Thuis bij La Tertulia

La Tertulia

, Sint Agatha, Noord-Brabant

Een prachtige oude plek in de natuur waar je geniet van verfijnde eenvoud en puurheid, zowel binnen als buiten. De ideale omgeving om ongestoord en in alle rust met je eigen groep te vergaderen, trainen, teambuilden of brainstormen. Vanwege 24 slaapplaatsen is deze vergaderlocatie dichtbij Nijmegen ook erg geschikt voor een meerdaagse heisessie. La Tertulia is zo’n locatie waar alles klopt; de sfeer, de ruimtes, de verzorging, de persoonlijke benadering. En neem maar van ons aan: in het echt is het nóg mooier dan op de foto’s…

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-75 personen
 •   7 kamers
 •   24 bedden
 •   Sint Agatha, Noord-Brabant
 •   Een echte Inspiratie-Locatie
 •   Gastvrij en persoonlijk
 •   Geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten
 •   Heerlijke catering en kookworkshops
 •   Op 15 kilometer van Nijmegen
 • Inspirerende vergaderlocatie dichtbij Nijmegen

  Deze inspirerende vergaderlocatie ligt onder de rook van Nijmegen, in het Noord-Brabantse Sint Agatha. Op het erf van ruim 2 hectare groot vind je diverse binnen- en buitenruimtes waar je op geheel eigen wijze gebruik van kunt maken. Weg van alle drukte biedt deze locatie een oase van rust om te kunnen focussen op wat echt belangrijk is. 

  Kies zelf de ruimte die bij jullie past

  Vergaderingen, brainstorm sessies, presentaties, lezingen, teambuilding of coaching; je kiest zelf welke ruimte het beste bij je meeting past. De voormalige opslagschuur op het boerenerf is getransformeerd tot Tuinzaal met een warme en behaaglijke sfeer, open haard en openslaande deuren naar het overdekte terras en de tuin. Daarnaast kan je terecht in het sfeervolle woonhuis, in één van de tuinen of in de stilteruimte. 

  Heerlijke lunches, diners en kookworkshops

  La Tertulia verzorgt heerlijke lunches en diners, die je bijeenkomst een extra bijzonder tintje geven. Liever zelf aan de slag? In de eigentijdse en grote keuken met prachtig uitzicht op de tuin kun je terecht voor een inspirerende kookworkshop.

  Vergaderen en overnachten bij La Tertulia

  Deze vergaderlocatie dichtbij Nijmegen is uitermate geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Verdeeld over het ruime en lichte woonhuis, het Atelier en het split-leven appartement zijn in totaal 24 slaapplaatsen in 7 kamers. Alle gastenkamers zijn prachtig ingericht met natuurlijke kleuren, mooie materalen en heerlijke bedden. De meerpersoons-kamers zijn zeer ruim van opzet en beschikken over tussenwanden, waardoor je ook met meerdere personen op één kamer voldoende privacy ervaart. 

  Twee hectare buitenruimte voor jezelf

  Het buitenterrein van 2 hectare groot heb je helemaal voor jezelf! Een frisse neus is dus zo gehaald. Lunch met collega’s onder de veranda, vergader in de schaduw van eeuwenoude bomen of gebruik het grote weiland voor een teambuildingsactiviteit of vergaderbreak. Via BuitenBusiness kunnen o.a. onderstaande programma’s bij La Tertulia verzorgd worden:

  Ook is erg fijn om na een inspannende dag gewoon heerlijk te ontspannen in de theetuin of boomgaard, een verfrissende duik te nemen in de zwemvijver of je hoofd leeg te wandelen langs de Maasoever. 

  Inspirerend vergaderen op 15 kilometer van Nijmegen

  La tertulia ligt in het dorp Sint Agatha, op 1 kilometer van Cuijk en 15 kilometer onder Nijmegen. Vanaf de A73 bereik je deze vergaderlocatie binnen enkele minuten. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De locatie is ook bereikbaar met het OV: vanaf station Cuijk gaat er een lijnbus richting Boxmeer, vanaf de laatste halte is het nog ca. 5 minuten lopen. 
   

  • 10
   Door:

   Met een groep collega’s een aantal dagen op deze fantastische plek mogen door brengen.

   Vooraf hebben wij het contact met Ilse al als zeer prettig ervaren, snelle reacties en zeer meedenkend.

   Het huis zelf is heerlijk, mooie inrichting, ruime living, sfeervolle eetruimte en lekkere bedden verdeeld over verschillende kamers/ruimtes. Aan alles is gedacht!

   De tuinzaal is ook echt een bonus; ruimtelijk, beamer is aanwezig en makkelijk aan te sluiten.

   Los van dit alles in de omgeving en het erf fantastisch; er is een prachtige zwemvijver aanwezig, kun je je eigen vers gelegde eieren halen bij de kippetjes, zijn er lieve pony’s, schapen en hebben wij persoonlijk erg genoten van het gezelschap van de varkens Jeffke, Priscilla en Samantha.

   Al met al een echte aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *