Heerlijkheid De Welige Witte

De Welige Witte

, Baarle-Nassau, Noord-Brabant

Heerlijkheid De Welige Witte is een recent aangelegd natuurpark in Baarle-Nassau, Noord-Brabant. In dit ruim 2 hectaren grote privé park, dat geheel tot jullie beschikking staat, bevinden zich verschillende salons-in-het-groen; bij de poel, in het bos, bij de natuurweiden, de boomgaard en de lindenlaan. In de voormalige boerenschuur op het terrein is een multifunctionele vergaderruimte ingericht, o.a. voorzien van een podium en een bar. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor vergaderingen, retraites, trainingen, heidagen, bedrijfsopleidingen, teambuilding etc. Het terrein rondom de vergaderruimte is ingericht met prachtig meanderende wandelpaden en omringd door zandpaden langs de akkers. Laat je inspireren door de rust en de natuur!

          Goed en goedkoop
 •   0-10 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Baarle-Nassau, Noord-Brabant
 •   Vergaderen in een voormalige boerenschuur
 •   Gelegen op een privé park van 2 hectare groot
 •   Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
 •   Op 25 minuten rijden van Tilburg, Breda en Turnhout
 •   Te reserveren per dag of dagdeel
 • De Welige Witte

  In het prachtige Baarle-Nassau vind je deze voormalige boerenschuur, genaamd De Welige Witte. De eigenaren van deze duurzame locatie - op het dak zijn zonnepanelen geplaatst en er wordt gebruik gemaakt van tweedehands materialen - zijn zelf verhuist van de stad naar het platte land. Het was een droom om een inspirerende locatie aan te bieden in het buitengebied van Baarle-Nassau. Met volle overtuiging kunnen we stellen dat dit zeker is gelukt. Op deze unieke plek, ver weg van de dagelijkse hectiek, is het mogelijk om samen met je team bijeen te komen. Alle faciliteiten zijn aanwezig om de vergadering, training of brainstormsessie zorgeloos te laten verlopen.

  Gegarandeerd een 'thuis gevoel'

  Eigenaar Onno zorgt ervoor dat jullie je helemaal thuis voelen bij De Welige Witte. Voor een gastvrije ontvangst wordt gezorgd. Geniet van een lekker kopje koffie en het groene uitzicht, voordat de bijeenkomst van start gaat. Op het buitenterras is er genoeg ruimte om samen met het team de dag te beginnen. 

  Vergaderruimte met podium en bar

  De Welige Witte is geschikt voor kleinere groepen of teams, hiervoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een centrale vergaderruimte met podium, open keuken, bar en toilet. Daarnaast zijn er 2 break-out rooms en een ruim buitenterras.

  Heerlijkheid de Welige Witte

  Er is een groot privé-park van 2 hectaren aangelegt, waar 2600 bomen en struiken zijn geplant. Verder vind je er een hoogstamfruitboomgaard, natuurweides en een lindenlaan. Vanuit de vergaderzaal kijk je uit op dit uitgestrekte park, rust en natuurschoon zijn hier gegarandeerd. Heerlijkheid De Welige Witte biedt hiermee een unieke plek vol inspiratie, een vruchtbare voedingsbodem voor waardevolle trainingen, vergaderingen, brainstormsessies en teambuildingdagen.  

  Vergaderen midden in de natuur

  Geniet van een briesje door je haren en vang zoveel mogelijk zonnestralen op. Bij De Welige Witte is het mogelijk om bij mooi weer naar buiten te gaan om te vergaderen. Omdat het een privé park is verblijf je er alleen en geniet je van de prachtige omgeving. In het privé park bevinden zich verschillende salons-in-het-groen; bij de poel, in het bos, bij de natuurweiden, de boomgaard en de lindenlaan. Tussen het vergaderen door is het mogelijk om over de prachtige meanderende wandelpaden te lopen, omringd door zandpaden langs de akker. 

  Wat kan je doen met 1000 dagen?

  De eigenaren verruilden hun stekje in de Randstad voor deze prachtige plek in het buitengebied van Baarle-Nassau. In 1000 dagen creëerden zij hun eigen heerlijkheid in de vorm van een stuk prachtige natuur. Waar voorheen mais werd verbouwd, explodeert momenteel de biodiversiteit in al haar glorie. Een heerlijke plek om rond te wandelen en te genieten van alles wat Moeder Aarde ons te bieden heeft. De boerenschuur werd omgetoverd tot een sfeervolle vergaderruimte en wordt tevens gebruikt als muziekstudio. Een fantastisch plek, voorzien van alle faciliteiten voor vergaderingen, retraites, trainingen, heidagen, bedrijfsopleidingen, workshops etc.

  Waar kan je De Welige Witte vinden?

  De Welige Witte bevindt zich midden in de natuur tussen Poppel en Baarle-Nassau, op ca. 25 minuten rijden van Tilburg, Breda en Turnhout. Vanaf de A58 is het ongeveer 15 minuten rijden tot je bij de Welige Witte bent. Op de locatie is er voldoende ruimte om gratis te parkeren. Heerlijkheid De Welige Witte kan zowel per dag als per dagdeel gereserveerd worden.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *