Ruimte voor Inspiratie

Tate

, Boxtel, Noord-Brabant

Deze vergaderlocatie is gevestigd in een authentieke Brabantse langgevelboerderij uit 1850 en ligt in een prachtige, bosrijke omgeving op het landgoed Sparrenrijk, op slechts 2 minuten van de A2. Er zijn verschillende ruimtes voor vergaderingen en bijeenkomsten. De ruimtes zijn stijlvol afgewerkt met duurzame natuurlijke materialen. Met mooi weer is het heerlijk vergaderen in de stille, bosrijke natuur. De biologische keuken vol (h)heerlijkheden maakt een bijeenkomst bij Tate compleet.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Boxtel, Noord-Brabant
 •   Kleinschalige vergaderlocatie in Brabant
 •   Inspirerende ruimtes met een fijne sfeer
 •   Culinaire verwennerijen van de gastheer
 •   Leuke vergaderbreak: zelf pizza bakken!
 •   Huur locatie vanaf €200,--/dagdeel
 • Een inspirerende vergaderlocatie in Brabant

  Tate biedt fysieke ruimte, zowel binnen als buiten, voor een inspirerende vergadering, teambuilding of creatieve brainstorm-dag. Deze vergaderlocatie is gevestigd in een authentieke boerderij op een prachtig landgoed op twee minuten afstand van de A2 in Boxtel.

  Anders dan anders vergaderen

  Verschillende stijlvolle vergaderruimtes staan tot je beschikking. Alle ruimtes zijn afgewerkt met duurzame, natuurlijke materialen. De kaarsen zijn altijd aan en de houtkachels branden wanneer het buiten koud is. De ruimtes binnen vloeien over in de weidse omgeving buiten. Ideaal voor een anders dan anders vergadering, brainstorm of teambuilding. 

  Ruimte voor ruimte

  Tate biedt echter nog meer ruimte. Ruimte om samen met je collega’s eens helemaal buiten de gebaande paden te treden. Er is een breed aanbod van bijzondere workshops en trainingen die verzorgd worden door zelfstandige professionals. Creatieve en inzichtgevende activiteiten, die je een frisse, ruimere blik op jezelf, je kwaliteiten, je werk en communicatie met elkaar geven.

  Zelf pizza bakken in een authentiek bakhuisje

  Pizza en brood bakken in één van de oudste originele bakhuisjes van Nederland is een verrassende activiteit die op deze locatie kan plaatsvinden. De tijd staat hier stil. Er is geen electriciteit of stromend water in het Bakhuisje. Sfeer wordt gecreëerd door vele kaarsen, olielampen, de geur van versgebakken brood en, zowel binnen als buiten, gezellige knapperende vuren. Je verzamelt zelf de takkenbossen en maakt hiermee het enorme vuur in de eeuwenoude oven aan. Het Bakhuisje is een knusse ruimte om samen de pizza's te eten, maar kan ook als subruimte tijdens uw bijeenkomst gebruikt worden.

  Bijzondere vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Tate beschikt over heel veel ruimte voor het organiseren van een inspirerende (teambuilding)activiteit of een bijzondere vergaderbreak, zoals:

  Kijk voor nog meer inspirerende teambuildingactiviteiten op onze activiteitenpagina

  Brabantse gastvrijheid op een bijzondere locatie in Boxtel

  Tate ontvangt je met Brabantse hartelijkheid en zorgt ervoor dat je de gehele dag niets tekort komt. Gedurende de dag word je verwend met versbereide, niet-alledaagse heerlijkheden. Het eten wordt zo PUUR mogelijk gehouden, er wordt gewerkt met verse, ecologische producten van het seizoen uit eigen moestuin. Naast vlees en vis zijn er verrassende vegetarische gerechten. Tate is gelegen op het landgoed Sparrenrijk in Boxtel, op slechts twee minuten van de A2. 

  • 9
   Door:

   Zeer positief. Sfeervolle accommodatie op mooie locatie. Keurige verzorging door gastvrouw met heerlijke zelfgemaakte lunch en hapjes.

  • 9
   Door:

   Wij vonden het een prima locatie, en het eten was geweldig! Het ontbrak ons inderdaad aan niets deze dag en dat werd erg gewaardeerd.

  • 8
   Door:

   We hebben een leuke en fijne bijeenkomst gehad, mede dankzij jullie gastvrijheid, de mooie locatie en de culinaire verwennerij. Bij gelegenheid komen we zeker terug!

  • 8
   Door:

   Wat een prima locatie om een zakelijke teamsessie te doen; de combinatie van buitenleven en de sfeervolle ruimtes zelf, geven net de extra touch die soms nodig is om resultaat te bereiken in je meeting.

  • 8
   Door:

   We zochten op korte termijn een prettige locatie voor een klein groep mensen, ergens in de buurt van Waalwijk-Den Bosch.

   Tate bleek een perfecte locatie voor onze teamdag, waarbij wij in alle rust nader met elkaar wilden kennismaken, zaken wilden bespreken etc. zonder afgeleid of gestoord te worden door andere groepen. Prettige sfeer. Prima ruimten en faciliteiten! Prima service! Alles met aandacht verzorgd! Prijs-kwaliteit o.k. Complimenten! Zeker voor herhaling vatbaar.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *