Hof van Sante, uniek vergaderen in het groen

Hof van Sante

, Berlicum, Noord-Brabant

Hof van Sante is een unieke vergaderlocatie gelegen in het buitengebied van Berlicum in Noord-Brabant. In deze groene oase beleef je de rust en de ruimte van de natuur. Wist je dat in stilte de beste ideeën opborrelen? Zowel binnen als buiten staan er verschillende faciliteiten tot je beschikking. De ideale plek waar je in een relaxte sfeer je vergadering, brainstormsessie of teambuilding houdt. Barbara en Fred zijn de eigenaren van deze prachtig gelegen locatie. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden voor je vergadering, teambuilding of brainstorm. Wees welkom en kom vergaderen in het groen bij Hof van Sante!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Berlicum, Noord-Brabant
 •   Een groene oase bij Den Bosch
 •   Volop privacy, geen andere gasten
 •   Kleinschalig tot 16 personen
 •   Heerlijke lunch, borrelarrangement en/of diner mogelijk
 •   Gratis parkeren voor de deur
 • Uniek vergaderen bij Hof van Sante

  Volop inspiratie bij Hof van Sante in Berlicum. Een unieke locatie om te vergaderen, trainen of teambuilden. Middenin het groen, ver van lawaai en drukte kan je je gemakkelijk focussen op wat er echt toe doet. Ervaar de rust en ruimte en geniet van de privacy tijdens jullie meeting. In een stille omgeving ontstaan de mooiste ideeën? Eigenaren Barbara en Fred combineren graag hun liefde voor het werken met mensen en het buitenleven. Zij kijken ernaar uit om je te ontmoeten bij Hof van Sante in Berlicum.

  De vergaderruimte

  De vergaderruimte van Hof van Sante biedt plek aan 16 personen en beschikt o.a. over een groot touchscreen beeldscherm. Als het weer het toelaat is het heerlijk om buiten te vergaderen, in de grote tuin. Deze staat geheel tot jullie beschikking. Door de rustige ligging is de privacy gewaarborgd, er zijn geen andere gasten aanwezig tijdens jullie verblijf. Het weidse uitzicht maakt deze locatie tot de ideale plek voor een heisessie, vergadering of brainstormsessie. Heb je speciale wensen? Barbara en Fred helpen je graag bij het organiseren van jouw bijeenkomst!

  Ontspanning en vergaderbreaks

  Hof van Sante is een Inspiratie-locatie ten voeten uit! Waar je ook om je heen kijkt, je ziet alleen maar groen. Vanuit deze locatie loop je gemakkelijk het bos in of volg je een van de talrijke wandelroutes in de omgeving als onderbreking of als afsluiting van je bijeenkomst. Desgewenst biedt BuitenBusiness ook een aantal spectaculaire teambuildingsactiviteiten op deze locatie aan. Denk bijvoorbeeld aan:

  Kijk op onze website voor meer informatie en reviews!

  Samenwerken

  Hof van Sante biedt naast vergaderruimte ook gespecialiseerde begeleiding aan, voor mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Zowel op het terrein buiten als binnen in de vergaderlocatie voeren deze mensen zinvolle taken uit, die passen bij hun kwaliteiten en mogelijkheden. Dit doet een beroep op alle gasten van  Hof van Sante. Barbara en Fred zijn ervan overtuigd dat dit de onderlinge betrokkenheid bevordert en tevens de samenwerking vergroot.

  Waar ligt Hof van Sante?

  Hof van Sante ligt in Noord-Brabant, in het buitengebied van Berlicum op slechts een kwartiertje rijden van Den Bosch. Het geraas en gejaag van de snelweg laat je helemaal achter je als je de rust en de stilte van deze groene oase betreedt. Parkeren doe je natuurlijk gratis én voor de deur bij Hof van Sante in Berlicum.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *