Landelijk en privé vergaderen in Herpen

Wooijse Hof

, Herpen, Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een unieke vergader-beleving? Dan ben je bij De Wooijse Hof aan het juiste adres. Hier vier je het leven en kun je in een landelijke en ontspanning setting vergaderen, trainen of teambuilden. De locatie staat privé tot jullie beschikking waarbij de persoonlijke service zorgt voor de finishing touch. Er wordt samengewerkt met lokale leveranciers en producten voor een optimale beleving. Van harte welkom op deze educatieve en bijzondere agri-food locatie. De koffie en Brabantse lekkernijen staan klaar!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   10 kamers
 •   20 bedden
 •   Herpen, Noord-Brabant
 •   Landelijk en sfeervol vergaderen
 •   De gehele locatie exclusief tot jullie beschikking
 •   Grote vergaderruimte
 •   Lokale producten
 •   Extra activiteiten bij te boeken
 • De Wooijse Hof

  In het levendige en gemoedelijke buitengebied van Herpen, dichtbij de snelweg en het treinstation van Ravenstein ligt de Wooijse Hof. Hier ben je aan het juiste adres wanneer je anders-dan-anders wilt vergaderen. De Wooijse Hof zorgt voor een unieke beleving. Je verblijft hier alleen met je eigen gezelschap, privacy gegarandeerd! 

  Landelijk en privé vergaderen

  Bij Wooijse Hof kun je de gehele locatie afhuren voor zakelijke bijeenkomsten. Je beschikt dan over de landelijke vergaderzaal in combinatie met een deel van de tuin en de overdekte zitkuil. De grote vergaderruimte is waar nodig in 2 delen af te sluiten, als zijnde breakout room, met elk een eigen beeldscherm. De locatie is exclusief voor jullie groep beschikbaar. 

  Lokale producten en persoonlijke service

  Op deze unieke vergaderlocatie wordt bij voorkeur samengewerkt met lokale leveranciers en producten. Vergaderingen zijn hier standaard met koffie/ thee en fruitwater, naar wens aan te vullen met luxe tussendoortjes, fruit, sap/ fris, het lokale lekkernijen lunchbuffet (vers van de bakker) of een borrelplank, zelfs afsluiten met een warm buffet is mogelijk. Persoonlijke service staat hier voorop, het zal de gasten aan niets ontbreken.

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  Bij De Wooijse Hof worden tal van leuke workshops georganiseerd. Denk hierbij aan buitenyoga of een workshop bloemschikken. Wil je liever een actieve vergaderbreak, dan kan er via BuitenBusiness een activiteit worden verzorgd. Bekijk hier vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten.

  Vergaderen en overnachten

  Even echt de diepte in met elkaar, 's avonds bij het diner tot goede ideeën komen en 's nachts genieten van een weldadige nachtrust. Het is mogelijk door een mooie samenwerking met Gastenverblijf 't Voorhuis in Herpen. Een karakteristiek huis met een prachtige tuin, aan een landweggetje waar je je echt in het buitenland waant... en een lieve gastheer en vrouw! Aanrader voor o.a. heidagen. Informeer naar de mogelijkheden. 

  Wie is de Wooijse Hof?

  Het gezicht achter de Wooijse Hof is Anke in de Rijp. Het bedrijf Wooijse Hof is ontstaan uit een passie voor organiseren, (lokale) voeding, gezondheid en bijbehorende natuur, groei en herkomst. Gezond(heid) is naast (fysiek) dat wat je eet en drinkt, ook (mentaal) het opladen van jezelf, door bijvoorbeeld de connectie met natuur of het ondernemen van activiteiten waar je blij van wordt. Op dit gebied wil Anke graag een bijdrage kunnen leveren voor haar omgeving.

  Waar ligt de Wooijse Hof?

  De Wooijse Hof ligt in Herpen, een klein plaatsje in Noord-Brabant, dichtbij Oss, tussen Nijmegen en Den Bosch. De Wooijse Hof is vanaf de snelweg goed bereikbaar via de A-50 en A-59. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar vanaf het treinstation in Ravenstein.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *