Boerensuite

Boerensuite

, Riel, Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, training of brainstorm? In een landelijke omgeving, waar je ongestoord en in alle rust kunt werken? Met mooie ruimtes en tevens mogelijkheid tot overnachten? Je bent van harte welkom in deze luxe Boerensuite!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   7 kamers
 •   20 bedden
 •   Riel, Noord-Brabant
 •   Kleinschalige en sfeervolle vergaderlocatie
 •   De hele locatie voor jezelf
 •   5 luxe boerensuites met eigen douche en toilet
 •   Heel veel buitenruimte
 •   Huur locatie hele dag v.a. €385,--
 • Landelijk vergaderen in een luxe boerensuite

  Je bent te gast bij John en Carolien Adriaansen. Een paar jaar geleden kochten zij dit gemeentelijke monument uit 1880 om er hun droom te verwezelijken: het openen van een eigen bed en breakfast annex groepsaccommodatie. Zij noemden deze prachtige locatie Boerensuite. Sinds kort kun je ook op deze heerlijk plek terecht voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, desgewenst gecombineerd met een overnachting in een echte boeren suite. Dat er met liefde en zorg is gewerkt aan de bouw van de Boerensuite, merk je gelijk bij binnenkomst. Mooie houten meubels, in lijn met het monumentale pand, heerlijke, comfortabele stoelen, zachte bedden en een warme, sfeervolle uitstraling. 

  Samen zonder anderen

  Je zakelijke bijeenkomst vindt plaats in de Vlaamse schuur, waar je terecht kunt met max. 26 personen. De authentieke houten gebinten constructie ademt de sfeer van weleer. Overal vind je de originele details terug, op verrassende wijze gecombineerd met moderne elementen. Je bent hier altijd de enige gast, tijdens jouw verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig.

  Formeel, informeel, binnen of buiten vergaderen

  In de Vlaamse schuur vergader je naar keuze aan de lange houten tafels, of in een meer informele setting in comfortabele fauteuils. Met mooi weer is het heerlijk buiten vergaderen, je hebt dan een prachtig uitzicht op de weidse omgeving. Ook wanneer het regent is buiten vergaderen mogelijk; een overdekte ruimte in een oude stal is de perfecte out-of-the-box-brainstorm locatie. Tevens een geschikte plek voor een barbecue en lang natafelen op een warme zomeravond….

  Vergaderen en overnachten

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt Boerensuite over 5 slaapkamers met eigen badkamer. 

  Inspirerende activiteiten

  Rondom de Boerensuite bevindt zich een zee aan buitenruimte, waar wij o.a. de volgende (teambuilding-)activiteiten voor je kunnen verzorgen:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina

  Waar ligt Boerensuite?

  Boerensuite ligt in Brabant, net buiten het dorpje Riel, nabij de steden Breda en Tilburg. De locatie bevindt zich temidden van diverse natuurgebieden, zoals de Loonse en Drunense Duinen, de Kampina en de Oisterwijkse bossen en vennen. 

  • 9
   Door:

   Hartelijk bedankt voor de heerlijk verzorgde luxe lunch op een prachtige locatie. Het schapendrijven was fantastisch. We hebben erg gelachen.

  • 10
   Door:

   Een vriendelijke en gastvrije ontvangst, een leuke rustgevende luxe locatie. De communicatie met de gemaakte afspraken; omtrent het arrangement verliep vlekkeloos.

   Locatie ook geschikt voor andere doeleinden; vergaderingen, bijeenkomsten, trouwlocatie, al dan niet met of zonder overnachting.

   Omgeving is rustig en overzichtelijk, sanitaire voorzieningen schoon en fris.

   Wij ondernamen de activiteit 'schapen hoeden'. Voor deze locatie was dit de eerste keer dat dit ondernomen werd, ook hun genoten van de mogelijkheid die door goede afspraken te maken, tot stand zijn gekomen.

   Positieve feedback geldt voor zowel de locatie-ondernemers, boerensuite, als voor buitenbusiness. Voor het doel communicatie training, was dit een uitstekende activiteit, op een uitstekende locatie.

  • 9
   Door:

   Gastvrij onthaal, uitstekende catering (zalige lunches, heerlijk diner en lekker ontbijt), mooie en verzorgde locatie. Prima plek voor een besloten heisessie.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *