Authentiek en Energiek Conferentiehotel

Landgoed Huize Bergen

, Vught, Noord-Brabant

Op een steenworp afstand van 's Hertogenbosch, in Vught, ligt dit bijzondere vergader- en conferentieoord in een park van 7,5 hectare. Dit inspirerende conferentiehotel laat zich omschrijven in 4 kernwoorden: Stijlvol, Authentiek, Energiek en Huiselijk.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   105 kamers
 •   167 bedden
 •   Vught, Noord-Brabant
 •   Monumentale Villa
 •   Privacy en intimiteit
 •   Green Key
 •   Omringd door natuur
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €51,- p.p.
 • Bijzondere vergaderlocatie bij 's Hertogenbosch

  Op een steenworp afstand van 's Hertogenbosch, in Vught, ligt dit bijzondere vergader- en conferentieoord in een park van 7,5 hectare. Dit inspirerende conferentiehotel is gevestigd in een monumentale Villa uit 1916 en laat zich het best omschrijven in 4 kernwoorden: Stijlvol, Authentiek, Energiek en Huiselijk. Alles is aanwezig om je bijeenkomst tot een succes te maken: een hartelijke ontvangst, rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details en gastronomische specialiteiten. Ervaar de huiselijke sfeer van vroeger, maar met de moderne gemakken van nu. 

  Stijlvol, authentiek, energiek en huiselijk

  Het conferentiehotel beschikt over mooie vergaderruimtes met mogelijkheden voor grote en kleine gezelschappen van 2 tot 175 personen. De 20 vergaderruimtes zijn verdeeld over 7 accommodaties welke verspreid over het landgoed liggen. Ieder gebouw biedt zijn eigen specifieke sfeer, zodat er voor iedere bijeenkomst een passende locatie te vinden is. Ook bij grotere bijeenkomsten overheerst de sfeer van intimiteit, kleinschaligheid en huiselijkheid.

  Overnachten op een landgoed

  Overnachten kan in één van 80 stijlvolle hotelkamers, welke met hun mooie en comfortabele inrichting garant staan voor een heerlijke nachtrust. ’s Ochtends ontwaak je met het harmonieuze gefluit van de vogels uit het park en start je je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in het sfeervolle restaurant van de Villa. 

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Dit conferentiehotel in Brabant ligt verscholen in een prachtig park van ruim 7,5 hectare. Het landgoed biedt hiermee volop mogelijkheden voor een inspirerende (teambuilding)activiteit, zoals: 

  Kijk onder het kopje 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende teambuilding activiteiten.

  Betekenisvol samenkomen

  De voormalige bewoners van dit landgoed, Willem en Charlotte van Beuningen - Fentener van Vlissingen, waren zeer maatschappelijk betrokken. Bij de verkoop in 1948 was de wens van mevrouw dan ook dat het landgoed een maatschappelijke functie zou krijgen. Tot op de dag van vandaag wordt aan deze gedachte vorm gegeven. Met een bijeenkomst op dit landgoed draag je zelf ook een steentje bij aan een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Opbrengsten uit de exploitatie komen namelijk ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. Het streven is dan ook om bij iedere gast iets na te laten; een herinnering aan een betekenisvol samenkomen.

  Ligging van deze vergaderlocatie in Brabant

  Dit conferentieoord in Vught is bijzonder makkelijk bereikbaar op slechts enkele minuten afstand van de A-2, op een steenworp afstand van 's Hertogenbosch. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid (150 plaatsen) en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer laat niets te wensen over. Dit bijzondere conferentiehotel in Brabant biedt je een locatie voor een energieke bijeenkomst in een huiselijke sfeer, een bijeenkomst waar je geschiedenis mee schrijft...

  • 9
   Door:

   Ontzettend mooie authentieke ruimte. Goede opstelling, heerlijk eten en ontzettend vriendelijk personeel!

  • 9
   Door:

   Prachtige locatie, gelegen in een park. Uitstekende bereikbaarheid vanaf de A2. Catering was zeer goed, de hotelkamers basic maar goed. Flexibele organisatie ter plekke.

  • 9
   Door:

   Mooie locatie, flexibele organisatie. Men speelt erg snel in op veranderingen in het programma. Mooie kamers, goed eten.

  • 9
   Door:

   Voldeed aan al onze verwachtingen - zeer prettige locatie voor onze bijeenkomst.

  • 9
   Door:

   Huize Bergen is heel goed bevallen. Mooi landgoed waar we ook de workshop schapendrijven gedaan hebben, dat heel leuk was! Mooie vergaderzaal en leuke kamers. Een van ons had geslapen onder een donzen dekbed waar ze allergisch voor was en ze kreeg een fles wijn als excuus. Het enige was dat de soep een beetje zout was… Verder super goed weekend gehad!

  • 9
   Door:

   Alleen maar lovende geluiden gehoord van de directieleden!

  • 8
   Door:

   Tot op heden één van de leukste locaties waar we geweest zijn voor een 'heisessie'. Gelukkig zat het weer mee en konden we genieten van een goedverzorgde picknick.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *