Vergaderen en ont-moeten in De Hooiberg

De Hooiberg

, Vortum Mullem, Noord-Brabant

Deze kleinschalige en inspirerende vergaderlocatie ligt in het Brabantse Vortum-Mullem, in het oudste landschap van Nederland. Vanuit de vergaderruimte heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en de koeien die af en toe even hun neus laten zien. Je vergadert hier zoals je zelf wil: zittend aan tafel, buiten op het terras of misschien wel op kussentjes in een cirkel? Omgeving, sfeer en natuur zijn van grote invloed op de effectiviteit van een vergadering. Eigenaresse Yvette heeft daarom een fijne vergaderplek gecreëerd waar je in ontspannen setting en in alle rust kunt werken. Maak van je ontmoeting een ont-moeting en kom vergaderen in De Hooiberg. Van harte welkom!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Vortum Mullem, Noord-Brabant
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Geen andere gasten
 •   Inspirerende omgeving en veel buitenruimte
 •   Dichtbij Eindhoven, Nijmegen en Boxmeer
 •   8-uurs vergaderarrangement va. € 29,50
 • De Hooiberg

  Inspirerend vergaderen in Brabant? Kom vergaderen en ont-moeten bij De Hooiberg in Vortum-Mullem. Je verblijft hier in het oudste landschap van Nederland; het Maasheggengebied. Wees welkom en ontmoet elkaar in een inspirerende en landelijke omgeving. 

  Vergaderen in een ontspannen sfeer

  Jullie worden van harte welkom geheten door Yvette Kempen, eigenaresse van deze locatie. Zij heeft met De Hooiberg een fijne vergaderplek gecreeërd waar je in ontspannen setting kunt werken. Omgeving en sfeer zijn namelijk van grote invloed op de effectiviteit, productiviteit en creativiteit van een vergadering. Yvette kan het weten, zij is jarenlang werkzaam geweest in het bank- en verzekeringswezen en heeft zelf veel vergaderingen en trainingen bijgewoond en geleid. Op deze vergaderlocatie wil zij haar gasten de ruimte geven om te ont-moeten, te inspireren en in alle rust te kunnen werken. 

  Alternatief vergaderen

  De Hooiberg beschikt over een royale vergaderruimte welke in theateropstelling geschikt is voor 40-50 personen. Bij een vergadering aan tafels kun je met ca. 25 personen terecht en ook voor kleinere gezelschappen is er een passende ruimte aanwezig. Er is echter ook ruimte om "out-of-the-box" te vergaderen: schuif alle tafels aan de kant en vergader in een cirkel. Zittend op stoelen of op speciale kussentjes op de grond. Een cirkel is een symbool van oneindigheid, perfectie en verbinding. Vergaderen in een cirkel draagt bij aan ontspanning en verbinding tussen de deelnemers. We nodigen je uit om dit zelf te ervaren... 

  Vergaderruimte met schitterend uitzicht

  De Hooiberg is gelegen op het erf van boerderij ‘de Schutkooi‘, midden in het unieke en eeuwenoude natuurgebied ‘De Maasheggen’. Dit gebied vormt een landschap zoals dat nergens anders in Nederland te vinden is. Het uitzicht vanuit de vergaderruimte is schitterend. Van alle kanten kijk je uit op de omliggende biologische landerijen en af en toe zie je nieuwsgierige koeien voor het raam langslopen.

  Aandacht voor de inwendige mens

  Tijdens je verblijf wordt goed voor de inwendige mens gezorgd. Geniet van een lekkere lunch of van één van de andere cateringmogelijkheden. De Hooiberg heeft geen overnachtingsmogelijkheden, wel zijn er in de nabije omgeving hotels gelegen waar een overnachting kan plaatsvinden. Voor een meerdaagse bijeenkomst wordt met veel plezier een offerte op maat gemaakt.

  Inspirerende vergaderbreaks

  Rondom De Hooiberg is veel buitenruimte. In de zomer is het fijn vergaderen op één van buitenlocaties, bijvoorbeeld op het gras of op het terras. Het erf grenst aan een groot bos en de Maas ligt op slechts 800 meter lopen. Ideaal voor een lekkere wandeling tussendoor! Wil je je bijeenkomst iets extra's geven? Kies dan voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit, zoals schapendrijven, spiegelen met honden, teambuilding met roofvogels, zakelijk mediteren, boksen, schilderen of een vuurloop. Bekijk alle mogelijkheden onder het tabblad "Activiteiten" of op onze activiteitenpagina

  Waar ligt De Hooiberg?

  Deze inspirerende vegaderlocatie ligt in Vortum-Mullem, in de province Brabant, op korte afstand van Boxmeer. De Hooiberg is goed bereikbaar en ligt op 33 kilometer van Nijmegen, 55 kilometer van Eindhoven en 115 kilometer van Utrecht of Breda. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *