Privé vergaderen in het bos

De Berken

, Gemert, Noord-Brabant

Vergaderen in het bos? Deze mooie vergadervilla ligt in het hart van de Brabantse Peel, midden in de bossen. Het gehele huis staat privé tot jullie beschikking en heeft een vrije ligging in de natuur. De villa ligt op een perceel van ca. 3 hectare en is omringt door bos. Een inspirerende omgeving voor een brainstorm sessie, vergadering of training. Tussen het werk door is het heerlijk ontspannen op het terras, gezellig rondom de open haard, in de sauna of recreatieruimte, in de tuin of in het bos. De villa is goed bereikbaar vanuit plaatsen als Eindhoven, Helmond, Veghel, Den Bosch, Venlo en Boxmeer.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   6 kamers
 •   20 bedden
 •   Gemert, Noord-Brabant
 •   Privé vergaderen: de hele villa voor jullie zelf
 •   Midden in de bossen
 •   Geschikt voor 20 personen
 •   Grote tuin voor ontspanning & activiteiten
 •   Goed bereikbaar vanuit Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen
 • Vergaderen in het bos

  In het hart van de Brabantse Peel, in het plaatsje Gemert, ligt deze mooie vergadervilla. De villa is geschikt voor groepen tot 20 personen en beschikt over heel veel privacy: rond het mooie huis ligt een grote privétuin, weilanden en aangrenzend een bos. Deze kleinschalige vergaderlocatie is zeer geschikt voor een besloten bijeenkomst. Samen met je collega's of team ongestoord werken, ontspannen en naar wens overnachten in een natuurlijke en bosrijke omgeving. Van harte welkom in deze mooie vergaderlocatie in het bos!

  Exclusief vergaderen: de gehele villa voor jezelf

  Deze mooie vergadervilla is ruim genoeg om met een groep van 20 personen te verblijven. Je huurt de gehele villa exclusief, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Vergaderen in de woonkamer rondom de open haard? Aan de lange tafel met comfortabele stoelen? Of met mooi weer buiten in de tuin? Alle aanwezige ruimtes staan tot jullie beschikking zodat je je bijeenkomst naar wens kunt invullen. De villa beschikt over twee professionele keukens, een verblijf op basis van zelfverzorging behoort tot de mogelijkheden. Liever niet zelf koken? De huiscateraar verzorgt graag een heerlijke maaltijd voor jullie. 

  Groen uitzicht

  Het uitzicht vanuit de villa is weergaloos: vanuit alle ruimtes kijk je uit over de landerijen en het bos. De villa ligt op een perceel van ca. 3 hectare en is aan alle zijden omringt door bos, waardoor je van een optimale privacy geniet. Een inspirerende en groene omgeving die aanzet tot creativiteit en nieuwe ideeën en daarmee zeer geschikt voor brainstorm sessies, vergaderingen en meetings. De grote tuin is een fijne plek om te zijn, zowel overdag als 's avonds. Tijdens de zomeravonden is het heerlijk om hier je vergaderdag af te sluiten met een barbecue of een borrel rondom een zelfgestookt vuurtje. 

  Vergaderen, ontspannen en overnachten

  De villa beschikt over zes slaapkamers met in totaal 20 bedden: drie vierpersoons slaapkamers, twee driepersoons slaapkamers en één tweepersoons slaapkamer. Ontspanning na een dag hard werken vind je in het saunahuisje, op 10 meter van de villa, gelegen tegen de bosrand aan. Het saunahuisje is de ultieme relaxruimte, geschikt voor max. 6 personen en binnen 15 minuten klaar voor gebruik. Meer ontspanningsmogelijkheden zijn te vinden in het souterrain van de villa. Hier bevindt zich een recreatieruimte met bar en koelkast, een TV met DVD speler en een Wii, een tafelvoetbalspel, darts en een sjoelbak. In de overdekte recreatieruimte in de tuin staat een tafeltennistafel. 

  Vergaderbreak in het bos

  Het grote bos rondom de villa leent zich uitstekend voor het maken van een mooie wandeling. Kom tot rust in de natuur om vervolgens vol energie weer aan de slag te gaan. Je bijeenkomst aanvullen met een inspirerende (teambuilding) activiteit? In de tuin rondom de villa zijn diverse vergaderbreaks mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Voor het volledige overzicht met alle mogelijkheden verwijzen we graag door naar onze activiteitenpagina

  Waar ligt deze vergaderlocatie in het bos?

  Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt in de bossen net buiten het dorpje Gemert, in het hart van de Brabantse Peel. De villa is goed bereikbaar vanuit plaatsen zoals Eindhoven, Helmond, Veghel, Den Bosch, Venlo en Boxmeer. Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. De villa ligt in een natuurlijke en groene omgeving en leent zich uitstekend voor een zakelijke bijeenkomst waarbij privacy gewenst is. Mogen we jullie binnenkort verwelkomen in deze vergadervilla in de Brabantse bossen? 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *