Het Buitenhuys in Hapert

Hofstede Landduin: Buitenhuys

, Hapert, Noord-Brabant

Het Buitenhuys is een splinternieuwe locatie voor vergaderingen, brainstorm- en heisessies in Hapert, Brabant. Deze sfeervolle buitenlocatie is geschikt voor 30 personen en beschikt over voldoende ruimte om te werken. Wil je ook overnachten? Het Buitenhuys is voorzien van 10 royale slaapkamers met fijne boxspringbedden en eigen badkamer. Het huis grenst aan een prachtig natuurpark met volop mogelijkheden voor het halen van een frisse neus. Mogen we jullie verwelkomen?

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   10 kamers
 •   20 bedden
 •   Hapert, Noord-Brabant
 •   Splinternieuwe vergaderlocatie
 •   10 slaapkamers met eigen badkamer
 •   Grenzend aan een natuurpark
 •   Het hele huis voor jullie zelf
 •   15 minuten van Eindhoven
 • Het Buitenhuys in Hapert

  Nieuw: Het Buitenhuys, een inspirerende buitenlocatie voor vergaderingen, brainstorm- en heisessies in Hapert. Een sfeervolle vergaderlocatie met heel veel ruimte om te werken. Grenzend aan een prachtig (natuur)park. Van harte welkom op deze spiksplinternieuwe vergaderlocatie in Brabant! 

  Het hele huis voor jezelf

  Het Buitenhuys is geschikt voor 30 personen, de leefruimte is maar liefst 200 m2! Fijn: tijdens je verblijf beschik je over het hele huis en mag je van alle aanwezige ruimtes gebruik maken. Vergaderen kan aan één van de lange tafels of in de knusse zithoek in de woonkamer. Een hoge resolutie beamer en scherm is standaard aanwezig. Even stoom afblazen? Daag je collega's uit met een potje tafelvoetbal!

  10 slaapkamers met eigen badkamer

  Het Buitenhuys heeft een mooie, open keuken welke van alle gemakken is voorzien. Liever niet zelf koken? Vraag naar de cateringservice of laat een kok aan huis langskomen. Het huis beschikt over 10 royale slaapkamers met fijne boxspringbedden, televisie en eigen badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond en beschikken over een eigen entree. 

  Een zee aan buitenruimte

  Het Buitenhuys zou het Buitenhuys niet heten als er niet voldoende buitenruimte was. Het huis is voorzien van een gedeeltelijk overdekt terras met tuinmeubilair. Het royale grasveld is geschikt voor sport en spel, of om lekker te luieren. Ook kunnen hier diverse teambuildingactiviteiten via BuitenBusiness verzorgd worden, bijvoorbeeld:

  Een compleet overzicht van alle activiteiten is te bekijken op onze activiteitenpagina. Deze buitenlocatie grenst aan een mooi (natuur)park met volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Fijn om even een frisse neus te halen!

  Waar ligt Het Buitenhuys?

  Het Buitenhuys ligt in Hapert, op slechts 15 autominuten van Eindhoven. Ook Tilburg en 's Hertogenbosch (30 min) zijn zeer goed bereikbaar. Deze splinternieuwe vergaderlocatie opent haar deuren in de zomer van 2017, maar is nu al te boeken. Mogen we jullie binnenkort verwelkomen op deze mooie buitenlocatie?

  • 9
   Door:

   wij hebben met de vrienden een leuk weekeinde gehad. Prachtige slaapkamers, een zeer ruime keuken met industriele afwasmachine.....een luxe...grote ijskasten....en verder alle keukenmateriaal aanwezig. Super grote woonkamer.....van alle luxe voorzien....een pracht locatie om samen te zitten....

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *