Een boerderij, maar dan anders...

Een boerderij, maar dan nét iets anders... Op deze bijzondere locatie in het Brabantse Ravenstein word je uitgenodigd om out-of-the-box te denken, in een omgeving die inspireert. Kom uit je comfort zone en ontdek de positieve invloed die een verandering van omgeving teweeg kan brengen...

          Luxe locatie
 •   0-24 personen
 •   10 kamers
 •   24 bedden
 •   Dieden, Noord-Brabant
 •   Out-of-the-box vergaderlocatie
 •   Sfeervolle en informele boerderij
 •   Bedstedes en Hooihuisjes
 •   Bakhuisje in de boomgaard
 •   8-uurs vergaderarrangemenet v.a. €37,50
 • Anders dan anders vergaderen

  Op het grote erf van de familie van der Straten, net buiten Ravenstein, bevinden zich een sfeervolle boerderij en een viertal Houten Hooihuisjes. De beschikbare faciliteiten op deze kleinschalige locatie nodigen uit om je bijeenkomst nét iets anders dan anders in te vullen. Denk hierbij aan een brainstormsessie in een hooihuisje, een overleg in de hottub of een vergadering in de windvrije terraskuil, tussen de rondscharrelende boerderijkippen.

  Sfeervolle vergaderruimte in voormalige boerderij

  Uiteraard kun je hier ook heel 'gewoon' vergaderen. De sfeervolle boerderij staat exclusief tot jullie beschikking en straalt warmte en huiselijkheid uit. Er is een lange, houten vergadertafel met comfortabele stoelen, een gezellige zithoek met open haard en een ruime keuken voor ontbijt, lunch en diner (tevens zeer geschikt voor een kooksessie met collega's). De ruimte is voorzien van een gezellige bar waar je 's avonds terecht kunt voor een drankje.

  Overnachten in een bedstee of hooihuisje

  Voor meerdaagse bijeenkomsten biedt deze locatie bijzondere overnachtingsmogelijkheden: je kunt naar keuze overnachten in een ouderwetse bedstee of een Houten Hooihuisje... De boerderij zelf beschikt over 8 tweepersoons bedstedes, helemaal in de sfeer van vroeger met schattige gordijntjes en houten betimmering. Uiteraard wel met het comfort van nu: alle bedstedes beschikken over een eigen douche, toilet en wastafel, comfortabele matrassen van goede kwaliteit en een extra lang bed (210 cm). Daarnaast zijn er vier ‘normale’ eenpersoons bedden en 4 eenpersoons hoogslapers. In totaal 10 slaapkamers.

  Back to basic

  Ben je met een grotere groep, dan kun je de slaapplaatsen ook uitbreiden met de hooihuisjes. Op het terrein bevinden zich 4 van deze huisjes, ieder geschikt voor max. 9 personen. Deze huisjes zijn volledig gebouwd uit hout en hebben twee verdiepingen. Je slaapt niet echt in het hooi, dus mensen met hooikoorts kunnen hier ook gewoon overnachten. Het hooi ligt namelijk 'vast'. Kom je met een groot gezelschap? Dan huur je gewoon alle bedstedes en hooihuisjes. Je kunt dan met 56 personen blijven overnachten! Lees hier meer over de Houten Hooihuisjes

  Bakhuisje in de boomgaard

  Ontbijt, lunch en diner worden met veel plezier door de locatie-eigenaren voor jullie verzorgd, maar een leuk alternatief voor het diner biedt het bakhuisje in de boomgaard. Dit bakhuisje is zeer geschikt voor een bourgondische barbecue of het bakken van een pizza in een authentieke steenoven. Geniet van het betere buitenleven terwijl je samen met jouw collega’s zelf jullie avondmaal bereidt (authentieke pizza, kip aan het spit of een overheerlijke beenham). Verse groenten, kruiden en sauzen worden aangeleverd in een bakfiets en zo'n fameus Ben en Jerry’s ijsje maken het feest compleet!

  Bijzondere vergaderlocatie in Ravenstein

  De boerderij en hooihuisjes bevinden zich net buiten het stadje Ravenstein, in de provincie Brabant en dichtbij Nijmegen. De vergaderlocatie ligt aan de rand van een prachtig natuurgebied met allerlei beschermde dier- en plantensoorten, een inspirerende omgeving. Tip: op deze locatie kun je je bijeenkomst aanvullen met een rondrit op de authentieke solex. Deze worden verhuurd vanaf de locatie en via een vaste route (of op de bonnefooi) kom je langs de mooiste plekjes in de omgeving. Daarnaast bevinden er op het erf van de boerderij diverse escape rooms en kunnen wij diverse inspirerende teambuildingactiviteiten of vergaderbreaks voor jullie verzorgen. 

  • 9.5
   Door:

   Arthur en Kim, wat hebben jullie een fantastische plek waar jullie je gasten ontvangen! Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen genoten van een super weekend op de Bedstee Boerderij. Alles was tot in de puntjes verzorgd, het eten geweldig! en de activiteiten die gepland waren, helemaal perfect. Het tapas buffet, de high tea workshop, de bourgondische barbecue bij het bakhuisje, het varen met de sloepen, het was allemaal zeer geslaagd. Wij voelden ons erg welkom bij jullie en hopen nog eens terug te komen! Het was heerlijk! Bedankt !

  • 9
   Door:

   Wij hebben hier een geweldig weekend gehad. Een heerlijk huis, met veel ruimte en van alle gemakken voorzien. Het huis schoon, heeft een barretje, genoeg zitruimte, openhaard, zeer goed uitgeruste keuken. De bovenste verdieping met bedstees is fantastisch, iedere bedstee heeft z'n eigen badkamer. Ook buiten lekker de ruimte. We hebben meerdere keren in de hottub gezeten, was heel super! Sauna en zitkuil hebben wij niet gebruikt, maar zien er top uit. Wij hebben een rondleiding geboekt via de Bedstee bij een groot melkvee bedrijf, was erg leuk om al die koeien en kalfjes te zien en ook leerzaam. Mochten voor het melken nog een keer terug komen, wat een ervaring!! Kortom een groot succes!

  • 9
   Door:

   We hebben het enorm naar ons zin gehad. Ik vond de boerderij prachtig! Goed en totaal ingericht. We grepen echt nergens naast. Boven is een heel leuk concept. Ook daar ontbrak het aan niks. Voor een weekend weg is dit echt heel leuk.

  • 9
   Door:

   Wij hebben het ontzettend fijn gehad in de Bedstee Boerderij. Wij vonden het ook heel fijn dat jullie snel voor ons klaar stonden, maakte niet uit waarvoor. We hebben dat als zeer prettig ervaren. Wie weet tot een volgende keer.

  • 8.5
   Door:

   Wat hebben we geboft afgelopen vrijdag…….. Fijn gereden, mooie route, lekker gegeten en gedronken in het bakhuisje!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *