Landelijk vergaderen bij De Flierefluiter

De Flierefluiter

, Hilvarenbeek, Noord-Brabant

Landelijk vergaderen, trainen of presenteren in een informele en gemoedelijke sfeer? Dan ben je bij De Flierefluiter in HIlvarenbeek aan het juiste adres. Deze vergaderlocatie beschikt over twee ruimtes, gelegen in de boerderij uit 1889 en het sfeervolle bijgebouw. In de zomer kun je hier fantastisch buiten vergaderen of de tuin gebruiken voor een originele (teambuilding)activiteit. Bij de Flierefluiter geniet je van Brabantse gastvrijheid en wordt je bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd. En dit alles voor een zacht prijsje!

          Goed en goedkoop
 •   0-60 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Hilvarenbeek, Noord-Brabant
 •   Landelijk vergaderen dichtbij Tilburg
 •   Knusse en informele vergaderlocatie
 •   Veel buitenruimte voor vergaderbreaks
 •   Overnachting mogelijk op loopafstand
 •   8-uurs vergaderarrangement va €24,-- p.p.
 • De Flierefluiter

  In het landelijke buitengebied van Hilvarenbeek, onder de rook van Tilburg, ligt deze sfeervolle vergaderlocatie. In de voormalige stal van deze langgevelboerderij uit 1889 kunnen vergaderingen, workshops en trainingen gehouden worden. Daarnaast is er een tweede ruimte in een sfeervol bijgebouw. 

  Informele en knusse vergaderlocatie

  De vergaderruimte in de boerderij doet met haar originele gebinten, de houten vloer en de gezellige houtkachel warm en knus aan. De vroegere staldeuren zijn voorzien van glas en bieden een mooi uitzicht op de groene omgeving. Het naastgelegen bijgebouw is tevens sfeervol ingericht. Alle faciliteiten zoals draadloos internet, een flipover, beamer en een projectiescherm zijn aanwezig.

  Boerenlunches en biologische producten

  Een vergadering of training kan veel energie vergen van de deelnemers. Wanneer je de tweede helft van je bijeenkomst fris en vol nieuwe energie wilt starten, biedt een uurtje wandelen in de natuur uitkomst. De eigenaren van De Flierefluiter zorgen graag voor een heerlijk boerenlunchpakket voor onderweg. Lunches en diners worden bereid met verse, biologische producten, bij voorkeur van de boerderij. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een gezellige borrel na afloop van je bijeenkomst. 

  Buiten vergaderen en trainen

  In de zomer kun je hier fantastisch buiten vergaderen. In de boomgaard ligt een mooi terras en rondom de boerderij vind je een enorme tuin met diverse plekjes om te werken. Ook kan de tuin perfect worden gebruikt voor een vergaderbreak of (teambuilding)activiteit, bijvoorbeeld via BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden:

  Kijk voor het complete overzicht met alle activiteiten op onze activiteitenpagina

  Vergaderen en overnachten

  Ook voor meerdaagse bijeenkomsten kun je terecht bij De Flierefluiter. Tegenover de boerderij ligt een kleinschalige logeerboerderij waar je kunt overnachten in sfeervolle appartementen. Meer kamers zijn te boeken in Hotel Brabant op ca. 1 kilometer van De Flierefluiter. 

  Ligging van De Flierefluiter in Hilvarenbeek

  Deze landelijke vergaderlocatie ligt net buiten het centrum van Hilvarenbeek, op een boerderij midden in de natuur. Je vergadert hier in het groen, maar toch op een steenworp afstand van de A58, Tilburg en de grens met België. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *