De Schelft

De Schelft

, Oost-, West- en Middelbeers, Noord-Brabant

De Schelft is een sfeervolle en informele vergaderlocatie op het Brabantse platteland. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen vind je hier de nodige rust om te kunnen vergaderen. Waar eerst de koeien stonden, is nu een grote vergaderruimte ingericht voor max. 25 personen. Daarnaast is er een kleinere ruimte voor max. 8 personen. Buiten is er volop ruimte voor een actieve vergaderbreak of inspirerende teambuildingactiviteit. De perfecte locatie voor workshops, teambuildings en groepsbijeenkomsten. Van harte welkom bij De Schelft in Middelbeers.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-18 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Oost-, West- en Middelbeers, Noord-Brabant
 •   Sfeervolle en informele vergaderlocatie
 •   Vergaderen met uitzicht op de geitjes
 •   Vers bereide gerechten van het huis
 •   Gelegen tussen Tilburg en Eindhoven
 •   8-uurs vergaderarrangement € 35,-- p.p.
 • De Schelft

  In Middelbeers net buiten de bebouwde kom ligt Boerderij "De Schelft", een unieke vergaderlocatie op het Brabantse platteland. Anders vergaderen op een inspirerende en authentieke locatie. 's Winters in de sfeervol gerestaureerde boerderij, zomers heerlijk buiten op het landelijke terras. Even weg uit de dagelijkse drukte, hier vind je de nodige rust en inspiratie.

  Anders vergaderen in Brabant

  De Schelft is een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen in een mooie omgeving. De authentiek gerestaureerde koeienstal is ingericht als vergaderruimte. Vanuit de sfeervolle ruimte heb je uitzicht op de geitjes in de stal.In de zomermaanden vergader je buiten op het landelijke terras met uitzicht over de landerijen.  Deze inspirerende vergaderlocatie is tevens een perfecte locatie voor workshops, teambuildings en groepsbijeenkomsten.

  Vers bereide gerechten van het huis

  Begin de vergadering goed met koffie en versgebakken appelgebak of zo'n heerlijke wafel van het huis. Voor de lunch wordt het boerenbrood vers gebakken en rijkelijk belegd met bijvoorbeeld carpaccio, tonijnsalade of geitenkaas. Genieten met een grote G. Aanrader is de High Tea, leuk om bijvoorbeeld als vergaderbreak in te zetten. De High Tea wordt vers bereid in de boerderij-keuken en bestaat uit soep en diverse zoete en hartige gerechten.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  De buitenruimte rondom de Schelft is bijzonder geschikt voor een actieve vergaderbreak. Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende activiteiten worden verzorgd, zoals:

  Kijk hier voor nog meer inspirerende vergaderbreaks.

  Wandelen over Landgoed Baest

  Op verzoek kan een wandeling over Landgoed Baest verzorgd worden. Dit landgoed ligt op steenworp afstand en heeft een grote historische waarde. Onder andere de Heilige Eik en de meanderende waterlopen maken het tot een populair wandel- en fietsgebied. De afwisseling van loofbomen, dennen en sparren maken een wandeling verre van eentonig. De groene varens langs de oevers van de kronkelende Beerze stralen rust uit en maken het plaatje af. De bossen, landbouwgronden, historische tuinen en het riviertje De Beerze vormen één geheel met de monumentale langgevelboerderijen en het landhuis. De geschiedenis van het landgoed gaat terug tot de veertiende eeuw. De imposante en statige beukenlanen leiden naar het 18de eeuwse landhuis.

  Waar ligt De Schelft

  Vergaderlocatie De Schelft ligt in Middelbeers in Brabant. De boerderij ligt net buiten de bebouwde kom, midden in de natuur. De locatie ligt tussen Tilburg en Eindhoven en is goed bereikbaar vanaf de A-58. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *