Villa het Bascour, écht groen vergaderen

Villa het Bascour

, Vierlingsbeek, Noord-Brabant

Villa het Bascour, een luxe vergaderlocatie tussen Nijmegen en Venlo, middenin de natuur. Kom vergaderen in Noord-Brabant, op de grens met Limburg en ervaar hier de stilte en de rust tijdens je meeting, heisessie of teambuilding. Laat je inspireren door de groene omgeving en de landelijke tuin. Deze locatie is ook nog eens groen van binnen, want zonnepanelen en een zonneboiler voorzien de gehele villa van stroom. Privacy staat hier hoog in het vaandel. Een fijne bijkomstigheid voor je zakelijke meeting. Neem afslag 7 op de A73 en rijdt deze groene wereld binnen. Parkeren is natuurlijk gratis en je auto staat voor de deur bij Villa het Brascour.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-14 personen
 •   7 kamers
 •   14 bedden
 •   Vierlingsbeek, Noord-Brabant
 •   Duurzaam en milieuvriendelijk
 •   Wellness ruimte beschikbaar
 •   Privacy staat hier hoog in het vaandel
 •   Overnachten in luxe kamers met eigen sanitair
 •   Gratis parkeren voor de deur
 • Villa het Bascour: een groene vergaderlocatie

  Eigenaar Jan Evers kijkt ernaar uit om je te ontmoeten bij Villa het Bascour. Hij maakt het zijn gasten graag naar de zin. Jarenlang werkte hij als kok en nu schotelt hij zijn eigen gasten graag een overheerlijke maaltijd voor. Deze rustig gelegen vergaderlocatie net onder Nijmegen beschikt over 7 comfortabele kamers, elk voorzien van een eigen luxe badkamer. Natuurlijk staat er ’s morgens een luxe ontbijt met heerlijke verse streekproducten voor jullie klaar. Wifi en parkeren zijn gratis! Kom vergaderen in Noord-Brabant, in het groen, vlakbij de Limburgse grens. Welkom bij Villa het Bascour!

  Ook groen van binnen

  Deze luxe vergaderlocatie ligt niet alleen in een groene omgeving, maar voorziet zichzelf ook helemaal van stroom dankzij de zonnepanelen en een zonneboiler. Ook alle verzorgingsproducten op de slaapkamers zijn uiteraard milieuvriendelijk.

  Vergaderen bij Villa het Bascour

  Villa het Bascour heeft alles te bieden wat je van een villa mag verwachten. Rust, ruimte, een grote tuin en heel veel privacy. Hierdoor haal je het maximale uit je bijeenkomst. Deze inspirerende locatie heeft de ideale ligging voor een heisessie, meeting of teambuilding. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, handig als je in groepjes uit elkaar wilt gaan. Door de ontspannen sfeer rondom de villa worden snel zakelijke deals gesloten of kom je gemakkelijk tot nieuwe inzichten. Tussendoor even ontspannen? Maak tussendoor een wandeling door de grote tuin of relax na afloop in de wellness ruimte.

  Overnachten in een comfortabele kamer

  Villa het Bascour heeft 7 luxe kamers beschikbaar, elk met een eigen entree. Elke kamer is voorzien van twee comfortabele boxsprings en een eigen luxe badkamer. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig en vanuit elke kamer kijk je uit op de landelijke omgeving. Natuurlijk staat er ’s morgens een luxe ontbijt met heerlijke verse streekproducten voor jullie klaar.

  Ontspanning

  Tussen het vergaderen door of na afloop biedt Villa het Bascour genoeg mogelijkheden om op een andere manier met elkaar samen te werken. Sla eens een balletje op de nabijgelegen golfbaan. Ontdek te voet of per fiets de prachtige omgeving rond de villa. Ook BuitenBusiness biedt originele teambuildingsactiviteiten aan, die op de locatie uitgevoerd kunnen worden. Wat dacht je van:

  Nieuwsgierig? Kijk voor meer activiteiten, informatie en reviews op onze website.

  Gemakkelijk bereikbaar

  Deze groene vergaderlocatie is gemakkelijk bereikbaar via de A73 (afslag 7). Het treinstation van Vierlingsbeek ligt slechts op 3 kilometer afstand. Vanaf Nijmegen en Venlo is het maar een half uurtje rijden. Vanuit Eindhoven, Arnhem, Den Bosch en Maastricht parkeer je binnen een uur je auto bij Villa het Bascour. 

   

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *