Brabant op z'n best

De Bottelroos

, Moergestel, Noord-Brabant

Te midden van de prachtige natuur van de Oisterwijkse bossen en vennen bevindt zich deze sfeervolle en charmante vergaderlocatie. Je bijeenkomst vindt plaats in een sfeervolle vergaderruimte die door een gigantische glazen pui een prachtig uitzicht geeft over het landschap. Rust, ruimte, privacy en luxe comfort; dat maakt deze locatie zo inspirerend.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   16 kamers
 •   30 bedden
 •   Moergestel, Noord-Brabant
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   De hele locatie voor jezelf
 •   Een oase van rust in de natuur
 •   Geweldig uitzicht
 •   Heel veel privacy en comfort
 • Vergaderen in de natuur

  De kracht van de natuur, geen externe prikkels. Rust, ruimte, privacy en comfort. Volop ruimte tot ontspanning en inspanning. Op deze vergaderlocatie in Brabant vind je alle ingrediënten voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst. Het gebrek aan interventies maakt dat je efficiënt kunt vergaderen en gemakkelijker tot de kern kunt komen.

  Binnen is buiten

  Extra bijzonder aan deze locatie: de sfeervolle vergaderruimte is voorzien van een gigantische glazen pui, die bijna de gehele buitenmuur in beslag neemt. Je krijgt het gevoel dat je je midden in het prachtige landschap bevindt. Je kunt hier letterlijk vergaderen in de natuur. In de winter lekker warm voor de houtkachel met een fantastisch uitzicht, 's zomers buiten op het terras, waar je geniet van de schoonheid van het Brabantse platteland.

  Centrale ruimte met vide en houtkachel

  Je bijeenkomst vindt plaats in de centrale ruimte van deze vergaderlocatie. Deze ruimte is voorzien van een vide, houtkachel en een grote tafel. Het kookeiland stelt je in staat om te verblijven op basis van zelfverzorging, maar uiteraard kan je verblijf ook geheel verzorgd worden. Het vergader- en eetgedeelte is van elkaar gescheiden. Om je presentatie te faciliteren kun je gebruik maken van twee flipovers en een tv-scherm met HDMI- aansluiting. Aan het eind van de dag is er de mogelijkheid om samen met een privé-kok een vitale maaltijd te bereiden, waardoor eten en verbinden samenkomen.

  12 bijzonder riante slaapkamers

  Deze locatie is bij uitstek geschikt voor meerdaagse vergaderingen, trainingen, teambuilding of brainstorm. Even los van de dagelijkse werkvloer in een omgeving met volop inspiratie om nieuwe ideeën op te doen en gewenste resultaten te behalen. De accommodatie beschikt over 12 bijzonder riante slaapkamers, waar je heerlijk kunt overnachten na afloop van de bijeenkomst. Een aantal kamers beschikt over een vide. Iedere slaapkamer is gesitueerd aan een terras waar je ´s morgens kunt genieten van de frisse buitenlucht en een indrukwekkend uitzicht. Negen kamers beschikken over een eigen douche, toilet en wastafel.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Op deze locatie kunnen wij diverse (teambuilding-)activiteiten verzorgen, zoals: 

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Ligging van deze unieke vergaderlocatie in Brabant

  Deze sfeervolle vergaderlocatie is gelegen in Moergestel, midden in de natuur, maar toch goed bereikbaar vanuit 's Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven.

  • 10
   Door:

   Super locatie.

   De verbouwde boerderij ligt schitterend in het buitengebied met een mooi aangelegde tuin met veel zitjes.

   Het is er heerlijkn rustig.

   De kamer zijn fantastisch, heel groot en met een heerlijk bed.

   Het eten was uitstekend verzorgd.

   De beheerdster heeft alles netjes klaargezet in de keuken en daar hebben we niets van gemerkt, terwijl wij de woonkamer zaten te vergaderen.

   Als je rustig wil vergaderen en een locatie voor jezelf wil hebben, zeker een aanrader.

   We hebben er genoten.

  • 8
   Door:

   Ik vond het een erg prettige locatie. De ruimtes waren prettig en divers ingericht, waardoor we hier op verschillende manieren gebruik van konden maken. enige opmerking is dat het licht aan het einde van de dag wat mager was in de trainingsruimte. (dit was minder voor de energie) maar lag ook aan het jaargetijde (december)

  • 9
   Door:

   Wij zijn vol lof over de locatie, ontvangst en verzorging. Een dikke 9 is onze waardering. We maken graag weer gebruik van deze locatie (was helemaal afgestemd op onze doelgroep).

  • 8
   Door:

   Wij zijn met 12 personen 2 dagen op deze locatie geweest en de locatie is perfect. Goede gastvrouw (Jeanne). Eten, drinken enz goed geregeld.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *