Landelijk vergaderen bij 't Gaffeltje

't Gaffeltje

, Hapert, Noord-Brabant

Landelijk vergaderen bij 't Gaffeltje in Hapert, Brabant. Deze vergaderlocatie ligt ten zuiden van Eindhoven, in het hart van de Kempen en op het Brabantse platteland. Je vergadert hier in een informele en ongedwongen sfeer, in een accommodatie welke exclusief tot jullie beschikking staat. Rondom de vergaderlocatie tref je een zee aan buitenruimte, ideaal voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingsactiviteit. De familie Wouters ontvangt jullie graag op hun vergaderlocatie in het bourgondische Brabant.

          Goed en goedkoop
 •   0-30 personen
 •   9 kamers
 •   30 bedden
 •   Hapert, Noord-Brabant
 •   Informele en ongedwongen sfeer
 •   De gehele locatie voor jullie zelf
 •   Veel buitenruimte voor vergaderbreaks
 •   Slechts 20 autominuten van Eindhoven
 •   8-uurs vergaderarrangement € 28,50 p.p.
 • Landelijke vergaderlocatie bij Eindhoven

  In het hart van de Kempen, even ten zuiden van Eindhoven, ligt vergaderlocatie 't Gaffeltje. Je vergadert hier op het echte Brabantse platteland, vanuit de vergaderruimte kijk je uit over de akkers en de bossen. Bij 't Gaffeltje word je als gast ontvangen en is een vergadering buiten de deur nog betaalbaar. Je kunt hier een hele dag vergaderen voor slechts € 28,50 p.p.

  De hele locatie voor jullie zelf

  't Gaffeltje is een informele locatie voor een vergadering, training of heisessie. Je beschikt over een volledig ingerichte accommodatie waar je in een ongedwongen sfeer zaken kunt bespreken. Deze vergaderaccommodatie staat exclusief tot jullie beschikking, tijdens jullie vergadering zijn er geen andere gasten aanwezig. Je kunt gebruik maken van alle aanwezige ruimtes, de keuken, het terras en de tuin. Hierdoor kun je je bijeenkomst geheel naar eigen wens invullen.

  Vergaderen en overnachten v.a. € 115,00 p.p.

  Een verblijf op basis van zelfverzorging is mogelijk, maar mochten jullie toch (een deel) willen laten verzorgen dan helpt de familie Wouters jullie hier graag bij. De service is volledig flexibel en geheel in overleg. Een ontvangst met koffie, thee en een Brabantse lekkernij, een bourgondische lunch of een afsluiting van de vergaderdag met een BBQ, wok, gourmet of buffet; ze denken graag met jullie mee. Voor meerdaagse sessies is het mogelijk om bij 't Gaffeltje te blijven overnachten. Er zijn 9 slaapkamers, waarvan 5 tweepersoons slaapkamers, 1 vierpersoons slaapkamer, 2 vijfpersoonsslaapkamer en 1 zespersoons slaapkamer. Geen overbodige luxe, maar prima slaapkamers waarvan iedere kamer is voorzien van eigen sanitair. 't Gaffeltje is een zeer betaalbare vergaderlocatie voor (meerdaagse) vergaderingen. Een all-in 24-uurs vergaderarrangement bedraagt slechts € 115,00 per persoon. 

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Deze vergaderlocatie ligt in een mooie en bosrijke omgeving, met veel mogelijkheden voor een verfrissende break tijdens je bijeenkomst. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes door bossen, vennen en landerijen. Uiteraard vind je in de omgeving ook het echte bourgondische Brabant met zijn talrijke restaurants, café's, eetcafé's en veel gezellige terrasjes. Rondom de vergaderaccommodatie tref je een zee aan buitenruimte waar diverse teambuildingactiviteiten mogelijk zijn, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Het complete aanbod is te bekijken op onze activiteitenpagina

  Vergaderen in Brabant

   't Gaffeltje bevindt zich op het erf van een voormalige boerderij. Deze vergaderlocatie ligt in Hapert, provincie Brabant, op 8 km. van de Belgische grens en ten zuiden van Eindhoven. Op het terrein is ruime parkeergelegenheid. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *