In de Hei

In de Hei

, Mariahout, Noord-Brabant

Midden in een bosrijke omgeving ligt deze kleinschalige en sfeervolle vergaderlocatie. Een perfecte plek om te onthaasten en inspiratie op te doen. De authentieke balken en de kleurrijke inrichting geven deze vergaderlocatie een warme sfeer. Ook voor een meerdaagse bijeenkomst kun je bij In de Hei terecht. De voormalige melkveestal is omgetoverd tot een stijlvolle Bed & Breakfast. Laat je verwelkomen door de gemoedelijke sfeer en de Brabantse hartelijkheid!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   3 kamers
 •   7 bedden
 •   Mariahout, Noord-Brabant
 •   Bosrijke omgeving, privacy en ruimte
 •   Sfeervolle vergaderruimte
 •   3 luxe slaapkamers met boxspringbedden
 •   Leuke vergaderbreak: wandelen met alpaca's
 •   Exclusief gebruik van de locatie
 • In de Hei

  Aan het einde van een doodlopende landweg, midden tussen de weilanden en de bossen vind je de kleinschalige vergaderlocatie In de Hei. Door de prachtige ligging is dit een perfecte plek om te onthaasten en inspiratie op te doen. Laat je verwelkomen door de gemoedelijke sfeer en de Brabantse hartelijkheid!

  Sfeervolle vergaderruimte voor 25 personen

  In de Hei is een bijzondere locatie waar je op een kleinschalige wijze kunt vergaderen, brainstormen en presenteren. Vergaderen kan aan de lange tafels met comfortabele stoelen, waar je met gemak met 25 personen plaats kunt nemen. De authentieke balken en de kleurrijke inrichting geven de vergaderruimte een warme sfeer. De gezellige zithoek rondom de houtkachel nodigt uit tot een ontspannen break. Door de grote raampartijen kijk je direct uit over de weilanden en haal je het buiten naar binnen. Bij goed weer loop je zo de tuin in voor een frisse neus. Alle benodigde moderne vergaderfaciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst zijn aanwezig. De locatie wordt per dagdeel verhuurt en staat exclusief tot je beschikking.

  Lunchen op ambachtelijke wijze

  Lunchen gebeurt nog steeds op ambachtelijk wijze. Samen aan tafel een broodje smeren maar wel met producten uit de streek en lekkernijen uit eigen keuken. Bij mooi weer eet je buiten aan de picknicktafel. Sluit je bijeenkomst af met een workshop 'bak je eigen pizza'. Gezellig in het gras tussen de fruitbomen of bij slecht weer in de oude veldschuur.

  Overnachten in de voormalige melkveestal

  Ook voor een meerdaagse bijeenkomst kan je bij In de Hei terecht. De voormalige melkveestal is omgetoverd tot een Bed & Breakfast en beschikt over drie ruime en luxe slaapkamers. De kamers zijn stijlvol ingericht en beschikken over comfortabele boxspringbedden, een eigen badkamer met inloopdouche en een flatscreen tv. Wakker worden met alleen het geluid van de fluitende vogels en als je geluk hebt zie je een ree voorbij lopen!

  Inspirerende activiteiten

  De bosrijke omgeving nodigt uit tot het maken van een wandeling of fietstocht. Een originele manier om de omgeving te verkennen is per E-loopfiets. Op dit unieke vervoersmiddel kun je je voortbewegen zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Rustig wandelen en toch een snelheid bereiken van maximaal 25 kilometer per uur. Lekker in de buitenlucht en alle tijd en rust om de omgeving in je op te nemen. Een origineel en onvergetelijk uitje! Daarnaast beschikt deze locatie over veel buitenruimte welke gebruikt kan worden voor een inspirerende activiteit viaa BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Wandelen met alpaca's

  Ook een leuke en originele vergaderbreak is een wandeling met alpaca's! Bij In De Hei kun je onder begeleiding wandelen met alpaca's. Na een korte introductie ga je op pad. Per twee of drie personen krijg je een eigen alpaca om te begeleiden. Tijdens de tocht krijg je tussendoor uitleg over de alpaca en hun wol.

  Waar ligt In de Hei?

  In de Hei is gelegen in Mariahout, nabij de A50 tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven in de provincie Brabant. Goed bereikbaar met de auto en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Laat je verwelkomen bij In de Hei!

  • 10
   Door:

   Het was een hele fijne locatie! Echt een inspirerende omgeving, met veel mogelijkheden om ook buiten te zitten en in de hooischuur.

   Hele vriendelijke en gastvrije mensen. De dag was heel goed verzorgd, de zelfgemaakte aspergesoep was heerlijk!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *