Gastvrijheid op z'n Brabants

Bij De Vilt in het Brabantse dorpje Beugen kun je vergaderen in een ontspannen, gemoedelijke en ongedwongen sfeer. De locatie heeft een rustige ligging aan de rand van een natuurgebied. De huiselijke, sfeervolle vergaderruimte is van alle gemakken voorzien en voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 11 gastenkamers. Eigenaren Arno en Ellen zullen je verblijf tot in de puntjes verzorgen en je kennis laten maken met échte Brabantse gastvrijheid. Alles wordt geregeld, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het doel van het verblijf.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-22 personen
 •   11 kamers
 •   22 bedden
 •   Beugen, Noord-Brabant
 •   Ontspannen en ongedwongen sfeer
 •   Huiselijke vergaderruimtes
 •   Gastvrije eigenaren
 •   Aan de rand van natuurgebied
 •   8-uurs vergaderarrangement € 43,50 pp
 • Zorgeloos vergaderen in Noord-Brabant

  Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer bij De Vilt in Beugen, Noord-Brabant. Een sfeervolle vergaderlocatie welke van alle faciliteiten is voorzien en die je tijdens je verblijf helemaal voor je zelf hebt. Brabantse gastvrijheid én gemoedelijkheid komt hier samen op één locatie, de ideale plek voor een informele bijeenkomst. 

  Huiselijk en sfeervol

  De vergaderlocatie is goed bereikbaar en beschikt over sfeervolle en huiselijke vergaderruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Alle faciliteiten zijn aanwezig: een functionele ruimte, audiovisuele apparatuur en gratis internet. Eigenaren Arno en Ellen Gerrits zorgen ervoor dat het je tijdens je verblijf aan niets ontbreekt en verzorgen je met verse koffie en Brabantse lekkernijen. Met mooi weer bestaat de mogelijkheid om je bijeenkomst in de buitenlucht of op het overdekte terras te houden, uitkijkend over natuurgebied De Vilt. 

  11 slaapkamers

  Voor meerdaagse bijeenkomsten is deze locatie zeer geschikt: de vergaderlocatie beschikt over 11 slaapkamers, verdeeld over twee accommodaties. De meeste kamers beschikken over eigen douche en toilet. Door de rustige ligging aan de rand van een natuurgebied en de sfeervolle en huiselijke uitstraling van de accommodatie is het ook ná het vergaderen goed vertoeven. Geniet bijvoorbeeld van een borrel, buffet of barbecue, maak een mooie wandeling door de natuur of ga voor een potje voetbal of basketbal op het grasveld. 

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Op deze locatie zijn diverse vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Kijk voor nog meer suggesties op onze activiteitenpagina.

  Goed bereikbaar en toch in de natuur

  Deze vergaderlocatie is goed bereikbaar en ligt op slechts 6 autominuten van de A73 en A77. Toch bevind je je hier midden in de natuur: een groot natuurgebied ligt letterlijk in de achtertuin. Vergaderlocatie De Vilt ligt in het Brabantse dorpje Beugen, op ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Nijmegen en op 5 tot 10 kilometer afstand van Limburg, Gelderland en de Duitse grens.  

  • 9
   Door:

   Ik ben zelf niet op de locatie geweest, maar heb dit wel georganiseerd. Bij navraag kreeg ik te horen dat het erg goed was. Locatie, eten, etc. Men was zeer tevreden.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *