Stijlvol vergaderen bij Kasteel Maurick

Kasteel Maurick

, Vught, Noord-Brabant

Onder de rook van Den Bosch, aan de rivier De Dommel in Vught, vind je Kasteel Maurick. Zonder twijfel één van de mooiste kastelen in Nederland. Dit bijzondere kasteel is centraal gelegen bij de afslag Vught aan de A2, maar prachtig verscholen in een natuurlijke omgeving tussen de bomen, weilanden en wateren. Via de ophaalbrug wandel je over de slotgracht de binnenplaats van het kasteel op. Een inspirerende start van je bijeenkomst... De acht verschillende stijlkamers zijn ideaal voor trainingen, een vergadering of andere zakelijke ontmoetingen. Maar ook voor bedrijfsfeesten, teamuitjes, workshops, congressen, een nieuwjaarsreceptie of gala zit je bij Kasteel Maurick goed. De mogelijkheden zijn eindeloos!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-400 personen
 •   3 kamers
 •   6 bedden
 •   Vught, Noord-Brabant
 •   Eén van de mooiste kastelen van Nederland
 •   Acht stijlvolle ruimtes met unieke sfeer
 •   Alles tot in de puntjes geregeld
 •   Op steenworp afstand van de A2
 •   Interessante vergaderarrangementen vanaf €17,50
 • Kasteel Maurick

  Ècht in stijl vergaderen doe je bij Kasteel Maurick, gelegen op slechts een paar kilometer onder Den Bosch. Wat een bijzondere vergaderlocatie! Laat je inspireren door één van de mooiste kastelen van ons land, prachtig gelegen in het groen! Via de ophaalbrug over de slotgracht treed je in een andere wereld binnen, waar je al snel je dagelijkse beslommeringen vergeet. Laat je verrassen door de nieuwe ideeën en inzichten die ervoor in de plaats komen!

  Stijlvol vergaderen

  Het kasteel beschikt over verschillende zakelijke mogelijkheden: van een intieme setting voor een kleine groep tot aan een grote zakelijke bijeenkomst. Kasteel Maurick beschikt over maar liefst 8 stijlvolle vergaderzalen, geschikt voor groepen van 2 tot 750 personen. Allemaal met een eigen sfeer, maar met behoud van de authentieke uitstraling. De ruimtes tonen een goede mix tussen oud en nieuw door de fonkelende kroonluchters en de rijke stoffen van de gordijnen. Anderzijds vind je moderne knipogen terug in de oude portretten van de diverse kasteelheren. Uiteraard zijn alle moderne middelen aanwezig om jullie meeting tot een succes te maken. Ook het ervaren team van Kasteel Maurick staat voor jullie klaar, het zal jullie aan niets ontbreken.

  Tot in de puntjes verzorgd

  Kasteel Maurick biedt verschillende vergaderarrangementen. Welk arrangement je ook kiest, alles is tot in de puntjes geregeld. Uiteraard is de wifi gratis beschikbaar en desgewenst zijn er beamers, projectieschermen, laptops, LCD-schermen, microfoons en podiumdelen te huur. Bij een 8-uurs vergaderarrangement is een luxe lunch in de Brasserie Catharina van Maurick inbegrepen. Tip: sluit de vergadering af met een Chef’s Table, waarbij chef de cuisine Niek van Lieverloo je meeneemt naar de keuken waar hij de totstandkoming van de lekkerste culinaire gerechten aan jullie laat zien.

  Vergaderen en overnachten bij Kasteel Maurick

  Ook voor meerdaagse bijeenkomsten kun je terecht in dit prachtige kasteel in Vught. De drie stijlvolle suites van Kasteel Maurick zijn de perfecte afsluiting van een zakelijke beleving. Wil je met een groter gezelschap in de buurt van het kasteel overnachten? Het kasteel heeft een samenwerking met De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel, waar meerdere kamers gereserveerd kunnen worden. Het team ondersteunt je hierbij graag.

  Teambuilding en workshops

  Hoe boeiend ook, van alleen maar binnen zitten vergaderen raakt de inspiratie op. Iets heel anders doen kan dan een fijne boost geven. Kasteel Maurick heeft zelf diverse mogelijkheden op dit gebied, zoals bijvoorbeeld een heerlijke wijnproeverij in de kelder van het kasteel. Liever naar buiten? Daar zijn mogelijkheden als kanovaren op de Dommel of op de solex de omgeving verkennen. Of wat dacht je van een workshop drone vliegen? In het kader van teambuilding zijn nog diverse andere activiteiten mogelijk bij Kasteel Maurick, een greep uit de mogelijkheden:

  Kijk voor nog meer suggesties op onze activiteitenpagina.

  Waar vind je deze bijzondere vergaderlocatie?

  Kasteel Maurick ligt in Vught, op slecht 10 kilometer van Den Bosch en dichtbij Eindhoven. Het kasteel ligt verscholen tussen het groen en toch op een steenworp afstand van de A2. Wandel over de ophaalbrug terug in de tijd, terwijl het je aan luxe en comfort niet ontbreekt.

  • 8
   Door:

   zeer goed. mooie locatie om te vergaderen.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *