Vergaderen op de Brabantse hei

Pastoorke van Moorsel

, Lierop, Noord-Brabant

Een unieke locatie, direct gelegen aan de Lieropse- en Strabrechtse heide van Lierop. Vergaderen, trainen, teambuilden of brainstormen in een ongedwongen, bosrijke ambiance. De huiselijke, sfeervolle vergaderruimte is van alle gemakken voorzien en voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 8 gastenkamers met ieder een eigen badkamer. Tijdens jullie verblijf huren jullie de hele accommodatie waar je met maximaal 20 personen, in alle privacy, kunt verblijven. Vergaderen kan in de sfeervolle huiskamer (met prachtig uitzicht), buiten op het privé terras of bij de houtkachel.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   8 kamers
 •   20 bedden
 •   Lierop, Noord-Brabant
 •   Midden in de natuur
 •   Veel privacy, de hele locatie voor jullie zelf
 •   Acht slaapkamers met eigen badkamer
 •   Brabantse gezelligheid in het naastgelegen boscafé
 •   Huur gehele locatie € 150,--/dagdeel
 • Op de Brabantse Hei

  Direct aan de Lieropse- en Strabrechtse heide in Lierop ligt deze sfeervolle locatie, waar je kunt vergaderen, trainen of brainstormen in een ongedwongen ambiance. Deze huiselijke vergaderlocatie staat privé tot je beschikking. De vrijstaande vergaderaccommodatie is aan alle kanten omsloten door bos, waardoor je hier in volledige privacy samen kunt zijn, zonder andere gasten. 

  Vergaderlocatie voor 20 personen

  Deze knusse vergaderlocatie biedt plaats aan ca. 20 vergadergasten en is van alle gemakken voorzien. Aan de lange houten tafels kun je goed vergaderen en de zithoek rondom de openhaard is zeer geschikt voor een informeel gesprek. Door de grote ramen komt er veel daglicht binnen en de openslaande tuindeuren geven je direct toegang tot het terras en de tuin. Het overkapte terras is al vroeg in het jaar een prettige plek voor een buiten-vergadering, waar je niets anders hoort dan het gefluit van de vogeltjes op de achtergrond... 

  Borrelen in het naastgelegen boscafé

  Op deze vergaderlocatie in Brabant kun je gezellig samen met je team koken en eten. De professionele keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis met oven, een koffiezetapparaat, vaatwasser, magnetron en grote koelkast. Een geheel of gedeeltelijk verzorgd verblijf is uiteraard ook mogelijk. Leuke tip: sluit je vergadering af met een lekker drankje in het naastgelegen boscafé, waar je o.a. kunt kiezen uit een groot assortiment aan speciaalbieren. Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 8 sfeervolle gastenkamers met ieder een eigen badkamer. 

  Teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks

  Deze vergaderlocatie ligt in een mooie en bosrijke omgeving, met veel mogelijkheden voor een verfrissende break tussendoor. In de directe omgeving zijn er prachtige wandel- en fietsroutes door bossen en langs heiden en vennen. Rondom de vergaderaccommodatie vind je een zee aan buitenruimte waar diverse (teambuilding)activiteiten mogelijk zijn, georganiseerd door de locatie of bijvoorbeeld via BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden:

  Bekijk het complete overzicht van de mogelijkheden onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina

  Vergaderen in Brabant

  Deze knusse vergaderlocatie ligt in Lierop, provincie Noord-Brabant, op ca. 20 kilometer van Eindhoven. De vergaderlocatie is goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van de A67. 

  • 9
   Door:

   Er goed verzorgd. Leuke contacten tijdens het organiseren van onze tweedaagse.

   Ontbijt en Lunch waren prima. Vergaderen kan hier in een ongedwongen sfeer.

   We kijken uit naar onze tweede bijeenkomst

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *