Luxe Strohotel

StroHotel Aalshof

, Haps, Noord-Brabant

Midden in het Brabantse landschap vind je een wel heel bijzonder hotel. Een duurzaam hotel dat volledig is opgebouwd uit stro en leem...

          Goed en goedkoop
 •   0-20 personen
 •   6 kamers
 •   20 bedden
 •   Haps, Noord-Brabant
 •   Bijzonder hotel in Brabant
 •   Volledig opgebouwd uit stro en leem
 •   Sfeervolle en multifunctionele ruimtes
 •   6 ruime en luxe gastenkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €39,50
 • Een bijzonder hotel

  Strohotel Aalshof biedt niet alleen een ruime, comfortabele ruimte, maar ook een gemoedelijke sfeer en de juiste faciliteiten voor een rustige vergadering of brainstormsessie. 

  Rust en ruimte

  Temidden van nostaligische boerderijen, uitgestrekte weilanden en knusse dorpjes vind je hier rust en ruimte in overvloed. De ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Je bent van harte welkom in het strohotel, een gloednieuw, uniek en duurzaam hotel gunstig gelegen, op ca. 15 minuten afstand van Nijmegen.

  Ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijk

  Je kunt hier heel bijzonder vergaderen en trainen; deze unieke vergaderlocatie is volledig opgebouwd uit pakken stro en leem. Ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijk: het stro komt van de landbouw uit de omgeving en de leem komt uit de nabijgelegen Maas. Het hotel is een echte bezienswaardigheid. Van een afstand lijkt het hotel wel van fluweel. Imposant, statig, maar toch vriendelijk ogend.  Van dichtbij ziet het hotel er ook niet uit alsof het van stro gebouwd is, doordat de balen geperst stro zijn ondergedompeld in een mengsel van leem.

  Modern en landelijk

  Binnen tref je een moderne, landelijke sfeer. Door de natuurlijke constructie heerst er een prettig binnenklimaat. In de zomer is het er aangenaam koel en in de winter is het er behaaglijk warm. In de wanden zie je hoe het hotel opgebouwd is en de meubelen en accessoires bestaan zoveel mogelijk uit ecologische producten. 

  Bijzonder vergaderen en overnachten

  De vergaderruimte ademt het pure platteland: de 5 openslaande tuindeuren bieden een riant uitzicht op de omringende natuur. Wil je tevens overnachten na afloop van je vergadering? Dat kan hier! Het strohotel beschikt over zes luxe kamers, een unieke beleving met "Gouden-ei" badkamers en kartonnen kasten naar voorbeeld van de vroegere eierkisten. De kamers bieden allen een prachtig uitzicht over de weilanden. Er wordt gekookt met biologische streekproducten. 
  Ben je benieuwd hoe het is om te vergaderen in een hotel van stro? Boek dan nu een verblijf op deze bijzondere vergaderlocatie in Noord Brabant!

  Vergaderbreaks

  Wil je je teambuilding of training een extra bijzonder tintje geven, denk dan eens aan een inspirerende vergaderbreak. Bij het strohotel kunnen wij de volgende teambuilding activiteiten verzorgen:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Ligging van deze unieke vergaderlocatie in Brabant:

  Het strohotel is gelegen in Haps, op slechts 15 minuten van Nijmegen, in de provincie Brabant.

  • 8.5
   Door:

   Zeer tevreden, erg inspirerend. Zeer goed.

  • 10
   Door:

   Zeer positief. De locatie is zeer authentiek, uniek en zeer mooi uitgerust. Conny is een zeer gastvrije, warme en ondernemende vrouw met een mooi verhaal achter de locatie welke perfect aansloot bij ons thema 'op zoek naar het ei van Columbus'. We hebben ons heel erg thuis gevoeld.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *