Landgoed Valkenhorst

Landgoed Valkenhorst

, Leende, Noord-Brabant

Landhuis Valkenhorst is een luxueus prachtig gerestaureerd landhuis in een bosrijke omgeving net onder Eindhoven. Een waar toevluchtsoord voor bedrijven om in een ontspannen sfeer te werken aan nieuwe doelstellingen. De rijkdom van Valkenhorst, met haar monumentale bomen, rododendrons, vijvers en rijke flora en fauna, is al meer dan 100 jaar een uniek privébezit en heeft haar bijzondere staat in de afgelopen eeuw behouden. Het is nu mogelijk om het huis exclusief te huren voor zakelijke bijeenkomsten. Geniet van de vergaderruimte met open haard, de rijk gedecoreerde gastenkamers, het verwarmde zwembad, de gravel tennisbaan en de heerlijke buitenkeuken. Uiteraard zijn alle moderne vergaderfaciliteiten aanwezig, omgeven door de warme sfeer van dit unieke familiehuis.

          Luxe locatie
 •   0-20 personen
 •   8 kamers
 •   16 bedden
 •   Leende, Noord-Brabant
 •   Uniek landhuis midden in de bossen
 •   Overnachten in luxe gastenkamers
 •   Zwembad, tennisbaan en indoor gym
 •   Open haard en luxe buitenkeuken
 •   Hele locatie voor jezelf, geen andere gasten
 • Landgoed Valkenhorst

  Jaren geleden brachten we al eens een bezoek aan dit prachtige landhuis in het Leenderbos. Toen waren we al onder de indruk van de ligging en sfeer van Landgoed Valkenhorst. Inmiddels heeft het landhuis een ware metamorfose ondergaan en is getransformeerd tot een hip en modern Country-House. Landgoed Valkenhorst is nu exclusief te huur om te vergaderen, trainen of  brainstormen in besloten sfeer. Het gehele landhuis inclusief alle faciliteiten en omringende tuinen staat tot jullie beschikking

  Vergaderen bij het haardvuur of met de voeten in het zwembad

  Via een lange toegangsweg, omzoomd door monumentale bomen en rhododendrons, bereik je het authentieke landhuis. Temidden van een strak gazon schittert het zwembad je tegemoet. Eenmaal binnen wordt je verrast door de sfeer en inrichting. Landhuis Valkenhorst is al meer dan 100 jaar in bezit van dezelfde familie. Onlangs heeft een grondige renovatie plaatsgevonden en is het huis in haar volle glorie hersteld. Met veel smaak zijn alle ruimtes gerestyled met prachtig behang en rijke stoffen. Waar gaan jullie vergaderen? Wordt het in de vergaderkamer bij het knapperend haardvuur, aan de lange tafel in de buitenkeuken of toch met de voeten in het zwembad? 

  Vergaderen en overnachten

  Het huis leent zich uitstekend voor meerdaagse vergaderingen en bijeenkomsten. Er zijn 8 slaapkamers en 6 badkamers, allen prachtig en rijkelijk gedecoreerd en voorzien van alle moderne gemakken. 's Avonds is het heerlijk ontspannen in de lounge area met open haard of op het terras in de tuin.

  Catering geheel verzorgd of op basis van zelfverzorging

  De catering wordt naar wens ingevuld. Het is ook mogelijk om te verblijven op basis van zelfverzorging. Naast de grote keuken binnen is er buiten een prachtige outdoor kitchen met barbecue en grote eettafel voor 20 personen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

  Teambuliding en vergaderbreaks

  Landhuis Valkenhorst ligt midden in het Leenderbos, een uitgestrekt natuurgebied van maar liefst 900 hectare! Privacy is hier gegarandeerd en de mogelijkheden voor een actieve vergaderbreak zijn eindeloos. Er kunnen fietsen worden gehuurd of er kan een wandeling met de boswachter worden geboekt. In de tuin bevindt zich een heerlijk verwarmd zwembad en een gravel tennisbaan. Binnen is een indoor gym en op korte afstand bevindt zich een golfterrein. Ook via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd. 

  Over Landgoed Valkenhorst

  Het huidige landhuis werd rond 1930 gebouwd in opdracht van de familie Loudon. De architect kreeg de opdracht een tradtitioneel familiehuis te realiseren in Engelse landhuisstijl. Deze stijl zie je vandaag de dag nog steeds terug in het huis. De naam Valkenhorst komt vanuit de valkenjacht of valkerij. Deze "sport" was ooit een belangrijk en prestigieus tijdverdrijf, vooral aan keizerlijke en koninklijke hoven. Deze omgeving speelde een aanzienlijke rol in vangst en handel van de valken. Hoe leuk is het om op deze plek een workshop met roofvogels bij te boeken als vergaderbreak?

  Waar ligt Landgoed Valkenhorst?

  Landgoed Valkenhorst ligt midden in de bossen, net onder Eindhoven. De plaatsen Valkenswaard, Heeze en Leende liggen op korte afstand. Het authentieke landhuis is uitstekend bereikbaar op slechts enkele minuten vanaf de A2. Via een lange toegangsweg door de bossen bereik je het landhuis. Privacy is hier 100% gegarandeerd! Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.  

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *