Mevrouw De Man

Mevrouw de Man

, Liempde, Noord-Brabant

Op een prachtige plek in het buitengebied van het Brabantse Liempde bevindt zich atelier 'Mevrouw de Man'; een bijzondere ruimte die uitdaagt om te ontmoeten, de toekomst vorm te geven, ideeën te bekokstoven, het bewustzijn te verruimen of heerlijk tot rust te komen. Eigenaresse Katja de Man is inspirator, kunstenaar en kok. Een unieke combinatie die heeft geleid tot deze unieke inspiratie-locatie. Helemaal zelf gebouwd, met een fijne houtkachel en zoveel glas dat het lijkt alsof de ruimte binnen overvloeit in de groene omgeving buiten. Geniet van het grote erf inclusief kampvuurplaats, de rust en de ruimte. Wees verrast door de originele en bijzondere details. Laat je culinair in de watten leggen door de creatieve kookkunsten van Katja. Wees welkom op deze unieke inspiratie-locatie en kom vergaderen of teambuilden bij Mevrouw de Man!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   1 kamers
 •   2 bedden
 •   Liempde, Noord-Brabant
 •   Unieke locatie op inspirerende plek
 •   Groot erf met kampvuurplaats
 •   Hele locatie voor jezelf, geen andere gasten
 •   Verrassende verrukkelijkheden uit de eigen moestuin en Katja's keuken
 •   8-uurs vergaderarrangement € 48,-- p.p. incl. versgebakken taart
 • Mevrouw De Man

  Mevrouw De Man is een unieke en inspirerende vergaderlocatie in Brabant. Op een prachtige buitenplek is hier een bijzondere vergaderruimte gerealiseerd. Naast vergaderen is de locatie ook uitstekend geschikt om te ontmoeten, creëeren, ontwikkelen, vormgeven, samenzijn of tot rust komen.

  Wie is mevrouw De Man?

  Mevrouw De Man is bedacht en gebouwd door eigenaresse Katja De Man. Katja is bekend als schrijfster van het boek "Wildevrouw" en werkzaam als inspirator, kunstenaar en kok. Na jarenlang een bedrijf te hebben gehad in het verhuren van (andermans) vergaderlocaties en meer dan 1000 vergaderingen, bijeenkomsten en kleine feestjes te hebben georganiseerd en gefaciliteerd, wilde zij haar eigen ultieme locatie bouwen. Een locatie waarin alles klopt en die veranderd kan worden voor verschillende doeleinden. Met veel kracht, liefde, doorzettingsvermogen en hulp van enkele handige mannen is haar droomlocatie "Mevrouw De Man" nu werkelijkheid. Ze heet je van harte welkom!

  Vergaderen, trainen of teambuilden bij Mevrouw De Man

  In de 70 m2 ruimte van Mevrouw De Man vind je in het midden een grote tafel voor maximaal 16 personen. Er staat een houtkachel voor warmte en sfeer, de betonnen vloer heeft vloerverwarming en er is zoveel glas dat het lijkt alsof de ruimte binnen overvloeit in de groene omgeving buiten. Het is een ideale plek voor een inspirerende hei-dag, conferentie, training of andere bijeenkomst. Een scherm, beamer en flip-over zijn uiteraard aanwezig. 

  De kookkunsten van Mevrouw De Man

  Bij aankomst pruttelt een kan verse koffie en staat een huisgebakken taart klaar om aangesneden te worden. Alles is hier mogelijk: maken jullie zelf een soepje warm of laat je je verwennen door de kookkunsten van Katja? Uit ervaring kunnen we dat laatste aanraden, de kookkunsten van Katja zijn echt geweldig! Katja kookt al meer dan 10 jaar de meest verrassende gerechten voor groepen. Als geen ander weet zij hoe eten mensen verbindt. Alles wordt vers gemaakt en groenten komen -wanneer voorradig- recht uit de biologische moestuin. Laat je verrassen door de kleurrijke, verrassende verrukkelijkheden van Mevrouw De Man...

  Slapen bij Mevrouw De Man

  Na afloop van de bijeenkomst is het heerlijk om na te borrelen op grote erf van 2700 m2. Wanneer het iets frisser is, zorgt een groot kampvuur voor een behaaglijke warmte. Wanneer het zo gezellig is, wil je eigenlijk niet meer naar huis. Een aantal mensen kunnen dan zelfs blijven overnachten. Er is geen bed te zien, maar wanneer je het nodig hebt dan 'valt' het bed hier vanzelf uit de kast... 

  Vergaderbreaks bij Mevrouw De Man

  Het gebouw ligt op een groot, groen erf welke perfect geschikt is voor een ontspannende buitenactiviteit. Via BuitenBusiness kunnen tal van vergaderbreaks georganiseerd worden bij Mevrouw De Man, zoals:

  Kijk hier voor nog meer inspirerende vergaderbreaks & teambuildingactiviteiten.

  Waar woont Mevrouw De Man?

  Mevrouw De Man is een plek waar iedereen wordt uitgenodigd zichzelf te zijn. En wat is er nu leuker dan de vraag 'Waar vind de vergadering plaats?' te beantwoorden met 'Bij 'Mevrouw de Man' natuurlijk!" Mevrouw De Man woont in het buitengebied van Liempde, Noord-Brabant. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 

  • 10
   Door:

   We hebben met 6 personen een zeer inspirerende MT dag gehad bij mevrouw de Man. We werden zeer warm, hartelijk en welkom ontvangen door Katja, de gastvrouw, met een kopje koffie/thee een een heerlijk brandend haardvuur. We voelden ons meteen thuis. Daarbij werden we verwend met een stuk zelfgebakken taart. Tijdens de lunch hebben we genoten van een zelfgemaakte lunch met alles erop en eraan, verzorgd door Katja. Aan het einde van de dag hebben we heerlijk buiten af kunnen sluiten in het zonnetje met een flesje wijn en wat lekkere hapjes, alles wederom fantastisch verzorgd door de Katja. De locatie is met oog voor detail en voorzien van alle gemakken ontworpen. Het uitzicht vanuit de vele ramen op de tuin is prachtig. De omgeving zorgt voor veel rust en inspiratie. Er is een mooie wandeling te maken vanuit de locatie en de Campina ligt ook dichtbij. Katja zorgt ervoor dat je je thuis en op je gemak voelt, zo hebben wij dat zeker ervaren. De communicatie met Katja verloopt erg prettig. Katja wij komen volgend jaar graag terug! Nogmaals dank voor je gastvrijheid en het meedenken tijdens de voorbereiding op deze dag!!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *