De kracht van natuur, stilte, rust en inspiratie

De Guldenberg Leisure + Business

, Helvoirt, Noord-Brabant

Centraal gelegen in de provincie Brabant ligt deze inspirerende vergaderlocatie. Guldenberg Hotel is in 1965 gebouwd op basis van 4 uitgangspunten: natuur, stilte, rust en inspiratie. Van oudsher werd het hotel gebruikt als retraitehuis door de Jezuïeten, als 'trefpunt van mensen en meningen'. Dit laatste is nog steeds van kracht. Guldenberg Hotel is een uitstekende locatie voor alle soorten bijeenkomsten, van klein tot groot. Er zijn 14 vergaderruimtes en 89 hotelkamers. Rondom het hotel tref je 21 hectare bosgebied, ideaal voor het organiseren van een inspirerende buitenactiviteit.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   89 kamers
 •   130 bedden
 •   Helvoirt, Noord-Brabant
 •   Vergaderlocatie in de natuur
 •   Gecertificeerd met een Gouden Green Key
 •   21 hectare buitenterrein
 •   14 vergaderruimtes en 89 hotelkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement € 42,20 p.p.
 • Verblijf, geniet en beleef!

  Op een unieke locatie in Helvoirt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen ligt De Guldenberg. Dé plek om zowel zakelijk, als privé te verblijven, genieten, verbinden en beleven.

  De Guldenberg is bekend om haar inspirerende, bosrijke omgeving en geliefd vanwege haar hoogwaardige, gastvrije service en fantastische keuken vol culinaire variaties. Daarmee is het een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten of een heerlijk weekeinde ontspannen in een rustgevend en tegelijkertijd uitdagend natuurgebied.

  Vergaderen in de natuur

  Dit inspirerende hotel heeft een centrale ligging in het zuiden van het land, nabij steden als ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. De Guldenberg  is een uitstekende locatie voor alle soorten bijeenkomsten, van klein tot groot. Er zijn 7, recent gerenoveerde, conferentiezalen, geschikt voor 2 tot 200 personen. De ideale locatie voor seminars, conferenties, zakelijke besprekingen, trainingen of teambuildingsdagen. De conferentiezalen zijn meer dan volledig uitgerust en hebben alle onder andere direct daglicht, Wi-Fi, ijswater en een projectieschermen. Daarnaast parkeer je gratis en direct naast dit Gold Green Key-gecertificeerde hotel.

  Dé verborgen parel in het hotel is Club Acapella. De voormalige kapel beschikt over een unieke steam punk ambiance, 30 tot 100 zitplaatsen, een ruim podium en een scala aan moderne, technische faciliteiten voor een muziekvoorstelling, feest, bijeenkomst of productpresentatie. Zelfs de allernieuwste bioscoop films zie je in Club Acapella. Hier draait alles om beleving.

  Culinair genieten

  Tijdens je bijeenkomst word je culinair in de watten gelegd door chef-kok Danny Luurssen. Naast de standaard vergaderarrangementen met een lunch en/of diner bieden we diverse aanvullende mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. Een buffet, ontvangst met champagne of een barbecue? Een buffet, verschillende hapjes of een vergaderkeuzemenu? De afdeling reserveringen gaat graag met jullie in gesprek om de wensen te bespreken. In samenwerking met Danny stellen we daarna een offerte en menu op maat voor jullie samen. Wat jullie wensen ook zijn, doelstelling van de medewerkers in om iedere vraag te beantwoorden met: "Natuurlijk, zorgen wij voor!".

  Ontspannen na een lange vergaderdag

  De Guldenberg beschikt over 89 hotelkamers, waarvan 41 tweepersoonskamers en 48 kleinere eenpersoonskamers. Alle kamers hebben uitzicht op de natuur en zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, televisie, telefoon en gratis wifi. Na een lange vergaderdag is het heerlijk ontspannen met een drankje bij de openhaard of door een bezoek aan de sauna of fitnessruimte. Liever de natuur in? Zodra je het hotel uitkomt sta je letterlijk midden in het bos en kun je een prachtige wandeling of fijne fietstocht maken.

  Teambuildingsactiviteiten op 21 hectare buitenterrein

  Met 21 hectare eigen terrein beschikt deze vergaderlocatie over een zee aan buitenruimte voor het organiseren van vergaderbreaks en teambuildingsactiviteiten. De Guldenberg biedt een aantal standaard activiteiten aan, maar natuurlijk kijken we graag mee met wat jouw wens is zodat we hierin kunnen voorzien.

  Is het buiten koud of regent het? Dan biedt een van de conferentiezalen een goed alternatief voor diverse activiteiten. Ook leuk: met het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen als achtertuin start je vanaf het hotel direct een uitdagende mountainbiketocht of GPS-tocht met spelelementen

  Het complete aanbod is te bekijken op onze activiteitenpagina. Is het buiten koud of regent het? Dan biedt een van de conferentiezalen een goed alternatief voor diverse activiteiten. Ook leuk: Met het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen om de hoek start je vanaf het hotel direct een uitdagende mountainbiketocht of GPS-tocht met spelelementen.

  Waar ligt deze vergaderlocatie in Brabant?

  Guldenberg Hotel ligt nabij de steden 's-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Door deze centrale ligging is het hotel goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Parkeren kan gratis op het grote parkeerterrein. 

  Wees van harte welkom en verblijf, geniet, verbind en beleef!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *