Landelijk vergaderen bij De Lummel

De Lummel & Het Glaslokaal

, LANGENBOOM, Noord-Brabant

Landelijk vergaderen in Brabant? Op een unieke, kleinschalige locatie? Vergaderen en overnachten in de natuur? De hele locatie voor jullie groep alleen? De Lummel in Langenboom biedt het allemaal. Deze mooi gerestaureerde boerderij is te huur voor zakelijke groepen per dagdeel, hele dag of meerdere dagen met overnachting, Alle benodigde vergaderfaciliteiten zijn aanwezig en er zijn 9 comfortabele slaapkamers. Je beschikt over de hele locatie, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Vanuit de grote leefruimte kijk je uit over het prachtige groene landschap en voor een korte break tussendoor is er een heerlijk wandelbos op loopafstand. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen verblijf je hier in alle rust en privacy. Een perfecte locatie om gestelde doelen te behalen. Wees welkom en laat je verrassen door de Lummel.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-15 personen
 •   9 kamers
 •   20 bedden
 •   LANGENBOOM, Noord-Brabant
 •   Landelijk vergaderen en overnachten
 •   Hele locatie voor jezelf
 •   9 comfortabele gastenkamers
 •   Groot buitenterrein
 •   8-uurs vergaderarrangement € 45,-- p.p.
 • Landelijk vergaderen bij de Lummel

  Op zoek naar een leuke, inspirerende en informele vergaderlocatie? Wil je vergaderen en overnachten? Of zoek je een vergaderlocatie exclusief voor jullie groep alleen? Vergaderen in de natuur? De Lummel biedt het allemaal. Deze authentieke langgevelboerderij is in 2005 geheel verbouwd is tot multifunctionele locatie. De boerderij heeft een ware metamorfose ondergaan en is voorzien van alle moderne gemakken. De boerderij is te huur voor één groep tegelijk, zowel voor een dag als voor meerdere dagen. De Lummel ligt op het Brabantse platteland, midden in de natuur, maar toch goed bereikbaar vanuit Nijmegen en Den Bosch.

  Alle faciliteiten voor een geslaagde meeting

  Voor een vergadering, training, teambuilding of brainstorm in een ontspannen sfeer ben je hier aan het juiste adres. Je bent even helemaal weg van de alledaagse werkzaamheden en kunt in alle rust aandacht schenken aan het onderwerp dat centraal staat. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig, zoals twee schermen voor een presentatie met een beamer, 2 flipovers, draadloos WiFi en 2 vaste internetaansluitingen. 

  Vergaderen en overnachten

  De Lummel is geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten tot ca. 15 personen, je beschikt exclusief over de hele locatie, zowel binnen als buiten. De boerderij is per dagdeel te huur, maar is ook te huur voor meerdaagse bijeenkomsten. Er zijn totaal 9 slaapkamers en 3 badkamers. Op de begane grond is de grote leefruimte. Je kiest zelf de plek waar je wilt vergaderen: bij het gezellige haardvuur of aan de grote tafel. Bij goed weer is het heerlijk om buiten te vergaderen op het terras. De accommodatie is rolstoel toegankelijk. Zo zijn er nauwelijks drempels, brede deuren en is de badkamer ruim van opzet met een aangepaste toilet en wastafel. 

  Uitstekende culinaire verzorging

  Je kunt hier verblijven op basis van zelfverzorging of geheel verzorgd. Bij aankomst staat de koffie en thee klaar met de enige echte Lummelkoek. De lunches en diners zijn goed verzorgd en worden aangeboden in buffetvorm. Het is ook mogelijk om zelf het diner te bereiden onder begeleiding van een echte kok. Zelf koken bevordert de teamspirit en bij de Lummel zijn alle faciliteiten hiervoor aanwezig. De keuken is goed uitgerust met voldoende koeling, een 6-pits kooktoestel inclusief oven en warmhoudkast. 

  Buiten spelen

  Bij de Lummel wordt de gehele boerderij exclusief voor jullie groep gereserveerd, er is ruimte voor totaal 21 personen. Voor zakelijke bijeenkomsten wordt een maximum van 15 personen aangehouden. Naast de grote leefruimte binnen, is er ook een groot buitenterrein waarvan gebruik gemaakt kan worden. Via de grote tuindeuren loop je zo het terras op, waar je kunt genieten van een fantastisch uitzicht. Het buitenterrein biedt volop ruimte voor werk- en speelplezier. Er is een tafeltennistafel, een grote schommel welke ook geschikt is voor volwassenen en de ballen liggen klaar voor een ontspannend potje Jeu des Boules tussendoor. Op loopafstand ligt een fijn wandelbos.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Voor een ontspannende break tussendoor kunnen diverse leuke activiteiten verzorgd worden. Denk bijvoorbeeld aan een workshop WordArt, een schilderworkshop of een Djembé-workshop. Ook via BuitenBusiness kunnen diverse vergaderbreaks verzorgd worden op deze locatie zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt De Lummel?

  De Lummel ligt in Langenboom, in de provincie Brabant. De locatie ligt tussen Nijmegen en Den Bosch en is goed bereikbaar via de snelwegen A-50 en A-73. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *