Buitenboel

Buitenboel

, Holthees, Noord-Brabant

Informeel vergaderen bij Buitenboel in Brabant. Deze leuke vergaderlocatie ligt op de grens van Brabant en Limburg, net buiten het dorpje Holthees. De voormalige deel van de boerderij is ingericht als een comfortabele vergaderruimte, welke plaats biedt aan ca. 20 personen. Met goed weer is het heerlijk vergaderen in de grote tuin, waar je een weids uitzicht hebt op de akkers. Vanwege de hoeveelheid buitenruimte leent Buitenboel zich uitstekend voor een bijzondere (teambuilding) activiteit, zoals schapendrijven, een teambuilding met roofvogels, spelen met vuur of spiegelen met honden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-26 personen
 •   9 kamers
 •   26 bedden
 •   Holthees, Noord-Brabant
 •   Informele vergaderlocatie
 •   Vergaderen en overnachten
 •   Finse Kota's met hottub
 •   De hele locatie voor jezelf
 •   8-uurs vergaderarrangement € 38,- p.p.
 • Vergaderen in een buitenboel

  Op de grens van Brabant en Limburg, net buiten het dorpje Holthees, vind je deze bijzondere vergaderlocatie. Bij aankomst op deze locatie tref je een vrolijke buitenboel aan: verspreid over het buitenterrein bevinden zich originele hutjes, huisjes en een sfeervolle boerderij. Kippen scharrelen gezellig rond, twee kleine varkentjes spelen in een modderpoel en een vijftal ezels onderbreken het grazen om je te begroeten. Van harte welkom bij Buitenboel in Brabant!

  Informeel vergaderen en trainen

  Klinkt als een gezellige bedoening, maar laten we niet vergeten dat je op deze locatie ook heel goed terecht kunt voor een zakelijke bijeenkomst. Je vergadering, training, brainstorm of workshop vindt plaats op de voormalige deel van de boerderij. Ook binnen heerst een informele sfeer, uiteraard zijn wel alle benodigde faciliteiten aanwezig. De deel beschikt over twee lange houten tafels die ruimte bieden aan ca. 20 personen. Er is een fijne zithoek met een kleine bar. Tevens beschikt de deel over een ruime en compeet ingerichte keuken, waar je desgewenst je meeting af kunt sluiten met een ontspannen kooksessie. 

  Een zee aan buitenruimte

  Buiten tref je een zee aan ruimte. Met goed weer is het heerlijk vergaderen in de grote tuin, waar je zicht hebt op de boerderijdieren en de akkers rondom de locatie. Dit is tevens een prima plek om te genieten van een goedverzorgde barbecue of een heerlijk Smikkelbuffet, bestaande uit diverse warme en koude (streek)gerechtjes. Tijdens je verblijf wordt je verwend met diverse huisgemaakte gerechten, waar mogelijk met ingrediënten uit eigen boomgaard of moestuin. 

  Overnachten in Finse kota met hottub

  Buitenboel biedt ook mogelijkheden voor meerdaagse bijeenkomsten. De boerderij beschikt over drie kamers, waarvan twee 2 tot 3-persoonskamers met eigen douche en toilet en een ruime 6 to 9-persoonskamer met twee douches, een antiek diep bad en toiletten. Meer kamers nodig? Op het erf bevinden zich drie Finse Kota's, met elk twee kamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Extra leuk: elke Kota beschikt over een privéterras en vanuit je slaapkamer stap je zo in je eigen hottub! 

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Vanwege de hoeveelheid buitenruimte zijn er op deze locatie tal van inspirerende activiteiten en vergaderbreaks te organiseren, zoals:

  Kijk voor meer inspirerende teambuilding activiteiten onder het kopje vergaderbreaks of op de activiteitenpagina. De omgeving leent zich overigens ook erg goed voor een mooie wandeling of fietstocht. De omgeving is zeer afwisselend met velden, bos en water zoals de Maas. Gezellige Brabantse én Limburgse dorpjes bevinden zich op korte afstand. 

  Buitenboel in Brabant

  Deze informele vergaderlocatie ligt op de grens van Brabant en Limburg, net buiten het dorpje Holthees. Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen bevinden zich op korte afstand. Buitenboel is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer; treinstation Vierlingsbeek bevindt zich op slechts één kilometer afstand. 

  • 8.5
   Door:

   De workshop spiegelen met honden op deze locatie vonden wij superleuk, deze was stap voor stap opbouwend, leuke begeleiding en leerzaam voor allemaal. Werken met dieren werd als leuk ervaren en volstaat heel goed als onderdeel van een totaalpakket mbt leiding geven. Locatie is binnen prima, lunch was prima en gastvrijheid ook.

  • 9
   Door:

   De workshop schapendrijven en het verblijf op deze locatie was super, we hebben genoten!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *