Vergaderen bij De Mortelen

De Mortelen

, Oirschot, Noord-Brabant

Vergaderlocatie De Mortelen is een unieke, landelijk gelegen locatie. Je verblijft hier middenin het natuurgebied, het hart van “Het Groene Woud” binnen de stedendriehoek Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Een fijne plek om uit de dagelijkse routine te stappen en in alle rust te resetten. Met collega’s waardevolle tijd doorbrengen, leren, reflecteren, sparren, ontspannen en opladen, zodat jullie weer klaar zijn voor nieuwe uitdagingen. Voor meerdaagse sessies is het mogelijk om bij De Mortelen te blijven overnachten.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   9 kamers
 •   20 bedden
 •   Oirschot, Noord-Brabant
 •   Informeel en huiselijk vergaderen
 •   Meerdere vergaderruimtes aanwezig
 •   Verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk
 •   Vergaderen en overnachten
 •   Midden in een natuurgebied van 7500 hectare
 • De Mortelen

  Vergaderlocatie De Mortelen is een sfeervolle, huiselijke vergaderlocatie midden in de natuur in Oirschot, Noord-Brabant. Je verblijft hier midden in het middenin het natuurgebied “De Mortelen”, rust en ruimte verzekerd. Bij De Mortelen kan ieder verblijf op maat worden ingericht en de arrangementen zijn zeer betaalbaar. De locatie is uitstekend bereikbaar vanuit de stedendriehoek Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. 

  Meerdere, rustige vergaderruimtes

  De Mortelen biedt een fijne en rustige omgeving om uit de dagelijkse routine te stappen en met collega’s waardevolle tijd door te brengen. De ruimtes zijn uitermate geschikt om te leren, reflecteren, sparren, ontspannen en opladen, zodat jullie als team weer klaar zijn voor nieuwe uitdagingen. Naast de centrale vergaderruimte zijn er twee extra vergaderruimtes beschikbaar om in subgroepen te kunnen werken. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig. De open multi-functionele ruimte beschikt over een informele zithoek en er is een eigen terras met buitenmeubilair, barbecue en vuurkorven. 

  Zelfvoorziening of catering naar wens

  Alles is hier mogelijk, ieder verblijf wordt op maat ingericht. Er is een compleet ingerichte keuken, zodat een verblijf op basis van zelfvoorziening mogelijk is. Mochten jullie toch (een deel) willen laten verzorgen, dan is de keuze flexibel in te delen. Denk hierbij aan een ontvangst met koffie/thee en een Brabantse lekkernij, een bourgondische lunch, een borrel, een diner, een dagafsluiting met een barbecue/gourmet of buffet; de service sluit aan op jullie wensen. 

  Vergaderen en overnachten

  Voor meerdaagse sessies is het mogelijk om bij De Mortelen te blijven overnachten. Er zijn negen slaapkamers, waarvan zeven voor twee personen en twee voor drie personen. De slaapkamers zijn comfortabel en praktisch ingericht en voorzien van eenpersoons boxspring bedden. Er is gemeenschappelijk sanitair. 

  Vergaderbreaks en teambuilding acitiviteiten

  Vergaderlocatie De Mortelen ligt in het hart van ‘Het Groene Woud’. Het gebied bestaat uit maar liefst 7.500 hectare aan natuur bestaande uit coulisselandschap, beken, bolle akkers, bossen, uitgestrekte heidevelden en vennen. Vanaf de locatie loop je zo de uitgestrekte bossen en weidevelden in, perfect voor een frisse neus tussendoor. Willen jullie een meer actieve break, kijk dan welke activiteiten door BuitenBusiness verzorgd kunnen worden op deze locatie. 

  Waar ligt vergaderlocatie De Mortelen?

  Vergaderlocatie De Mortelen ligt in Oirschot, Noord-Brabant, tussen de steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. De locatie is uitstekend bereikbaar via de snelwegen A2, A58 en A65. Op de locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer is de locatie bereikbaar via Oirschot, daar kan er een taxi genomen worden naar De Mortelen (ca. 4 km.).

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *