Heisessie in Brabant

Auberge De Hilver

, Baarschot - Diessen, Noord-Brabant

Een heisessie organiseren in Brabant? Dat kan bij Auberge de Hilver in Baarschot-Diessen. Gelegen in misschien wel het mooiste stukje Brabant. Eenvoudig en filevrij bereikbaar tussen Tilburg en Eindhoven. Aan de rand van een prachtige heide- en vennengebied. Dit kleinschalige hotel biedt sfeervolle zalen, een persoonlijke service een Brabantse verzorging en een omgeving die letterlijk uitnodigt om out-of-the-box te denken.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-80 personen
 •   20 kamers
 •   80 bedden
 •   Baarschot - Diessen, Noord-Brabant
 •   Kleinschalig en sfeervol hotel
 •   Centraal gelegen in Brabant
 •   Persoonlijke service en gastvrijheid
 •   20 comfortabele gastenkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement € 44,50 p.p.
 • Een inspirerende locatie voor een heisessie in Brabant

  Dit kleinschalige hotel ligt in misschien wel het mooiste stukje Brabant.  Aan de rand van een prachtig heide- en vennen gebied én eenvoudig en filevrij bereikbaar tussen Tilburg en Eindhoven. De omgeving bruist van de mogelijkheden, maar is anderzijds ook een oase van rust en natuur. Het beste van twee werelden, dus!

  Heisessie binnen...

  Jullie heisessie komt uitstekend tot zijn recht in één van de sfeervolle en compleet uitgeruste vergaderzalen. Auberge de Hilver beschikt over drie vergaderzalen, een sfeervol café, een bar en restaurant, een hooiberg met kampvuurplaats en diverse terrassen. Een hotelkamer of bungalow kan gebruikt worden als kleine vergaderruimte of subzaal. Door het kleinschalige karakter hebben jullie het hotel vaak exclusief voor jullie zelf. 

  ... of een heisessie buiten?

  Letterlijk een heisessie organiseren kan ook: het prachtige natuurgebied rondom het hotel kent hele mooie plekjes om je vergadering in de buitenlucht voor te zetten. Of om even lekker te ontspannen.. Leuke tip: vraag de medewerkers van het hotel om jullie lunch als een uitgebreide picknick in het bos te verzorgen. 

  Brabantse gastvrijheid

  De verzorging is op en top Brabants: lekker, lokaal en gezond. In het sfeervolle restaurant staat de keukenbrigade klaar om jullie te laten proeven van al het lekkers wat de Brabantse Kempen te bieden heeft. Of het nou gaat om een gezond ontbijt met verse producten, een uitgebreide lunch met streekgerechten, een walking dinner of barbecue; jullie worden hier gegarandeerd in de watten gelegd. Tijdens jullie verblijf geniet je van persoonlijke aandacht en gastvrijheid.

  Ook geschikt voor meerdaagse heisessies

  Dit kleinschalige hotel in Brabant leent zich uitstekend voor meerdaagse heisessies. Auberge de Hilver beschikt over 20 comfortabele hotelkamers, allen voorzien van een luxe badkamer. De kamers zijn sfeervol ingericht, hebben een groot TV-scherm en zijn verder voorzien van al het modern comfort wat je mag verwachten van een 4-sterrenhotel. Natuurlijk is er snel en gratis wifi en een werkplek om nog even te werken. Fijn: de helft van de kamers heeft bovendien een whirlpool, een elektrisch sfeerhaardje, zweedse Hästens bedden en een eigen terrasje. Meer kamers nodig? In het bos rondom het hotel liggen 140 comfortabele vakantiewoningen die ook kunnen worden ingezet voor groepsreserveringen. 

  Ontspanning na inspanning

  Is er ruimte in jullie programma voor een stukje ontspanning? Rondom Auberge de Hilver is voldoende ruimte voor een ontspannen of juist actieve teambuildingsactiviteit, zoals een 4x4 Landrover safaritocht, een tandemrit, kleiduifschieten, klimmen, golfen, kanovaren, mountainbiken of een kookworkshop. Ook via BuitenBusiness zijn er diverse activiteiten mogelijk, bijvoorbeeld:

  Hei-sessie in Brabant?

  Auberge de Hilver ligt in Diessen-Baarschot, centraal in Brabant en tussen Tilburg en Eindhoven. Het hotel is uitstekend bereikbaar en je kunt gratis parkeren op het eigen terrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *