Skogsfloating!

Skogsfloating - Kapellerput

, Heeze, Noord-Brabant

Skogsfloating, uniek in Nederland! Skogsfloating schept op een onconventionele manier de mogelijkheid om op een verfrissende manier met elkaar in contact te komen. Speciale zwevende stoelen in cirkelvorm, zorgen voor een gevoel van veiligheid, gelijkwaardigheid en saamhorigheid. De krachtige werking van de natuur leidt samen met het unieke Skogsfloating-concept tot ontspanning, inspiratie en creativiteit. Ideaal voor iedereen die een bijzondere locatie zoekt voor trainingen, vergaderingen, teambuilding of brainstormsessies. Skogsfloating is centraal gelegen in Nederland, midden in een schitterend bos van Staatsbosbeheer. Regen? Geen probleem. Skogsfloating kan dan gewoon doorgaan, je blijft lekker droog onder het afdak.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-24 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Heeze, Noord-Brabant
 •   Skogsfloating is uniek in Nederland!
 •   Bewezen, Zweeds concept
 •   Regen? Geen probleem, het afdak houdt je droog
 •   Professionele training of teambuilding
 •   Centraal gelegen, midden in de natuur
 •   4-uurs arrangement vanaf € 25,-- p.p.
 • Skogsfloating

  Skogsfloating is een manier van vergaderen en trainen waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de natuur. De Skogsfloating ruimte bestaat uit een cirkel van 12 zwevende stoelen die verbonden zijn in één middelpunt. Iedereen ligt in een eigen cocon, met lekkere kussens en dekens, en kijkt uit op de boomtoppen en de hemel. Skogsfloating zorgt ervoor dat teams en individuen op een ontspannen en professionele manier kunnen verbeteren. De onbeschrijfelijke locatie van Skogsfloating en het principe van mindfulness in combinatie met professionele trainers, maakt de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden.

  Waarom Skogsfloating?

  In een veranderwereld is er voortdurend behoefte aan nieuwe ideeën. Soms komen de ideeën vanzelf maar vaak blijven we binnen onze kaders denken. Door gebruik te maken van het unieke concept van Skogsfloating, maak je de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden. De kracht achter Skogsfloating is stilte in beweging. Je creëert letterlijk rust en ruimte in je denken en doen. De natuurlijke omgeving is een belangrijk element die de beleving van het ‘vrij zijn’ versterkt. Het gevoel van gewichtloosheid biedt ontspanning en stimuleert je creativiteit. De ronde vorm van de Skogsfloating ondersteunt dit effect. Een cirkel is eindeloos; geen begin, geen einde. Het biedt de mogelijkheid om elkaar te zien en te horen: iedereen op zijn of haar eigen plek op hetzelfde niveau, gelijkwaardig aanwezig. Skogsfloating biedt een veilige, open en unieke plek voor vergaderingen en trainingen. 

  Hoe werkt Skogsfloating?

  Stel je voor; je legt je hoofd op je kussen en gaat bijna slapen. Nét voordat je in slaap valt bereid je brein zich voor op diepe slaap en een wereld vol dromen. In dit stadium leggen je hersenen vrije connecties tussen allerlei zaken die spelen of zich hebben afgespeeld in je dag. Hier worden goede ideeën geboren. Deze momenten passeren snel en worden meestal gemakkelijk vergeten. Skogsfloating creëert een vergelijkbaar niveau van ontspanning, zodat je deze bron van inspiratie en creativiteit actief aan kunt boren. Er gebeurt iets bijzonders wanneer je ligt en wiegt terwijl je kijkt naar de onregelmatige patronen van de lucht en de zwaaiende takken in de bomen. Je hoort het sluimerende geluid van de natuur, vogels die zingen, de wind suist en je ervaart een gevoel van gewichtloosheid, van zweven, van vrijheid. Terwijl ons brein alle verbindingen opnieuw legt, ontstaat er ruimte. Nieuwe ideeën, nieuwe associaties en nieuwe perspectieven op oude vragen of problemen hebben hier de tijd en de kans om aan de oppervlakte te komen. 

  Trainingen met Skogsfloating

  De trainingen met Skogsfloating zijn voor teams, afdelingen en groepen die op een ontspannen manier willen verbeteren. Alle Skogsfloating trainingen, teambuilding en vergaderingen zijn gebaseerd op mindfulness-principes en -oefeningen. De omgeving is een belangrijk element die de beleving van vrij zijn versterkt. Het biedt mogelijkheden voor nieuwe ideeën en oplossingen voor oude problemen en vraagstukken. Het bewezen concept van Skogsfloating heeft direct tot gevolg dat de deelnemers met een frisse en open manier met elkaar gaan communiceren.

  Innovatie, stressmanagement en teambuilding

  • Innovatie
   Een creatieve brainstormsessie of innovatietraining, midden in de grootsheid van de open ruimte. Door tijd te nemen op de evenwichtige locatie van Skogsfloating maak je de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden. Een training die de creativiteit prikkelt en waar als vanzelf ruimte ontstaat voor productontwikkeling doordat je anders gaat kijken. Hier kunt je samen met je team je organisatie laten herleven en een nieuwe richting inslaan.
  • Stressmanagement 
   Binnen de Stressreductie training met Skogsfloating krijg je krachtige methodieken en praktische tips aangeleerd om stress tot een minimaal niveau te reduceren. De Stressmanagement training geeft daarnaast ruimte om persoonlijke- en omgevingsfactoren te identificeren die stress teweeg brengen. Deze training biedt een duurzame methode om grip op eigen koers te houden, rust in te bouwen, de focus te verleggen en in het moment te veranderen.
  • Teambuilding 
   Op basis van de specifieke behoefte binnen je organisatie kan in deze training de nadruk liggen op samenwerken, communicatie, leiderschap, visie of strategie. Werken in een team is samen creëren. Inspirerende interactie en een gezonde groepsdynamiek is hierbij onmisbaar. Soms is het goed om na te gaan hoe alle individuele communicatiestijlen eruit zien om begrip voor elkaar te vinden, andere keren is het beter om terug te kijken naar waar je vandaan komt om daarna verder te kijken en plannen te smeden.

  Unieke locatie, midden in Nederland

  Het speelse Skogsfloating staat midden in een schitterend bos van Staatsbosbeheer. Met zorg is deze unieke locatie uitgekozen, in het midden van Nederland in Almere. Speciale zwevende stoelen in cirkelvorm, zorgen voor een gevoel van veiligheid, gelijkwaardigheid en saamhorigheid. De krachtige werking van de natuur leidt samen met het unieke Skogsfloating-concept tot ontspanning, inspiratie en creativiteit. Onder deskundige begeleiding worden diverse trainingen gegeven, denk hierbij aan stressreductie-, innovatie-, persoonlijk leiderschapstrainingen, creatief brainstormen en teambuilding. Tevens is Skogsfloating ideaal voor iedereen die een unieke locatie zoekt voor trainingen, vergaderingen, teambuilding of brainstormsessies. Vraag hier meer informatie aan over Skogsfloating.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *