't Can Verkeeren

'T can Verkeeren

, Dussen, Noord-Brabant

Op zoek naar een creatieve, verbindende en inspirerende ruimte? Waar je met je team samenkomt, vergadert, een workshop, mediation of coaching volgt of geeft, privé of zakelijk brainstormt, bijpraat of rustig werkt? Een ruimte waar je elkaar ontmoet, creëert en inspireert. Dan is 'T Can Verkeeren jouw plek! In Dussen, tussen Breda en Gorinchem, 7 minuten vanaf de A27, bevindt zich deze intieme en tegelijkertijd royale vergaderlocatie. Je huurt de ruimte alleen voor jou en je team of groep en hebt tevens de beschikking over een extra break-out room en privé buitenruimte.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-8 personen
 •   2 kamers
 •   0 bedden
 •   Dussen, Noord-Brabant
 •   Vergaderen in een sfeervolle, voormalige dokterswoning
 •   Royale vergaderruimte en break-out room
 •   De hele locatie privé, geen andere gasten
 •   Eigen ingang en eigen tuin
 •   Uitstekend bereikbaar op enkele minuten van de snelweg
 • 't Can Verkeeren

  't Can Verkeeren is een unieke en creatieve vergaderlocatie in Dussen, tussen Breda en Gorinchem. Deze inspirerende en verbindende ruimte is er om te ontmoeten en creëeren. Een ruimte waar je met je team samenkomt, vergadert, een workshop, mediation of coaching volgt of geeft, brainstormt, bijpraat of rustig werkt. Een ruimte waar het kan verkeren dat je er anders weggaat dan dat je er gekomen bent. Een locatie waar je altijd exclusief te gast bent. Samen zonder anderen. Welkom bij 't Can Verkeeren.

  Inspirerende vergaderruimte tot 10 personen

  Deze unieke vergaderlocatie voelt rustig en natuurlijk en is comfortabel en geborgen. Je kunt hier in alle rust samenzijn. Grote raampartijen zorgen voor veel daglicht. Middels een aparte deur naar de vergaderruimte van 30 m2 is er toegang tot een out break room van 20 m2. Een aparte pantry en een aparte opgang met dubbele ingang maakt dat het binnen en buiten in elkaar overlopen. In de vergaderruimte staat een grote tafel met comfortabele stoelen en er is een flipover, beamer, goede WiFi en een 5G netwerk aanwezig. Op de tafel liggen blocnotes en pennen. Bij de vergaderruimte hoort een privé buitenruimte die exclusief tot jullie beschikking staat. 

  Eten en drinken

  Naast de gebruikelijke koffie en thee kan er ook een heerlijke lunch worden verzorgd. De lunch bestaat uit een mooi en biologisch buffet gecreëerd van heerlijk brood, zelfgemaakte soep en salade. De hele dag wordt de inwendige jij ondersteunt naar jou/jullie wens(en). Goed en gezond. Met alleen maar biologische en lokale producten. De hele dag fruit op tafel, een borrel na afloop of zelfs afsluiten met een diner, de eigenaren zijn jullie graag van dienst met een compleet aanbod. 

  Voormalig doktershuis

  Verbinding & inspiratielocatie ’T Can Verkeeren is een bijzondere ontmoetingsplek. Een originele locatie in een prachtige omgeving, met het weidse uitzicht over de landerijen. De verrassende ruimtes in het voormalige doktershuis van Dussen zorgen voor een beleving. Het huis gebouwd in 1860 heeft een rijke geschiedenis, zo is de oprichter van de Efteling hier geboren en heeft het huis veel stormen des tijds doorstaan.

  Teambuilding activiteiten en vergaderbreaks

  Wanneer je op bezoek bent in Dussen mag een bezoekje aan het Kasteel Dussen niet ontbreken, er kan een rondleiding worden verzorgd. Nationaal Park De Biesbosch ligt om de hoek, leuk om hier met z'n allen in een sloepje te gaan varen. Bij de vergaderruimte hoort een eigen tuin waar via BuitenBusiness diverse vergaderbreaks verzorgd kunnen worden.

  Waar ligt 'T Can Verkeeren?

  ’t Can Verkeeren in Dussen ligt centraal in Nederland en is uitstekend te bereiken. Vanaf de afslag Hank/Dussen (A27) is het 7 minuten rijden. Vanaf de afslag Waalwijk (A27) ongeveer 15 minuten. Er zijn 5 parkeerplaatsen op eigen terrein, maar ook aan de overkant kan gratis worden geparkeerd. Per openbaar vervoer is ’t Can Verkeeren ook uitstekend te bereiken. Je stapt uit op de hub Hank. Kom je met de auto dan kun je kiezen om voor het kasteel langs te rijden of via "de binnen" Binnen. In beide gevallen kom je bij (de voor- of achterkant) van jullie ontmoetingsplek 'T Can Verkeeren.

  • 9
   Door:

   “Gisteren gebruik mogen maken van deze prachtige en super gezellige locatie in Dussen. De gastheer en gastvrouw zijn heel attent en denken met je mee. De faciliteiten zijn dik in orde. Ik raad deze locatie zeker aan voor mensen die een samen organiseren waar persoonlijkheid en betrokkenheid voorop staat. Een mooie aanvulling en tegenhanger op de standaard gelegenheden ”

  • 10
   Door:

   ‘’Niks lekkerders dan verblijven op een locatie waar je je helemaal thuis voelt en de gastheer op ieder moment voor je klaarstaat. De catering was fantastisch goed verzorgd! Hopelijk tot snel!''

   "Fotoshoot voor het ABP"

  • 10
   Door:

   "Met veel plezier en genoegen ben ik een dag lang te gast geweest bij ’T Can Verkeeren.

   Een prachtig gelegen locatie, uitstekende verzorging en voorzien van alle moderne gemakken. Zonder enige twijfel kom ik hier de komende maanden met regelmaat terug.

   De allerdikste dank Ruud en Simone voor de hartelijke ontvangst. Een tevreden trainer én nog belangrijker….een tevreden opdrachtgever.”

  • 9
   Door:

   Voor een goede, productieve dag helpt het zeker als de locatie ook goed is, wat zeker het geval was.Alles was goed geregeld: van de voorzieningen (beamer, schrijfgerei, flipovers, etc.) tot de lunch.

   Ook qua communicatie was alles goed en helder voorafgaand, tijdens en ook nadat we bij ‘T Can Verkeeren zijn geweest.

   Wat mij betreft zeker een aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *