Outdoor Office

Outdoor Office

, Oisterwijk , Noord-Brabant

Buiten is binnen en binnen is buiten bij Outdoor Office. Vergaderen in een sfeervolle ruimte met groene plantenwand, een vergaderbreak in de omringende bossen en overnachten in luxe lodges in het bos. Bij Outdoor Office kan het allemaal. Gelegen op de mooiste plek in Noord-Brabant vindt je hier alles wat je nodig hebt voor een geslaagde meeting. Vergaderen met uitzicht op rondspringende eekhoorns en hertjes die even om de hoek komen kijken. Overnachten in stijlvolle suites onder de bomen. Een actieve break tussen de mooie vennen. Hier ga je terug naar de natuur, maar wel met alle comfort en luxe van nu. Vergaderen wordt genieten, kom en beleef Outdoor Office!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-15 personen
 •   15 kamers
 •   15 bedden
 •   Oisterwijk , Noord-Brabant
 •   Vergaderruimte met uniek buiten-gevoel
 •   Overnachten in luxe lodges in het bos
 •   Uitgestrekt terrein voor actieve vergaderbreaks
 •   Rust, ruimte en comfort
 •   Werk en ontspanning in één
 • Outdoor Office

  Aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina in Noord-Brabant, vind je Outdoor Office. Een werkelijk unieke vergaderlocatie op een unieke plek. Outdoor Office is er voor bedrijven die de perfecte omgeving zoeken om op geheel eigentijdse wijze werk en ontspanning te combineren. Hier kun je brainstormen, communiceren, inspireren, presenteren of vergaderen om tot nieuwe plannen en ideeën te komen. Maak je bijeenkomst nog waardevoller door met je hele team te overnachten in één van de 21 knusse Cottages of hippe Diamond Suites midden in het bos! 

  Vergaderruimte met indoor plantenwand

  Binnen is buiten en buiten is binnen, de ruimtes gaan hier naadloos in elkaar over. De vergaderruimte beschikt over een indoor plantenwand voor het ultieme groene gevoel, ook wanneer je binnen bent. De ruimte is geschikt voor 15 personen en voorzien van alle moderne faciliteiten. Afhankelijk van de doelstelling van jullie bijeenkomst, kunnen eventueel meer personen gefaciliteert worden. Outdoor Office leent zich uitstekend voor teambuilding-workshops, bedrijfsuitjes en (meerdaagse) trainingen. 

  Vergaderen en overnachten

  Outdoor Office is te vinden op park KampinaStaete, een kleinschalig park met 21 luxe en hippe Tiny Houses. Een bijzondere ambiance voor een zakelijke bijeenkomst waar je dus ook kunt blijven overnachten! De luxe lodges en hippe cottages zullen jullie verwachtingen overtreffen. Alle accommodaties zijn stijlvol ingericht en gaan volledig op in de omgeving. Het hele park is aangeplant in stijl van de omliggende bossen. Word wakker van het geluid van tjilpende vogels en kwakende kikkers en geniet van de rondspringende eekhoorns en herten voor je huisje. 

  Teambuilding activiteiten en vergaderbreaks

  Outdoor Office ligt in de Kampina, een stukje natuur zoals Brabant ooit was. Je vindt hier nog natte heide met vennen, geurende gagelstruwelen, beemden, loofbossen en blauwgraslanden. Kampina is een natuurreservaat van 1200 hectaren met tientallen vennen en nodigt uit voor een frisse wandeling of verrassende fietstocht. Blijven jullie liever op het terrein? Dan kunnen via BuitenBusiness tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd, er is voldoende buitenruimte aanwezig.

  Over Kampina Staete

  Outdoor Office is te vinden op Kampina Staete. Dit is een kleinschalig vakantiepark welke onlangs volledig nieuw is aangelegd. Het gehele terrein is nieuw ingericht, speciaal voor mensen die niet van de massa houden, maar gaan voor kleinschalig en bijzonder. Je vindt hier alles wat je nodig hebt in een relaxte en inspirerende omgeving. De vergaderruimte en lodges gaan op in de omringende bossen en bieden de juiste combinatie van luxe en rust. 

  Waar ligt Outdoor Office?

  Outdoor Office is gevestigd in de bossen van Oisterwijk (Noord-Brabant) aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina. De frisse lucht van de natuur, het geluid van kwetterende vogels en de rustgevende vibe is hier meer dan voelbaar. Deze inspirerende vergaderlocatie ligt tusen Tilburg en Den Bosch en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig en er zijn meerdere oplaadstations voor elektrische auto's beschikbaar.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *