Landelijk vergaderen in Tilburg

Sky Ballonvaarten

, Tilburg, Noord-Brabant

Een unieke, landelijk gelegen locatie in Tilburg. Een evenementenlocatie met mogelijkheden voor kleine groepen, grote groepen en heel grote groepen. De locatie is gezellig en informeel ingericht en vanuit de gehele ruimte heb je een weids uitzicht over de landerijen. Goed bereikbaar en met heel veel parkeergelegenheid. Midden in de weilanden, op een plek waar bijzondere dingen gebeuren…

          Goed en goedkoop
 •   0-120 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Tilburg, Noord-Brabant
 •   Groene evenementenlocatie in Brabant
 •   Mogelijkheden voor (hele) grote groepen
 •   Groot buitenterrein voor activiteiten
 •   Informeel en gastvrij op z'n Brabants
 •   Unieke vergaderbreak: ballonvaren!
 • Landelijk vergaderen in Tilburg

  Een unieke, landelijk gelegen locatie in Tilburg. Een evenementenlocatie met mogelijkheden voor kleine groepen, grote groepen en heel grote groepen. Goed bereikbaar en met heel veel parkeergelegenheid. Midden in de weilanden, op een plek waar bijzondere dingen gebeuren…

  Evenementenlocatie tot 1000 personen

  Vanwege de grootte en de opzet van deze locatie, is het uitstekend geschikt voor beurzen, productpresentaties, seminars, bedrijfsborrels en workshops. De gezellige bar biedt ruimte aan 50 tot 100 personen. Het grote buitenterrein maakt het echter mogelijk om bijeenkomsten te organiseren tot wel 1000 personen.

  Brabantse gastvrijheid

  Ook voor vergaderingen en trainingen in een kleinere setting ben je hier van harte welkom. De locatie is gezellig en informeel ingericht en vanuit de gehele ruimte heb je een weids uitzicht over de landerijen. Brabantse gastvrijheid is hier vanzelfsprekend en de invulling van je bijeenkomst wordt tot in de puntjes verzorgd. 

  Buitenterrein voor bijzondere activiteiten

  Met mooi weer is het heerlijk vergaderen op het grote buitenterras, waar je uitkijkt over de weilanden. Op het grote buitenterrein van circa 1 hectare gebeuren bijzondere dingen: naast zakelijke bijeenkomsten worden op deze locatie ballonvaarten georganiseerd. Een bijzonder schouwspel om te zien; een reusachtige ballon, opstijgend of landend, midden in een grote, groene vlakte.  

  Ballonvaren als vergaderbreak

  Ballonvaren is spectaculair en leuk om zelf te ervaren. In een heteluchtballon, varend op de wind, lijkt het alsof de tijd stilstaat. De zon op je gezicht. Steden en landerijen die langzaam onder je voorbij trekken en stilte, echte stilte. Een unieke beleving, die je gegarandeerd nooit meer vergeet. Bijzonder als teamuitje of evenement met zakelijke relaties. 

  Nog meer bijzondere vergaderbreaks

  Naast een ballonvaart kunnen er op het grote buitenterrein diverse andere teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks georganiseerd worden, zoals:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Ligging van deze unieke vergaderlocatie:

  Je vindt Sky in de provincie Brabant. De locatie ligt tegenover de 27-holes golfbaan Golfclub Prise D´Eau, een balletje slaan tijdens je bijeenkomst behoort dus ook tot de mogelijkheden. Door haar ligging aan de A58 is deze locatie uitstekend bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein. 

  • 9.5
   Door:

   We hebben een super gezellige en leerzame middag gehad, waar alles goed georganiseerd was. Super bedankt voor het organiseren.

  • 8
   Door:

   Het was een erg prettige omgeving, veel groen en landelijk. Goede service, vriendelijkheid en prachtige plek.

  • 8
   Door:

   Prettige en persoonlijke ontvangst. Mooie ambiance en geweldige locatie voor een teambuilding (of meer) Tijdens onze teambuilding zaten wij eerste rang om een luchtballon op te zien stijgen. Een geweldige ervaring en mooie afsluiting op deze locatie.

  • 7
   Door:

   Goed, prima ontvangst, er is goed voor ons gezorgd. Paar kleine opmerkingen over de lunch: er werd een schaal met broodjes weggezet (weinig variatie, witte broodjes met kaas, witte broodjes met ham en witte broodjes met rauwe ham, geen meergranen of bruine broodjes), daarna soep, daarna (na 15 minuten) kroketten en daarna (weer na 15 minuten) scrambled eggs. Echter is dit van te voren niet genoemd, misschien beter om aan te geven wat er allemaal nog komt, ipv zomaar alles op tafel te gaan zetten. Ik had opgegeven één persoon gluten vrij maar daar hadden ze niet echt ervaring mee en ze hadden per ongeluk al het beleg al opgemaakt, dus het beleg werd van de gesmeerde broodjes afgehaald en op de gluten vrije boterhammen gelegd. Zij had dus twee boterhammen, een met kaas en een met ham. De soep was niet glutenvrij, er was ook geen alternatief, kroketten waren niet glutenvrij ook geen alternatief.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *