Vergaderen in een oer-Hollands landschap

De Buitenpoorter

, Avenhorn, Noord-Holland

De Buitenpoorter is een landelijk gelegen vergaderlocatie, geschikt voor 28 personen. Je vergadert hier te midden van een oer-Hollands landschap met uitgestrekte weilanden, water en karakteristieke steden. Op deze vergaderlocatie krijg je letterlijk en figuurlijke alle ruimte om je vergadering naar eigen idee in te richten. Deze vergaderlocatie is zeer geschikt voor zowel dag- als meerdaagse bijeenkomsten, alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-28 personen
 •   10 kamers
 •   28 bedden
 •   Avenhorn, Noord-Holland
 •   Landelijk gelegen vergaderlocatie
 •   10 slaapkamers met eigen badkamer
 •   Geen andere gasten tijdens je verblijf
 •   Royaal buitenterrein voor activiteiten
 •   Zelfverzorging of compleet verzorgd
 • Oer-Hollands vergaderen bij De Buitenpoorter

  Vergaderen in een oer-Hollands landschap met weids uitzicht over de polder, de Westfriese Omringdijk en het IJsselmeer. Deze vergaderlocatie is landelijk gelegen in het buitengebied van Avenhorn, op korte afstand van Heerhugowaard, Hoorn en Alkmaar. 

  Royale vergaderruimte voor 28 personen

  De hoeveelheid ruimte op deze vergaderlocatie is ongekend. De royale vergaderruimte is groot genoeg voor 28 personen en grote ramen geven uitzicht op de weilanden. Openslaande deuren geven toegang tot een fraai terras met een grote tuin. Naast fysieke ruimte krijg je op deze vergaderlocatie ook alle ruimte om je dag, de vergaderzaal, de maaltijden en alles wat bij een vergadering komt kijken naar eigen idee in te richten. 

  10 slaapkamers met eigen badkamer

  Deze vergaderlocatie is uitstekend geschikt voor zowel dag- als meerdaagse bijeenkomsten. Er zijn overnachtingsmogelijkheden voor 28 personen in 10 slaapkamers, die allemaal voorzien zijn van en eigen badkamer. Alle maaltijden kunnen verzorgd worden, maar een verblijf op basis van zelfverzorging is ook mogelijk. Ook kun je desgewenst zelf afspraken maken met (lokale) cateraars. 

  Een zee aan buitenruimte

  Rondom de vergaderlocatie tref je een zee aan ruimte voor allerlei activiteiten. Naast een balletje trappen in de grote tuin kunnen er via BuitenBusiness diverse activiteiten verzorgd worden, zoals: 

  Kijk voor meer inspirerende teambuildingactiviteiten op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt deze oer-Hollandse vergaderlocatie?

  Deze vergaderlocatie is landelijk gelegen in het buitengebied van Avenhorn, op steenworp afstand van Heerhugowaard, Alkmaar en Hoorn, provincie Noord-Holland. Je vindt dit oer-Hollandse landschap op nog geen drie kwartier rijden van Amsterdam. 

  • 9
   Door:

   Fijne en ruime locatie zowel binnen als buiten. (groep van 8 personen).

   Enige min puntje was dat de verwarming niet aanstond bij aankomst en het maar erg langzaam warm werd.

   Verder was de communicatie met de eigenaren prima.

   Dankbaar voor hun inzet en flexibiliteit.

   Het waren drie geweldige dagen!

   Ik kan deze accommodatie zeker aanraden!

  • 10
   Door:

   Een hele mooie locatie in een landelijke omgeving. Grote plus voor ons was, dat wij als team exclusief de beschikking hadden over deze locatie en er voldoende slaapgelegenheid aanwezig was. Uiteindelijk hebben 2 collega’s bij elkaar op de kamer geslapen en hadden de andere collega’s allen een kamer voor zichzelf.

   Ook goede uitgeruste keuken, vide met makkelijke stoelen / banken en t.v. hebben wij als prettig ervaren.

   De catering (2 x lunch – 1 x ontbijt – snack – 1 x diner) werd verzorgd door Brasserie de Grost (voorgesteld door de beheerder van De Buitenpoorter). Ik kan niet anders zeggen dat de goede locatie en catering onze teamsessie mede tot een succes hebben gemaakt.

   De contacten die ik vooraf en tijdens de sessie heb gehad met de beheerder van De Buitenpoorter en Brasserie De Grost, waren erg prettig.

   Zeker voor herhaling vatbaar en ik zal deze locatie zeker aanbevelen aan mijn collega’s.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *