Uniek vergaderen in Eindhoven

Buitenplaats Soeterbeek

, Nuenen, Noord-Brabant

Uniek vergaderen in Eindhoven in dit bijzondere tuinmanshuis op Buitenplaats Soeterbeek. Vanuit het centrum van Eindhoven is het slechts enkele minuten naar deze paradijselijke plek midden in de natuur. Tijdens ons bezoek aan deze locatie werden wij verliefd op deze bijzondere buitenplaats met haar eeuwenoude bomen, vijverpartijen en doorkijkjes naar het omliggende landschap. Verscholen in deze idyllische omgeving ligt het witte tuinmanshuis, een inspirerende locatie voor je vergadering, training of teambuilding. Dit is zo'n plek waar je even op adem komt, weg van de dagelijkse werkomgeving. Zo'n pareltje die je normaal niet snel tegen komt, maar die wij graag met je willen delen. Wedden dat jij ook verliefd wordt? 

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   2 kamers
 •   4 bedden
 •   Nuenen, Noord-Brabant
 •   Unieke locatie midden in de natuur
 •   Hele locatie voor jezelf, geen andere gasten
 •   Slechts enkele minuten vanaf Eindhoven centrum
 •   Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
 •   Inspirerende vergaderbreaks mogelijk op eigen terrein
 • Buitenplaats Soeterbeek

  Op slechts enkele minuten afstand vanaf Eindhoven centrum ligt Buitenplaats Soeterbeek. Een paradijselijke plek bestaande uit diverse monumentale gebouwen verspreid over een eeuwenoud park. Het Tuinmanshuis is sinds kort beschikbaar als vergaderlocatie, het naastgelegen witte huisje kan gebruikt worden als subruimte en voor overnachtingen. Het Tuinmanshuis is exclusief voor jullie groep beschikbaar, tijdens jullie verblijf zijn geen andere gasten. Buitenplaats Soeterbeek ligt in een stiltegebied, rust en ruimte zijn hier vanzelfsprekend. Op het enorme buitenterrein kunnen diverse inspirerende vergadebreaks worden verzorgd. 

  Vergaderen in het Tuinmanshuis

  Via de oprijlaan kom je bij het witte Tuinmanshuis, een inspirerende locatie voor julie vergadering, training of teambuilding. In het Tuinmanshuis zijn diverse ruimtes welke allemaal tot jullie beschikking staan. Je kiest zelf waar je wilt vergaderen: in de sfeervolle woonkamer met grote stoelen rondom de haard, in de eetkamer of in de goed ingerichte vergaderruimte.  Het huis is van alle gemakken voorzien en staat volledig tot jullie beschikking. De verschillende ruimtes bieden diverse mogelijkheden om de bijeenkomst naar wens in te vullen. Speciale daglicht-lampen zorgen voor een optimale verlichting en uiteraard kijk je overal uit op die prachtige, groene omgeving. Op mooie dagen kun je ramen en deuren openzetten voor die echte "buiten-beleving", of vergader je heerlijk buiten op het terras in de parktuin. 

  Zelf de lunch bereiden of liever laten verzorgen, alles is mogelijk

  Het Tuinmanshuis en desgewenst het naastgelegen witte huisje staan helemaal tot je beschikking. De keuken beschikt over alle benodigde apparatuur en kan je gebruiken om zelf een kop koffie of thee te zetten, een lunch te bereiden of lekkere hapjes klaar te maken. Willen jullie liever de catering uit handen geven? De eigenaresse brengt jullie graag in contact met lokale cateraars.

  Vergaderen en overnachten

  Het Tuinmanshuis beschikt over 4 slaapkamers en het naastgelegen witte huisje beschikt over twee slaapkamers, waardoor een vergadering met overnachting ook tot de mogelijkheden behoort. Desgewenst kunnen bedden bijgeplaatst worden of kunnen gasten ondergebracht worden in één van de vele hotels in de directe omgeving. Informeer naar de mogelijkheden voor jullie gezelschap.

  Vergaderbreaks op Buitenplaats Soeterbeek

  Plan tijdens je bijeenkomst zeker ook even wat tijd in om een wandeling te maken over het prachtige landgoed. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van het afwisselende landschap, waarbij ieder seizoen haar eigen charme heeft. Heb je wat meer tijd over, dan kun je desgewenst ook kiezen voor één van de vergaderbreaks van BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden:

  Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten die kunnen plaatsvinden op Buitenplaats Soeterbeek. 

  Unieke vergaderlocatie dichtbij Eindhoven

  Deze unieke vergaderlocatie ligt op een historische buitenplaats, direct onder de rook van Eindhoven, in de provincie Brabant. De locatie is goed bereikbaar per auto, parkeren kan op eigen terrein. Ook is er een directe busverbinding van en naar Eindhoven Centraal Station, de bushalte ligt op 10 minuten lopen vanaf de buitenplaats. Eindhoven Airport ligt op 20 autominuten rijden. 

  • 9.5
   Door:

   What a gorgeous and peaceful place, surrounded by a beautiful forest and the with this little river called "Dommel' placed right next to the house. A few minutes walking and you are already having public transportation right into the heart of Eindhoven. Everything was super clean and really beautiful

  • 9
   Door:

   Geweldig verblijf gehad! Zeer mooie en rustige omgeving!

  • 10
   Door:

   Helemaal opgeknapt, prachtig, gezellig huis. Op een landgoed met eigen parktuin. Op fiets- of loopafstand van Eindhoven.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *