Vergaderen op de boerderij van Sanne

De Beukenhof

, Oostelbeers, Noord-Brabant

Deze sfeervolle, huiselijke boerderij is een inspirerende vergaderlocatie op een prachtige plek in de natuur. Bij binnenkomst brandt de open haard en staan lekkere hapjes voor je klaar. Dit warme, hartelijke ontvangst staat symbool voor de rest van je meeting op deze verrassende inspiratie-locatie.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   4 kamers
 •   9 bedden
 •   Oostelbeers, Noord-Brabant
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Vergaderen in huiselijke sfeer
 •   Genieten van Sanne's heerlijke creaties
 •   De hele boerderij voor jezelf
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. € 45,00
 • Vergaderen op de boerderij van Sanne

  Op een prachtige plek in de natuur vind je deze sfeervolle, huiselijke boerderij. Een inspirerende vergaderlocatie voor je zakelijke bijeenkomst, brainstormsessie of training. Bij binnenkomst brandt de open haard en staan lekkere hapjes voor je klaar. Dit warme, hartelijke ontvangst staat symbool voor de rest van je meeting op deze verrassende inspiratie-locatie.

  Huiselijk en sfeervol vergaderen

  De boerderij wordt telkens aan één groep tegelijk verhuurd. Er zijn verschillende, organische ruimtes, allen heel huiselijk en warm ingericht. De gasten worden ontvangen in de ontvangstruimte met open haard. Hier kan desgewenst na afloop ook een hapje en een drankje genuttigd worden. De grootste ruimte is de vergaderzaal. Het is hier prettig vergaderen aan de grote, houten tafel of op de makkelijke loungebank voor de open haard. In de ruimte is een verhoging/podium aanwezig, ideaal voor het houden van presentaties of lezingen. Boven in de loft is nog een ruimte waar je fijn kunt brainstormen op de drie comfortabele banken. Ook is deze ruimte perfect om in subgroepen te kunnen werken. Uiteraard is er in alle ruimtes WiFi aanwezig.

  Lunchen en dineren in de tuin

  Bij goed weer word je van harte uitgenodigd om buiten te vergaderen. Er is een groot en zonnig terras met een prachtig zicht op de mooie tuin. Ook een heerlijke plek om van je lunch of diner te genieten. Omdat de gehele boerderij tot jullie beschikking staat, kun je er ook voor kiezen om op meerdere plekken te vergaderen. Er heerst een ongedwongen en prettige sfeer en de culinaire verzorging is de kers op de taart. Laat je verrassen...

  Vergaderen en overnachten

  Deze locatie is ook geschikt voor meerdaagse trainingen en bijeenkomsten. Er zijn vier gastenkamers, waarvan drie kamers voor 2 personen en één kamer voor 3 personen. Meerdere kamers kunnen desgewenst geregeld worden in een nabij gelegen hotel.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  De boerderij is omgeven door een prachtige, bosrijke omgeving welke uitnodigt voor een verfrissende wandeling tussendoor. Even de benen strekken en een frisse neus halen is hier zo gepiept. Onze tip: loop een stukje van de "Camino de Santiago", deze route loopt door Oostelbeers.Daarnaast worden tal van uitgebreide vergaderbreaks georganiseerd zoals een workshop Sushi maken. Ook via BuitenBusiness kunnen diverse inspirerende vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten op deze locatie verzorgd worden. Kijk voor suggesties onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Ligging en bereikbaarheid

  Deze sfeervolle vergaderboerderij ligt in Oostelbeers, in Noord Brabant ongeveer tussen Den Bosch en Eindhoven in. De boerderij is makkelijk bereikbaar en ligt op slechts 5 km. vanaf de snelweg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de boerderij.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *