Informeel vergaderen op de boerderij

De Bietenhaven

, Oterleek, Noord-Holland

Een informele en kleinschalige vergaderlocatie op de boerderij. De Bietenhaven ligt op een unieke plek midden in de Schermerpolder, op 5 kilometer van Alkmaar. De gehele boerderij staat exclusief tot je beschikking, tijdens je verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Je kunt zelf koken in de open keuken met kookeiland, of laat je culinair in de watten leggen met een diner(buffet), barbecue of kookworkshop. Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt De Bietenhaven over 12 slaapkamers. Deze informele vergaderlocatie is heel betaalbaar: je huurt de boerderij een hele dag voor €140,--.

          Goed en goedkoop
 •   0-30 personen
 •   12 kamers
 •   30 bedden
 •   Oterleek, Noord-Holland
 •   De hele boerderij voor jullie zelf
 •   12 ruime slaapkamers
 •   Zelf koken of volledige verzorging
 •   Op 5 km. van de ring van Alkmaar
 •   Heel betaalbaar: huur hele locatie €140,-- per dag
 • Informeel vergaderen op de boerderij

  Een informele en sfeervolle vergaderlocatie op een unieke plek. Deze boerderij is landelijk gelegen in de Schermerpolder, op 3 km. van de ring van Alkmaar. De hele boerderij staat privé tot je beschikking, tijdens je bijeenkomst zijn er geen andere gasten aanwezig. 

  Sfeervolle vergaderruimte

  Op de eerste verdieping, tussen de houten spanten van de boerderij, is een sfeervolle vergaderruimte gesitueerd. De vergaderruimte is 40m2 groot en is ingericht met een beamer, flipover en een eigen pantry, voorzien van verfrissende drankjes voor tijdens de vergadering. De sfeer is warm, ongedwongen, informeel, licht en eigentijds. De boerderij beschikt over veel subruimtes, waardoor er ook in kleine groepjes gewerkt kan worden. 

  Vergaderen en overnachten op de boerderij

  Deze informele vergaderlocatie is uitstekend geschikt voor zowel dag- als meerdaagse bijeenkomsten. Alle ruimtes zijn sfeervol en warm ingericht, met hier en daar originele elementen van de boerderij. De boerderij beschikt over 12 slaapkamers, vrijwel allemaal ingericht met boxspringbedden. De kamers zijn licht en eigentijds ingericht en hebben ieder een eigen kleur. 

  Zelf koken of deelnemen aan een kookworkshop

  Doordat de hele boerderij exclusief tot jullie beschikking staat, kun je gebruik maken van alle aanwezige ruimtes. De woonkamer is verdeeld in twee zitgedeelten die onderling met elkaar verbonden zijn. Aangrenzend aan de woonkamer ligt de eetkamer, waar je een prachtig uitzicht hebt over de tuin en het polderlandschap. In de open keuken met kookeiland kun je zelf koken, maar het is ook mogelijk om een lunch, diner(buffet), barbecue of kookworkshop door de locatie-eigenaren te laten verzorgen. 

  Vergaderbreaks in de tuin of op het water

  Rondom de boerderij ligt een royale tuin met een inspirerend vergezicht over het Schermerlandschap. Bij mooi weer is het mogelijk om je vergadering naar buiten te verplaatsen. Ook biedt de tuin een zee aan ruimte voor allerlei activiteiten, zoals:

  Kijk voor nog meer vergaderbreaks op onze activiteitenpagina. Of maak een mooie boottocht met de koolvlet, geschikt voor 30 personen. Leuk om te combineren met een lunch; de picknickmanden gaan dan mee op de boot. 

  Waar ligt deze informele vergaderlocatie?

  Deze vergaderlocatie is goed bereikbaar en ligt op 5 km. van de ring van Alkmaar. De Bietenhaven is met het openbaar vervoer (bus) te bereiken tot het einde van de dijk. Vanaf hier brengt een mooie wandeling van ca. 1,5 kilometer je naar deze vergaderlocatie. Ook is het mogelijk om op afspraak gebruik te maken van een haal- en brengservice vanaf station Alkmaar-Noord, bijvoorbeeld met de boot (leuk!). 

  • 10
   Door:

   Wat een mooie, sfeervolle en heel schone locatie!

   De geweldige slaapkamers met heerlijke bedden, de gezellige uitstraling, de kampvuurplek, mooie tuin, etc. En de gastvrouwen die vooraf alles prima doornemen en tot in de puntjes verzorgen. Wij komen zeker terug, zowel zakelijk als privé!

  • 9.5
   Door:

   De Bietenhaven is een rustige locatie en ideaal voor intensieve trainingen. De sfeer in het huis werkt positief mee bij groeps- en teambuildingsprocessen. Er is genoeg ruimte om in kleine groepen te werken, of met ze allen in de grote zaal. Deze biedt de mogelijkheid, zoals in ons geval, zakelijke coaching met beeldend uitwerken (schilderen) te verbinden. De eigenaar is heel behulpzaam en denkt flexibel mee in oplossingen en probeert alles mogelijk te maken.

  • 9
   Door:

   De Bietenhaven is een ideale locatie als je een rustig plek zoekt voor intensieve trainingen. De sfeer in het huis is heel positief en draagt daarmee ook bij aan groeps-- of teambuilding processen. De grote zaal was ideaal om de combinatie van zakelijk coaching met beeldend uitwerken te verbinden. Van begin aan was de eigenaar heel behulpzaam en dacht flexibel mee in oplossingen.

  • 10
   Door:

   De Bietenhaven is een heel fijne plek voor een team- en trainingsessie. De huiskamers zijn gezellig (en kunnen als break-out room dienen voor werken in kliene groepen) en de keuken/eetkamer zijn prima en nodigen uit om gezellig te koken, eten en napraten.

   Alle slaapkamers zijn ruim en voorzien van een goed bed.

   De vergader/trainingsruimte is erg prettig: licht en ruim en voorzien van alle benodigde technische faciliteiten.

   Het ontbijt, de lunch en de catering overdag (koffie/thee/etc.) waren van geode kwaliteit en prima geregeld.

   We komen graag nog eens terug voor een volgende sessie en hopen dan (meer) gebruik te kunnen maken van de buitenvoorzieningen.

  • 10
   Door:

   Wij hebben ons ontzettend welkom gevoeld in dit schone en luxueuze verblijf. Het uitzicht is adembenemend, het huis is enorm en van alle gemakken voorzien. Na een lange dag vergaderen hebben we gekookt in de goed uitgeruste keuken en genoten van het kampvuur waarvoor we het hout van de accommodatie konden gebruiken. Al met al een geweldig verblijf.

  • 9
   Door:

   Een prima lokatie voor zowel zakelijk (zoals in ons geval) als prive verblijf. Ruime woonkamer, grote keuken vanm alle gemakken voorzien, prima meeting room met beamer en fijne slaapkamers en schoon en goed onderhouden sanitair. Kortom een echte aanrader om een aantal dagen te verblijven. Mooie omgeving en genoeg te doen in omliggende steden/dorpen. De eigenaren zijn zeer prettig in de omgang, zeer behulpzaam en vriendelijk.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *