. 

  Luxe met een knipoog naar vroeger

  De Boereplaats ligt in het prachtige Noord-Hollandse Waarland, een rustiek dorpje in de polder tussen Heerhugowaard en Schagen. Deze kleinschalige vergaderlocatie is geschikt om met max. 35 personen constructief te vergaderen in een persoonlijke en rustgevende sfeer. De vergaderruimte is knus en huiselijk ingericht. Een knipoog naar vroeger, met alle luxe en gemakken van nu. Alle middelen, zoals een beamer, WiFi en een flipover zijn aanwezig. Wil je na afloop overnachten? De Boereplaats beschikt over 3 luxe gastenkamers. 

  Bijzonder vergaderen in de Kas

  Bijzonder vergaderen? Hou je meeting in de Kas, een unieke ruimte welke volledig bestaat uit glas. In het voor- en najaar kun je hier nog heerlijk "buiten" vergaderen en tijdens koude winterdagen gaat de grote houtkachel aan. De kas is voorzien van een kruidentuintje en je kijkt hier prachtig uit over de akkers. 

  Tongstrelende gerechten van kok Olaf

  Op deze vergaderlocatie bij Heerhugowaard is veel mogelijk en bespreekbaar. Van een ontbijtsessie tot een avondvergadering en van een boerenlunch tot een barbecue. Gastvrouw Annet zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en kok Olaf verwent je met tongstrelende gerechten. Van een boerenlunch tot een barbecue of diner met streekgerechten; iedere maaltijd wordt een ware smaakbeleving. En mocht je na de maaltijd nog gezellig na willen zitten in de gezellig en sfeervolle huiskamer? Ook dat is geen enkel probleem. 

  Vergaderbreaks bij De Boereplaats

  In en rondom de vergaderlocatie kunnen diverse vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten plaatsvinden. Zoek je een ontspannen, ludieke activiteit? De Boereplaats organiseert Het Boerespel, waarbij je in teams de strijd met elkaar aangaat met o.a. een kruiwagenrace, zaklopen en koekhappen. Via BuitenBusiness kunnen o.a. onderstaande activiteiten worden georganiseerd op deze locatie:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina

  Waar ligt de Boereplaats?

  Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt tussen Heerhugowaard en Schagen in de Noord-Hollandse plaats Waarland. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *