Maatschappelijk verantwoord vergaderen

Zorgboerderij van der Wijst

, Vorstenbosch, Noord-Brabant

Maatschappelijk verantwoord vergaderen. Midden in de Brabantse natuur. Tussen de paarden. Op een zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking een dagbesteding hebben.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Vorstenbosch, Noord-Brabant
 •   Vergaderen in de Brabantse natuur
 •   Royale vergaderruimte met uitzicht
 •   Maatschappelijk verantwoorde activiteiten
 •   Vergaderbreak: loop het blotevoetenpad!
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €45,- p.p.
 • Bijzondere vergaderlocatie in Brabant

  Deze bijzondere kleinschalige vergaderlocatie in Brabant, is optimaal om met een groep collega's te vergaderen. Terwijl u in de vergaderruimte zit heeft u een uitzicht op paddocks en weilanden met kuddes paarden. Ideaal voor een anders-dan-anders vergadering!

  Zorgboerderij en vergaderlocatie in de natuur

  John en Marga van der Wijst zijn de eigenaren en initiatiefnemers van deze mooie zorgboerderij. Al sinds 1999 geven zij mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om invulling te geven aan hun dag. Dagelijkse activiteiten als het verzorgen van de dieren, onderhoud aan het erf en machines en het kweken en verkopen van siervruchten komen hierbij aan bod. De kracht van de zorgboerderij zit in het gewone. Mensen komen weer in contact met dieren, planten en de natuur.

  Royale en exclusieve vergaderruimte

  Eén van de nieuwste activiteiten op deze zorgboerderij is de mogelijkheid om hier in alle luxe te vergaderen. De meer dan royale vergaderruimte is gevestigd in een nieuw gebouw op het erf. De sfeervol ingerichte vergaderruimte heeft naast royale vergadertafels ook heerlijke stoelen en banken voor een informeel gesprek of een moment van ontspanning. De keuken stelt je in staat om desgewenst te verblijven op basis van zelfverzorging. Daarnaast worden er ook arrangementen aangeboden.

  Anders-dan-anders vergaderen

  De vergaderruimte is voorzien van faciliteiten zoals een beamer, flip-over, whiteboard en draadloos internet die kosteloos tot jouw beschikking staan. De ruimte is uitermate geschikt voor "anders dan anders" vergaderingen. Geen gewone bijeenkomst, maar trainingen, retraite-bijeenkomsten of een inspirerend "dagje op de hei". Daarnaast is er een kleinere ruimte, te gebruiken als subruimte bij een vergadering of training. 

  Natuurlijke inspiratie in de directe omgeving

  De ruimtes binnen vloeien naadloos over in de weidse omgeving buiten. Je kijkt uit op de paddocks en weilanden met kuddes paarden. Vanuit de ruimte loop je via een zandpad zó de natuur in van de naastgelegen Bedafse bergen. Ideaal voor een korte vergaderbreak of voor een vleugje "natuurlijke inspiratie". 

  Bijzondere workshops, trainingen en vergaderbreaks

  Deze unieke zorgboerderij annex vergaderlocatie biedt je echter nog meer ruimte. Ruimte om samen met jouw collega’s eens helemaal buiten de gebaande paden te treden. Er is een breed aanbod van bijzondere workshops en trainingen die verzorgd worden door zelfstandige professionals. Creatieve en inspirerende activiteiten, die je een frisse, ruimere blik op jezelf, jouw kwaliteiten, jouw werk en communicatie met elkaar geven.

  Ligging van deze vergaderlocatie in Noord-Brabant

  Deze luxe vergaderlocatie is gelegen op loopafstand van Vorstenbosch, een dorpje tussen Veghel en Uden nabij de A50 en aan de rand van natuurgebied de Bedafse Bergen.

  • 10
   Door:

   prachtige locatie, prachtige accommodatie en uitstekende verzorging. Dit is een absolute toplocatie voor vergaderingen in een goed bereikbare, rustige plek. Voor iedereen in onze groep was deze workshop locatie een verademing. De familie van der Wijst heeft alles prima voor elkaar. Aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *