Knus huisje in sprookjesachtig bos

In de sprookjesachtige omgeving van Oisterwijkse Bossen en Vennen ligt het bezoekerscentrum Oisterwijk. Hier vind je twee vergaderlocaties waar je in alle rust kunt vergaderen. Kies je voor de Van Tienhovenzaal of voor Het Boshuisje, waar je even helemaal terug gaat naar de basis? Dit knusse huisje is omringd door bos en is daarom ideaal voor een intieme brainstormsessie. Ook de omgeving laat niet te wensen over. De spiegelende oppervlakken van het Goorven en het Kolven bieden onderdak aan libellen en duikende watervogels en dodaarzen. Ideaal om even rond te dwalen en inspiratie op te doen, om daarna opgeladen de vergadering voort te zetten.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Oisterwijk, Noord-Brabant
 •   Unieke locatie van Natuurmonumenten
 •   Knus boshuisje voor brainstorm-sessies
 •   Mooie wandelroutes in de omgeving
 •   Goed bereikbaar en gratis parkeren
 •   Op korte afstand van Tilburg
 • Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Laat je betoveren door het afwisselende bosgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen in de buurt van Tilburg. Het natuurgebied is rijk aan weidse velden en prachtige vennen en is het leefgebied van talrijke bijzondere planten en dieren. Hierdoor is deze prachtige locatie een ware inspiratiebron, waar je tijdens de pauze een frisse neus kunt halen om vervolgens opgeladen weer terug te keren. Het bezoekerscentrum biedt voor iedereen wat wils: een ruime vergaderzaal en een intiem brainstorm-huisje.

  Vergaderruimte Van Tienhovenzaal

  Deze vergaderzaal bevindt zich in het bezoekerscentrum en biedt ruimte aan 30 personen. Door de grote ramen heb je een prachtig vergezicht over de bloemenweide en het bos. Dagdromen is hier zeker een gevaar! Gelukkig zijn er genoeg faciliteiten aanwezig waardoor je bij de les blijft en geconcentreerd kunt vergaderen.

  Brainstorm-locatie Het Boshuisje

  Dit knusse boshuisje ligt dicht bij het bezoekerscentrum, midden in het bos. Je gaat hier helemaal terug naar de basis waardoor er geen afleiding is. Zonder wifi, maar met flipover, komen je ideeën tot leven en kun je ongestoorde brainstormen. Het huisje biedt ruimte aan 6 personen.

  Genieten van (h)eerlijke koffie en thee

  Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. De vergaderzalen worden verhuurd in combinatie met een biologisch koffie- & thee arrangement. Ook worden er diverse cateringopties aangeboden zoals lunch, tussendoortjes of een afsluitende borrel. De catering is zoveel mogelijk biologisch, gezond en lokaal geproduceerd.

  Een frisse neus en nieuwe inspiratie

  Vanuit het bezoekerscentrum starten verschillende wandelroutes. Ideaal om even een frisse neus te halen en nieuwe inspiratie op te doen. Wandel bijvoorbeeld langs het Goorven of het Kolkven met hun spiegelende oppervlakken. Hier kun duikende watervogels, dodaarzen en kuifeenden spotten. 

  Bereikbaarheid van Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Het bezoekerscentrum bevindt zich bij eetgelegenheid Groot Speijk in Oisterwijk. Deze vergaderlocatie ligt dichtbij Tilburg in het natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen. Bezoekerscentrum Oisterwijk is gemakkelijk te bereiken met de auto en heeft voldoende parkeermogelijkheid.

  Vergaderen bij Natuurmonumenten?

  Kies voor een vergaderlocatie van Natuurmonumenten en laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Vergader op bijzondere plekken boordevol historie, laat je meenemen door de boswachter of verken de prachtige natuur op eigen houtje. Goed om te weten: wanneer je vergadert op een locatie van Natuurmonumenten draag je een steentje bij aan het behoud van onze natuurgebieden. Benieuwd naar de andere locaties? Bekijk hier alle vergaderlocaties van Natuurmonumenten. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *