Heerlijkheid in Kessel

De Pastorije

, Maren-Kessel, Noord-Brabant

Welkom in deze voormalige pastorie. Deze unieke vergaderlocatie is landelijk gelegen in Kessel (Noord-Brabant), op steenworp afstand van de Maas in het buitengebied van 's-Hertogenbosch en Oss. Het prachtige Rijksmonument leent zich uitstekend voor een brainstorm, training, workshop of vergadering in De Voorkamer (max. 10 personen), De Tuinkamer (max. 40 personen) of in de weelderige tuin. Wil je vergaderen dichtbij Den Bosch en ben je op zoek naar een rustige, inspirerende locatie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Maren-Kessel, Noord-Brabant
 •   Kleinschalige en inspirerende vergaderlocatie
 •   Rust en beslotenheid in een groene omgeving
 •   Goed bereikbaar met het OV
 •   Rondleiding door huis en tuin mogelijk
 •   Huur ruimte va € 100,--/dagdeel
 • Heerlijkheid in Limburg

  Uniek vergaderen in een voormalige pastorie in Kessel, Limburg. Deze prachtige vergaderlocatie is landelijk gelegen aan de oevers van de Maas, in het buitengebied van 's-Hertogenbosch en Oss.

  Vergaderen in een groene omgeving

  Op deze inspirerende locatie kun je vergaderen in een aangename beslotenheid en groene omgeving. Deze prachtige locatie leent zich uitstekend voor kleinere en grotere bijeenkomsten. De statige voorkamer biedt ruimte aan groepen tot 10 personen. Deze ruimte is heerlijk rustig en heeft uitzicht op de voortuin. Perfect voor coachingsessies, workshops en vergaderingen.

  De Tuinkamer

  Groepen tot 40 personen kunnen gebruik maken van de prachtige tuinkamer. Vanuit deze ruimte heb je zicht op de prachtige achtertuin van het pand. Beide ruimtes beschikken over alle benodigde voorzieningen, zoals een beamer, projectiescherm en een flip-over. 

  Ruimte om te werken en te genieten

  Op mooie dagen biedt de tuin diverse mooie plekken om te werken en te genieten. Tevens leent deze buitenruimte zich uitstekend voor het organiseren van een inspirerende vergaderbreak. Een greep uit de mogelijkheden:

  Bekijk hier nog meer mogelijkheden. 

  Wees welkom op deze unieke locatie

  Jullie zijn te gast bij Hannah Vossen en Simon Dermijn, eigenaren én bewoners van deze voormalige pastorie. Omdat zij dit unieke plekje té mooi vonden om niet met anderen te delen, hebben zij de afgelopen jaren het pand en de tuin gemoderniseerd en gereed gemaakt voor het ontvangen van gasten. Deze unieke locatie is nu zeer geschikt om er in alle beslotenheid te midden van een prachtige, rustige en weidse omgeving prettig te kunnen wonen en te vergaderen. 

  Vergaderen nabij Den Bosch

  Deze inspirerende vergaderlocatie ligt in Maren-Kessel, op steenworp afstand van de N273 (20 minuten naar Roermond en naar Venlo). Binnen een kwartier rijd je op de A73 richting Maastricht (60 minuten) of richting Nijmegen (60 minuten), op de A76 richting Eindhoven (45 minuten) of op de A74 richting Duisburg of Düsseldorf (beiden 60 minuten). De Pastorije is tevens bereikbaar met het openbaar vervoer: vanaf NS station Oss rijdt ieder half uur de buurtbus naar Maren-Kessel (20 minuten). Vanaf de halte is het ongeveer 7 minuten lopen, langs de Velmerweg, naar Kerkpad 3.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *