Fletcher Willibrordhaeghe

Fletcher Hotel - Willibrordhaeghe

, Deurne, Noord-Brabant

Fletcher Willibrordhaeghe is een uniek kloosterhotel in Deurne, gelegen in een prachtig park van 15 hectare. Dit voormalige klooster is nu een inspirerende locatie met bijzondere vergaderzalen. De authentieke sfeer van weleer wordt hier gecombineerd met een eigentijdse inrichting en uiteraard alle moderne voorzieningen. Er zijn 19 vergaderruimtes waardoor er voor iedere groep een passende ruimte beschikbaar is. De 99 luxe hotelkamers maken Willibrordhaeghe ook een perfecte uitvalsbasis voor meerdaagse trainingen en bijeenkomsten.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-250 personen
 •   99 kamers
 •   200 bedden
 •   Deurne, Noord-Brabant
 •   Vergaderen in een voormalig klooster
 •   Prachtig gelegen in groot park
 •   Vergaderen & overnachten
 •   Goed bereikbaar en gratis parkeren
 •   Bijzondere vergaderruimtes
 • Fletcher Willibrordhaeghe

  Fletcher Willibrordhaeghe is een unieke locatie in Deurne om te vergaderen en desgewenst te overnachten. Dit voormalig klooster staat op een 15 hectare groot park en ademt nog steeds de sfeer van weleer. Het klooster is omgebouwd tot een moderne vergaderlocatie en een luxe 4 sterrenhotel, met behoud van de authentieke elementen. Dit geeft Fletcher Willibrordhaeghe haar unieke karakter en maakt het tot één van onze meest inspirerende vergaderlocaties in Brabant.

  19 moderne multifunctionele vergaderzalen

  Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er 19 verschillende multifunctionele vergaderzalen ingericht. De grote congreszaal is geschikt voor presentaties tot 250 personen. Voor discussies, besloten vergaderingen of break-out sessies zijn kleinere ruimtes speciaal ingericht. Bij meerdaagse vergaderarrangementen is het prettig om gebruik te maken van de lichte werkruimtes. Bovendien beschikt het hotel over een eigen theaterzaal en een fraaie kapel. Natuurlijk zijn alle ruimtes voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

  Voor ieder gezelschap een passende vergaderruimte

  De volgende vergaderruimtes zijn beschikbaar bij Willibrordhaege:

  11 zalen van < 35 m2  tot max.16 personen
  3 zalen van 36-50 m2 tot max. 30 personen
  4 zalen van 51-75 m2 tot max. 50 personen
  1 zaal van 126-150 m2 voor max. 150 personen
  De Theaterzaal van 150 m2 voor max. 200 personen
  De Kapel van 300 m2 voor max. 300 personen

  Culinaire hotspot

  Bar Bistro DuCo is het culinaire ontmoetingscentrum van Willibordhaege. Hier kan je terecht voor een heerlijke lunch of culinair diner, zoveel mogelijk bereid met streekproducten. Laat je verrassen door de unieke smaken, afkomstig uit de Josper houtskooloven. Het enthousiaste team adviseert graag over een bijpassend wijnarrangement. Tijdens de zomermaanden is het dubbel genieten op het fijne terras met de buitenkeuken.

  Vergaderen en overnachten

  Dit sfeervolle kloosterhotel is uitermate geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Fletcher Willibrordhaeghe beschikt over 99 luxe hotelkamers. Alle kamers zijn mooi ruim, sfeervol ingericht en voorzien van heerlijke bedden, een zitje, bureau met stoel, flatscreentelevisie en een badkamer met douche en/of bad, wastafel en toilet. De rustige omgeving zorgt voor een diepe en ontspannen nachtrust. 

  Vergaderbreaks & teambuilding activiteiten

  Fletcher Willibrordhaeghe ligt in Deurne, ook wel het culturele hart van de Peel genoemd. Het kloosterhotel ligt op een prachtig park van 15 hectare groot, zodra je naar buiten stapt kom je tot rust. Wandelen of fietsen (fietsen en e-bikes te huur bij het hotel); je kunt direct vanaf het hotel starten. Het plaatsje Deurne is zeker een bezoekje waard, voor de bekende Brabantse gezelligheid ben je hier op de juiste plek.Het park nodigt uit voor een inspirerende vergaderbreak of teambuilding actviteit tussendoor. BuitenBusiness verzorgt graag een of meerdere spectaculaire activiteiten voor jullie, zoals bijvoorbeeld:

  Meer activiteiten, informatie en reviews vind je op onze website.

  Hoe kom je bij Willibrordhaeghe in Deurne?

  Fletcher Willibrordhaeghe ligt in Deurne, middenin Nationaal Park de grote Peel. Grote steden als Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Venlo en Roermond omringen dit kloosterhotel. Je bereikt deze unieke locatie gemakkelijk over de snelweg. Parkeren is gratis en er is voldoende parkeerruimte aanwezig. Handig: er is een laadpaal voor electrische auto's aanwezig. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer naar de locatie te reizen. Deurne heeft een eigen station, vanaf daar is het nog een kwartiertje lopen.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *