Teambuilding in Brabant

De Negende Zaeligheyt

, Bergeijk, Noord-Brabant

Een verandering van omgeving draagt bij aan een succesvolle bijeenkomst. In een andere omgeving kom je tot nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie. Processen worden op natuurlijke wijze versneld en er zijn geen afleidingen van de dagelijkse werkomgeving. Deze vergader- en teambuilding locatie ligt in de natuur van de Brabantse Kempen. Een bruisende maar heerlijk rustige omgeving om bij te tanken, inspiratie op te doen, te genieten van bourgondisch Brabant en na te denken over de toekomst. Combineer je bijeenkomst met een teambuildingsprogramma op maat, begeleidt door professionele trainers, en je gaat vol energie en met nieuwe inzichten weer naar huis!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   9 kamers
 •   20 bedden
 •   Bergeijk, Noord-Brabant
 •   Teambuilding locatie bij uitstek
 •   Vergaderen in de natuur
 •   Teamactiviteiten met professionele begeleiding
 •   Bourgondisch genieten in de herberg
 •   Op de grens van België en Nederland
 • Teambuilding in de Brabantse natuur

  Deze vergader- en teambuilding locatie ligt in het midden van boswachterij De Kempen, De Witrijt geheten. Een eeuwenoud gehucht met een zeer rijke historie. Een bruisende maar heerlijk rustige omgeving om bij te tanken, inspiratie op te doen, te genieten van bourgondisch Brabant en na te denken over de toekomst. Een omgeving die aanzet tot verandering!

  Vergaderen in het bos

  Deze vergaderlocatie ligt op een domein van 14 hectare groot, bestaande uit 9 hectare eigen bosgebied en bijzondere accommodaties. Deze vergaderaccommodatie ligt verscholen in het midden van een stiltegebied, een inspirerende en rustgevende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst. In 't Stekje kun je met groepen tot ca. 20 personen vergaderen. Daarnaast is er nog een kleinere subruimte beschikbaar. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig, daarnaast beschikt deze locatie over een houtkachel en informele zithoek. Zodra je de deur uitstapt sta je midden in het bos, rondom de accommodaties is niets anders dan natuur... 

  Bourgondisch genieten

  Lunchen en dineren kan in het gezellige restaurantje D’n Herberg. Ook daar brandt de houtkachel en is het goed toeven. Verse streekproducten worden verwerkt tot heerlijke gerechten met een Bourgondische inslag. 

  Teambuilding op maat

  Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je ontvangen wat je altijd al kreeg. Om dit te doorbreken is anders denken én anders doen nodig. Op deze teambuilding locatie in Brabant wordt je uitgedaagd om elkaar beter te leren kennen en de samenwerking in het team te verbeteren. Niet door praatsessies, maar door te doen! Deze locatie beschikt over een groot activiteitenterrein waar aan diverse doelen gewerkt kan worden: samenwerken, plannen en organiseren, taakverdeling, organisatie. Kortom: anders denken, anders doen. Dit kan op hoogte, op het water of op de grond. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Middels ludieke, actieve en inspirerende doe-activiteiten wordt je meegenomen in de wereld van de "ja-cultuur". Je gaat ontdekken, aansluiten en meedoen. Je leert kansen in tegenslagen zien. Je gaat elkaars kwaliteiten benoemen in plaats van elkaars tekortkomingen. Bekijk hier de vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten die op deze locatie verzorgd kunnen worden.

  Teambuilding locatie in Brabant

  Deze vergader- en teambuildinglocatie ligt in Bergeijk, op korte afstand van Eindhoven, in de provincie Brabant. 

  • 9.5
   Door:

   Mooie omgeving. Veel ruimte. Goede voorzieningen. Erg leuk.

  • 9.5
   Door:

   Bij outdoor denk je in eerste instantie aan oud-politiemensen en militairen die “onschuldige burgers” tijdens hun al dan niet aan werkgerelateerd uitstapje, gaan drillen. Bij SBP is daar absoluut geen sprake van. Een warme ontvangst, waarbij je meteen al beseft dat hier professionals aan het werk zijn waarbij de gezelligheid en de groepsbeleving voorop staat. Het draait niet alleen om competitie in het leven, maar om andere karaktertrekken die op zo’n dag bloot gelegd worden. Zo hebben we dat als team van MBO Toerisme/Recreatie van De Rooi Pannen Eindhoven ervaren. Het was een mooie, warme dag, waarbij het laatste niet alleen aan de temperatuur lag.

  • 9
   Door:

   Namens het gehele MMC team bedankt voor de fijne dag. Goede communicatie, vriendelijk en professioneel personeel, een goede prijs, lekkere barbecue en een gevarieerd aanbod!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *