Het Creijennest Rosmalen

Het Creijennest

, Rosmalen, Noord-Brabant

Het Creijennest in Rosmalen is een kleinschalige vergaderlocatie voor 6 personen dichtbij Den Bosch. Een creatieve en inspirerende ruimte voor je vergadering, workshop of brainstormsessie, maar je kunt hier ook prima rustig werken. Tussen de bedrijven door er even tussenuit? Het centrum van Rosmalen ligt op loopafstand. Of maak een heerlijke wandeling door het nabijgelegen Kanaalpark. Zoek je een kleinschalige locatie om te vergaderen in Rosmalen of in de omgeving van Den Bosch? Dan ben je aan het juiste adres bij Het Creijennest!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-6 personen
 •   1 kamers
 •   2 bedden
 •   Rosmalen, Noord-Brabant
 •   Kleinschalige vergaderlocatie tot 6 personen
 •   Centrum van Rosmalen op loopafstand
 •   Airco en WiFi aanwezig
 •   Op 6 kilometer van Den Bosch
 •   Vanaf € 175,00 per dagdeel
 • Het Creijennest heet je welkom!

  Op loopafstand van het centrum van Rosmalen ligt Het Creijennest, een kleinschalige vergaderlocatie voor maximaal 6 personen. Het Kanaalpark ligt om de hoek, een uitermate geschikte gelegenheid voor een wandeling tussen de middag. Den Bosch is op de fiets bereikbaar. Het pand is uitgerust met airco en WiFi. De locatie is snel en gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wil je vergaderen in Rosmalen, dichtbij Den Bosch? Dan is Het Creijennest een goede keuze! 

  Kleinschalige vergaderlocatie voor 6 personen

  De vergaderruimte van het Creijennest biedt plaats aan 6 personen en is helemaal voor jullie alleen beschikbaar. De ruimte is gezellig, maar ook zakelijk ingericht. 's Winters is het er heerlijk warm, 's zomers houdt de airco de hoofden koel. Natuurlijk kan je met mooi weer ook lekker buiten vergaderen. Hiervoor is een heerlijk plekje ingericht onder de fruitbomen. Indien gewenst kunnen er een of twee personen blijven overnachten.

  Lisette kookt

  Eigenaresse Lisette heeft haar eigen maaltijdservice 'Lisette kookt'. Met veel plezier verzorgt zij een lunch of een diner na afloop. Uiteraard hoort een borrel ook tot de mogelijkheden. Vraag Lisette er gerust naar. Ze denkt graag met jullie mee. Bij aankomst staat de koffie klaar, natuurlijk met de beroemde lekkernij uit Den Bosch!

  Workshops en vergaderbreaks

  Uiteraard kun je tussendoor wandelen in het Kanaalpark of even naar het centrum van Rosmalen lopen. Je kunt zelfs op de fiets naar het bourgondische Den Bosch. Maar soms is het een goed idee om een teambuilding activiteit te doen om de onderlinge samenwerking een boost te geven. Of om na afloop met elkaar je eigen diner te bereiden. Lisette begeleidt jullie graag bij een kookworkshop. Ook BuitenBusiness kan een aantal leuke activiteiten voor jullie verzorgen, zoals:

  Meer activiteiten, informatie en reviews vind je op de website.

  Waar vind je deze kleinschalige vergaderlocatie?

  De kleinschalige vergaderlocatie Het Creijennest ligt in Rosmalen, op 6 kilometer afstand van Den Bosch en is snel en gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de A2 of de A59 ben je binnen een minuut op de plek van bestemming. Parkeren op het terrein is gratis! Kom je liever met het openbaar vervoer? Rosmalen heeft een eigen treinstation. Vanaf daar is het nog ongeveer een kilometer lopen naar Het Creijennest.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *