Bijzonder vergaderen bij De Vergaderij

De Vergaderij

, Den Dungen, Noord-Brabant

De Vergaderij is een moderne vergaderlocatie in een oude langgevelboerderij uit 1890. Je vergadert hier midden in het groen en toch ligt deze vergaderlocatie op korte afstand van Den Bosch en verschillende snelwegen. De Vergaderij is geschikt voor groepen tot ca. 20 personen en beschikt over meerdere ruimtes om te vergaderen. Je beschikt exclusief over de hele locatie, tijdens jullie verblijf zijn geen andere gasten aanwezig. De Vergaderij is bijzonder geschikt om een vergadering te combineren met een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-22 personen
 •   2 kamers
 •   0 bedden
 •   Den Dungen, Noord-Brabant
 •   Moderne accommodatie in authentieke boerderij
 •   Hele locatie exclusief, geen andere gasten
 •   Geschikt voor groepen tot 20 personen
 •   Veel buitenruimte, mogelijkheden voor vergaderbreaks
 •   4-uurs arrangement vanaf € 29,-- p.p.
 • De Vergaderij

  De Vergaderij is een moderne vergaderlocatie in een oude langgevelboerderij uit 1890, rustig gelegen in het buitengebied van Den Dungen, vlakbij Den Bosch. De unieke ligging en buitenruimte maken deze locatie uitermate geschikt om de meeting te combineren met een inspirerende vergaderbreak of (teambuilding-) activiteit. Je beschikt exclusief over de hele locatie, zowel binnen als buiten, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig.

  Overleg in landelijke rust

  Gelegen aan de Hooidonksestraat in Den Dungen op slechts 5 minuten afstand van de A2 en de A59 en dichtbij Den Bosch, biedt De Vergaderij het comfort en de rust van een landelijke locatie, op een snel bereikbare centraal gelegen plek in Nederland. De Boerderij ligt aan een van de ringdijken van Den Dungen die het gebied in oude tijden moesten beschermen tegen hoog water. De locatie leent zich dan ook uitstekend voor een verfrissende korte wandeling of een walking meeting over de dijk.

  Moderne, sfeervolle accommodatie

  De grote vergaderzaal is voorzien van modern en comfortabel meubilair en kan naar wens worden ingedeeld. Een hoge resolutie beamer zorgt voor haarscherp beeld op een groot oppervlak zodat iedereen de presentaties goed kan volgen. De Wifi verbinding is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat iedereen vlot en snel toegang heeft tot het internet. Door de hoge ruimtes en de uitstekende akoestiek is het aangenaam vertoeven in De Vergaderij. Deelnemers aan bijeenkomsten zijn dan ook zeer te spreken over het fijne klimaat en de goede verstaanbaarheid van alle deelnemers. 

  Buiten vergaderen

  De Vergaderij biedt uitgebreide mogelijkheden om buiten te vergaderen. Naast de speciale vergadertuin biedt het terrein talloze plekken om in kleine groepjes aan opdrachten te werken. Of om van een heerlijke lunch of diner te genieten met uitzicht op de boomgaard of paardenwei. Het is ook mogelijk om je lunch mee te nemen of om een lunchpakket te nuttigen tijdens een verfrissende wandeling.

  Catering en vergaderbreaks

  De Vergaderij besteedt veel aandacht aan passende en verrassende catering (zoals huisgemaakt warm appelgebak) die zorgt voor een hoge waardering van de bijeenkomst. Er zijn tal van vergaderbreaks mogelijk zoals een korte rondleiding op de locatie van De Vergaderij met uitleg over het exclusieve streekproduct Poule den Dungen. Deze bijzondere vleeskip wordt in Den Dungen gehouden door het Genootschap Poule Den Dungen, waarvan de gastvrouw van De Vergaderij lid is. Een deel van de moederdieren scharrelt in het weiland van De Vergaderij. 

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten via BuitenBusiness

  Via BuitenBusiness kunnen op deze locatie tal van inspirerende activiteiten verzorgd worden. Denk hierbij aan:

  Met name voor het coachen met paarden is deze locatie zeer geschikt. Pal tegenover de Vergaderij ligt een grote rijhal, waar de coaching kan plaatsvinden. Ook in de winter kan hier een warme en droge workshop verzorgd worden.
  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Bereikbaarheid van De Vergaderij

  De Vergaderij ligt in het buitengebied van Den Dungen op korte afstand van 's Hertogenbosch. Hoewel deze locatie midden in het groen ligt, is deze toch goed bereikbaar vanuit alle richtingen. De Vergaderij ligt op slechts 5 minuten afstand van de A2 en de A59. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

  • 10
   Door:

   Perfecte locatie om een teammiddag te organiseren.

   Ruimte, service, locatie zijn top.

  • 9.5
   Door:

   Afgelopen dinsdag mochten wij samenkomen bij de Vergaderij met de leidinggevenden van Het Zwijsen college. Wat een heerlijke plek. Rustig landelijk en dicht bij de snelweg. Eigentijds compleet ingericht met een prettige verbinding met buiten. Een goede en gevarieerde lunch. Met een vriendelijke, flexibele en behulpzame gastvrouw in Kathleen. Een echte aanrader.

  • 9
   Door:

   Mooie locatie, goed bereikbaar met de auto en prima verzorgd. goede prijs-kwaliteit verhouding.

  • 8.5
   Door:

   Zeer nette en prettige ruimte om te vergaderen, weg van de drukte. Prima te combineren met ontbijt en/of lunch.

  • 9
   Door:

   Een mooie, rustieke locatie.

   De vergaderij is van alle faciliteiten voorzien.

   Naast de grote vergaderzaal is er nog een kleine zaal en een heerlijke tuin. (er kan dus eenvoudig in groepjes gewerkt worden, de tuin is groot genoeg voor activiteiten)

   De omgeving leent zich voor een heerlijke wandeling.

   Lunch was erg goed verzorgd. afgesloten met een prima BBQ

   Kathleen is een prima gastvrouw

  • 9
   Door:

   Mooie locatie in het groen en toch dichtbij de A2. Alles was heel goed verzorgd. Deze locatie is echt een aanrader!! Wij komen zeker terug!

  • 8.5
   Door:

   Wij hebben prima vergaderd bij Kathleen in de Vergaderij. Alles wat goed verzorgd en daarna heerlijk kip gegeten in de prachtige tuin.

   Een aanrader als je rustig met een groep wilt vergaderen!!!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *